Стромбата е анаболен препарат, с който атлетите постигат посредствен вид и възможности.

Най-важното негативно свойство на стромбата е да "изсушава" освен натрупването на вода и стави, сухожилия и др. Което трябва да се има предвид по време на прием, заради крампиране и други по-сериозни травми.

В умерени дози и с наблюдението на специалист, станозололът може да бъде използван безопасно.

Има хора, на които станозололът им действа много добре и от няколко седмичен прием постигат изключително завидни резултати, а други не чак толкова и като цяло е индивидуално за всеки, който я приема.

Стромбата е създадена за пръв път малко след 1960 г. И оттогава досега се ползва при хора и животни за лечение на различни нужди. В съвремието ни, главната причина, заради която се ползва станозололът е ефекта, който включва едновременно високи анаболни нива, намаляване на телесната мазнина и издържливост.

През последните петдесет години, стероидите се използват главно в културизма и фитнес залите, а стромбата е станала като нарицателно име за анаболен стероид, който придава изчистетн външен вид.

Какво е Стромба

стромба

Стромба или Stanozolol e анаболен стероид на хапчета за релеф. Името Stromba / Стромба е търговско наименование и е прието за образец на това лекарство.

Активния състав на тези продукти (Продукти със съдържание на Stanozolol). Този медикамент се прилага най-вече в сезоните пролет - лято в комбинация с други стероиди (стероидни цикли) за ефекта нарязване/нацепване (изразен външен вид на човешкото тяло). Няма странични ефекти в разумни дози и е безопасен.

Какво е Станозолол

Stanozolol-ът е субстанцията (активната съставка) в лекарството. Медикамента може да бъде приеман орално (на хапчета) или инжекционно (интрамускулно вкаран). Съставките на стромбата са: Станозолол и помощни вещества.

стромба

Таблетки Станозолол 10мг

Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol, Stanobolon са търговски имена на този популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл (схема) на физкултурниците (спортуващите активно атлети) заради факта, че след Оксандролона (Анавар), стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

Той не ароматизира и е нищожно андрогененПриема на Стромба не се свързва с водна задръжка. Обратното на това - Станозолол изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на консуматора.

Редицата удобни качества на Стромба изграждат неговото еталонно име. Известен е на 98% от трениращите в салонни помещения - зали за щанги, бойни спортове, гимнастика и стадиони на открито, дори зимни спортове. Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър е в съотношение 95/5 в положителна посока.

Не е истина, че Stanozolol е безопасен дори при високи дози. Неговите качества са познати на стотици хиляди хора по планетата и потреблението му расте в рутинното изобилие от позитивните му ефекти, но винаги е добре да бъдете внимателни с употребата му. Станозолол е един от най-популярните стимулатори в спорта и масовото му потребление на различни групи хора го прави препарат за видимо завършен външен вид и свойствено-резултатни постижения в различни нормативи и цели.

С допълнителен благодат в придобити по времето на курса качества като издържливост, сила, твърдост, плътност, абсолютна сепарация, обем и съвършено завършена основа на главната анатомична единица в организма на човека - Стромбата работи положително.

"Стромбата анабол ли е?"
Да, стромбата е анаболен андрогенен стероид.


Стромба в България - доставчици и дилъри

Станозололът (Winstrol е другото търговско име) или Стромба е един от най-търсените препарати в бодибилдинга и затова може би най-фалшифициран.

Състава на повечето фалшиви продукти може да включва метилтестостерон, станозолол в занижени количества (в най-добрия случай) или празни таблетки с талк. Обикновено дилърите не знаят доколко е качествен продукта, който предлагат.

Актуална цена на Стромба в България

Цената за количество от 100 таблетки от 10 милиграма Станозолол (Стромба) варира на едро обикновено от 45.00 до 70.00 лв в зависимост от количеството, за което е сключена сделката с доставчика (производителя). Крайната цена за истинска Стромба е с актуална цена между 60.00 до над 95.00 лв

Всеки потребител на Stromba знае за качествата й

Стромбата е търговско име на продукти със субстанция Станозолол/Stanozolol (активен състав) - синтезиран е синтетично и е класифициран като анаболен стероид. Стромбата е най-често срещаното име за оралния стероид на субстанцията Stanozolol. Stromba се свързва със спортисти, които изглеждат като Лазар Ангелов. Анаболния стероид Стромба се ползва предимно за релеф на тялото и изявителен външен вид.

Съдържание на страницата (информация за станозолол):

 

Цикъл за солов прием на орална Стромба/Stanozolol

Анаболен цикъл за орален прием на Станозолол/Stromba - SH | Sportnihrani

В случая "Солов" значи приемане на Стромба, Stanozolol/Stromba в Стероидни цикли от SH | Спортни храни, без комбиниране с други анаболни орални или инжекционни препарати.

Схема на приемане

Прием през дните, в които се почива (нетренировъчни дни)

Станозолол се приема всеки ден, без значение дали се тренира или не!

Приемането на Станозолол в цикъл за средностатистически спортуващ човек на възраст между 20-35 години е в следната схема/прием/цикъл:

 Първа седмица10 мг на ден
5 мг сутрин и 5 мг 45 минути преди тренировка
 Втора седмица20 мг на ден
10 мг сутрин и 10 мг 45 минути преди тренировка
 Трета  и четвърта седмица30 мг на ден
10 мг сутрин, 10 мг 45 минути преди тренировка и 10 мг вечер преди лягане
 Пета седмица20 мг на ден
10 мг сутрин и 10 мг 45 минути преди тренировка
 Шеста седмица10 мг на ден
5 мг сутрин и 5 мг 45 минути преди тренировка

*Забележка1: Приема на Станозолол таблетки (орално) може да се осъществи преди, по време или след хранене - без съществено значение дали е на пълен или гладен стомах. Рекомендирано е да бъде с минимум 200 мл натурална, изворна или чешмяна вода.

*Забележка 2: Системата за солов прием на Станозолол е стандартна. Предназначена е за средностатистически потребител с тегло от 70 - 90 кг, на възраст между 20 - 40 години и опит с щангите и фитнеса минимум 6 месеца.

Прием и запушване на рецептори

Колко дълго може да се приема оралния станозолол/стромба

Обикновено след шестата седмица, стероидните рецептори на организма се запушват и по-дълга употреба на този препарат е напълно безмислена!

Тук няма никакво значение колко висока или ниска е дневната доза на прием.

Цена за орален цикъл със Stromba

Финансов бюджет за анаболна система с орална Стромба/Stanozolol и необходимо количество от препарата за цялия курс от период 6 седмици

*Забележка: Цикъла е предназначен за мъже, които спортуват активно и не очакват магически резултат, а стимулиране и подобрение на външния вид и спортните си постижения.

стромба таблетка и молекулярна схема


СТАНОЗОЛОЛ (известен като Стромба за орален прием и Винстрол за инжектиране)

В таблицата (виж по-горе) е изложена примерна схема за курс с орален Станозолол, която може да бъде ползвана от всеки мъж, целящ предимно качествена, а не количествена мускулна маса.

При жени дозите са на половина или по-малко. Използвайте консултирането със SH | Sportnihrani за лични питания.

Необходимото количество Stromba за успешно изгаряне на подкожни мазнини и премахване на водна задръжка с изграждане на качествена мускулна тъкан, червени и бели основни анатомични единици в човешкото тяло (за нарязване) от шест седмичен курс с орален Станозолол е с брой от 168 таблетки по 10 мг или 84 таблетки по 20 мг Stanozolol. Това число конкретно значи две кутии Станозолол в опаковка със 100 таблетки по 10 мг или три кутии Станозолол в опаковка с 30 таблетки по 20 мг.

Цена за цикъла

Цената за този анаболен цикъл е от 90.00 лв200.00 лв, в зависимост от избора на конкретната фирма за дадения препарат. Например с две опаковки Stanozolol (Biotech Beijing Pharmaceuticals), тази система ще струва 88.00 лв, а с три опаковки Stanozolol T-ON, програмата ще бъде с цена 195.00 лв.

Комбиниране на Stromba/Станозолол

Stanozolol (Стромба) може да се употребява в комбинация с всички анаболни стероиди.

Комбиниране на орална Stromba/Станозолол

 • С Анавар - за повече релеф (30 - 60 мг дневно оксандролон)
 • С креатин монохидрат - неуспешна комбинация
 • Туранабол - ефекта е релеф и сепарация, по-малко количествена и повече качествена мм.
 • Кленбутерол - за издържливост в бягане и покриване на нормативи << (Теста на Купър) >>
 • С Примоболан за повече сила, релеф и плътност (100 - 300 мг седмично) - Стероиден цикъл
 • Тестостерон пропионат (информация за Пропионат) - сила и издръжливост (100 - 400 мг седмично)
 • Заедно с Параболан - придава повече плътност и сила на мускулатурата (200 - 400 мг седмично)
 • Комбиниран с Тестостерон депо/Enantahte се получава повече обем и сила (250 - 500 мг седмично)
 • Комбинацията с Дека-дураболин е за повече мускулна маса и обем (100 - 400 мг седмично)
 • В прием с Метандрестонолон - ефекта е повече мускулна маса, сила и обем (30 - 60 мг дневно)

Трябва ли да се прави кардио по време на цикъл със Стромба и Тестостерон пропионат

Кардиото е задължително винаги, тъй като този вид тренировка забързва метаболима и усвояването на храната и анаболните медикаменти се осъществява по по-качествен начин.

Повечето спортисти го комбинират с Dianabol, Halotestin, тестостерон пропионат, тестостерон енантат, Anadrol и Primobolan по време на Стероидни цикли от SH | Спортни храни от шест до осем седмици, въпреки че някои напреднали спортисти увеличават продължителността и цикъла е 10-12 седмици.

Индивидуално е за всеки с каква продължителност на прием става насищането в рецепторите (запушване). Тогава действието на препарата е по-слабо или напълно прекъсва и се изхвърля от организма безнасочено. Оптималния срок за прием е шест до десет седмици.

Действие на Станозолол/Stromba - ефект, проучвания, данни и реакция

Винстрола работи при всички. Забързва и засилва усвояването на белтъчини, това негово действие стимулира образуването на нови червени и бели кръвни тела в мускулите. Подобрява издържливостта и бързината в много спортове. Успешен е при употреба преди лятото с цел подобряване на външността. Станозолол придава самочувствие, което от една страна е заради подобрението във външния вид на атлета, а от друга - защото стимулира производството на редица хормони (включително тестостерон, без андрогенни признаци), не влияе на собственото им производство и е известен заради умереното му действие.

 • Стабилно придобиване на реални мускули
 • Изобилно нарастване на силата
 • Увеличаване на издръжливост
 • Отстраняване на мазнините в тялото
 • Унищожение на водна задръжка
 • Кратко време за възстановяване при тренировки
 • Отлично ремонтиране на микротравми от трениране

Предимство на Станозолол е повишаването на ефективността на сума преимущества. Лекарството (известно също като Winny/Вини/Уини - в щатите) има висока орална бионаличност поради C17 α-алкилирането. Позволявайки да оцелее при първото преминаване през черния дроб и метаболизирането му при поглъщане, Стромба остава ефикасен анаболен стимулатор за много поколения, различни социални типове и възрасти.

Winstrol орално може да се използва и от мъже и жени, тъй като неговите анаболни ефекти преобладават повече, отколкото андрогенните.

Има ли безопасен Винстрол за жени

Аптекарския, истинския инжекционен станолол е подходящ в нормални дози за жени.

 

Употреба при деца с наследствена ангиодема

Причината за употреба на Winstrol при деца е заболяването ангиодем. Признаците на това състояние са оток, подуване на кожата, лигавиците и субмукозата. Най-често възниква около очите или устата и устната кухина. Този проблем е резултат от алергична реакция, но може да бъде наследствен или да се развие след инфекция с хронични заболявания като лупус и туморни образувания.
Симптомите са свързани с чувствителност на засегнатия участък от кожата като:

 • Зачервяване;
 • Подуване;
 • Сърбеж и затопляне на кожата;
 • Уртикария - копривна треска (кожно заболяване, обрив със зачервяване и силен сърбеж).

Леките случаи на ангиодемата невинаги изискват медицинска намеса, но тежките случаи могат да доведат до животозастрашаващ проблем като затруднено дишане. Ангиодем би могъл да се дължи на алергии, продължително тежко физическо натоварване, бактериална или вирусна инфекция, лимфом, левкемия или заболяване на щитовидна жлеза. Един от методите за прилагане на лечение се осъществява чрез Станозолол, антихистаминни вещества, епенефрин или други лекарства.

Станозолол при деца се употребява с повижено внимание, заради възможността от преждевременно затваряне на епифизите и прекратяването на полово развитие при мъже и вирилицация при жените. С медицинска цел, приема е средно шест месеца, като е задължително да бъде под наблюдението на фармацевт и следящи лекари пълния процес на медицинския курс.

Рисковете при деца са значително увеличени при дългосрочна употреба. Продължителния прием на Станозолол при юноши не се препоръчва и не следва да се извършва без оглед на съществуващия риск-полза за внимателно проследяване на работата при ендокринните му ефекти.

 

Качества и особености на Stanozolol (Стромба)

Положителни качества на Стромба

 • Не влияе върху личните запаси от тестостерон в организма;
 • Комбинира се с абсолютно всички анаболни и андрогенни инжекционни и орални стероиди;
 • Протекторите за естроген и хипофизно-хормонални, хорионгонадотропинни продукти са излишни.

Плюсов фактор на стромбата е, че не понижава собственото ниво на тестостерон. Заради тези и още негови качества може да бъде комбиниран с почти всеки анаболен стероид, в зависимост от това какви са желаните цели при постиженията. При употребата на таблетки Stanozolol - Стромба (орално), протекторите са непотребни. Това го прави един от най-ползваните орални анаболни стероиди във всички физически спортове.

Използването на този анаболен стероид, увеличаващ ефективността на човешките възможности не трябва да бъде приеман преди удобрение на медицинско лице, след внимателно оценяване на всички медицински доклади и история здравословното състояние на конкретния атлет/потребител на Stromba. Този анаболен стероид е един от най-търсените и заради това, често се фалшифицира.

Злоупотребата с Winstrol или покупката и използването на нискокачествен Вини/Winny/Уини може да доведе до странични ефекти, като например промени в либидото, привикване, възбуда, безсъние, хирзутизъм (повишено окосмяване), повишена честота на ерекция, плешивост, намален глюкозен толеранс, чернодробна дисфункция, клиторно разширяване, и нередовна менструация (при жени).

 

Негативни ефекти на Stromba

Нежелани реагции от орална Стромба/Винстрол

Атлетите които искат да ползват този стимулатор трябва да знаят, че и той има странични ефекти в редки изключения (единствено, когато бива употребяван над максималната доза), а те са свързани с неблагоприятните промени в холестеролните нива (LDL/HDL).

Продължителността в нормален период на цикъла е между 6 и 8 седмици и при такъв срок, с оптимална доза на прием, страничните ефекти са изключени! Опасността от този продукт напълно отпада с правилно приложение. Stanozolol е предпочитан заради изключването на вреда върху мъжки и женски организъм.

Стромба - рискове

При високи дози се наблюдава потене и странични ефекти, като при всеки са различни. Максималната дневна доза за прием не бива да надхвърля 70 мг Stanozolol. Някои атлети правят курс със средно по 40 мг дневен прием и постигат резултати, без комбиниране с други анаболни стероиди. Други, по-тежки (над 90 кг) спортисти примат дневна доза средно по 60 мг в средата на цикъла, като започват от 20-40 мг. При тези норми на прием са изключени абсолютно всякакви заплахи за здравето!

Стромба - опасности

Както всяко нещо при предозиране, така и винстрола променя нивата на холестерола. Радко срещани са страничните му ефекти, а те се изразяват в акне, промяна на гласа, менструални нарушения, главоболия, мускулни схващания, обриви, депресия или оплешивяване и още неприятни отражения, както можете да прочетете в информацията на SH | Sportnihrani за странични ефекти от анаболни стероиди. При дългосрочен прием може да се появят болки в стомаха или високо кръвно налягане.

Според някой спортисти Винстрол действа и при локално инжектиране, така риска от инфекции и абсцес се увеличава. Много важно е да знаете, че се срещат много добри негови ментета както на оралния така и на инжекционния винстрол. Както няколко пъти казахме винстрола е разтворим във вода, затова когато оставите ампулата неподвижна би следвало на дъното и да се утаи бял слой.

Заплаха и отговорност при жени на Стромба

Маскулинизация (омъжествяване, придобиване на мъжки облик - обратното на феминизация) и вирилизация (поява на мъжки полови белези у жената - мъжки тип окосмяване, атрофия на млечните жлези, уголемяване на клитора, уплътняване на гласа, задебеляване на кожата, промяна в телосложението) са изключени при потреблението на Stromba! Тези странични ефекти са възможни при потребление на други орални или инжекционни стероиди от жени, затова е препоръчително жените да не употребяват анаболни стимулатори, освен Стромба, Оксандролон, Растежен хормон, Примоболан или ниски дози Тестостерон пропионат.

Други ресурси за Станозолол/Stromba

 • Създаване на дете

Правене на бебе с Winstrol

 • Неизвестна (секретна) информация за тълпата е реалното свойство на Винстрола и неговата приложимост при хора, които искат да имат здраво и красиво бебе.
 • Употребата му с конкретната цел - в периода за създаване на дете (правене на бебе) не е известна на болшинството в спортните и лекарски кръгове.
 • Личностите, които ползват Станозолол с тази цел са просветени. Те знаят за качествата му, имат възможността да се сдобият с истински състав на инжекционен Stanozolol и се радват на по-добър стандарт на живот.
 • Бебето е очарователно същество - ражда се с прогресивна усмивка и естествена увереност.

Търговски имена на Винстрола (Stromba, Stanozolol, Winstrol)

Този анаболен стероид е познат в две форми - орална и инжекционна.

 • Оралната форма е по известна като Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol, Stanobolon.
 • Инжекционната форма е позната като Винстрол, Stanozolol Aqua Suspension, Winstrol Depot, Rexogin, Winstrex, Strombaject, Winstro-50 (Global Anabolic).

Употреба на Станозолол извън спортните среди

Медицинският анаболен стероид Stanozolol се използва при лечение на здравословни състояния като анемия и наследствена Angioedema/Ангиодема (оток, подуване на кожата, лигавиците и субмукозата). Този анаболен стимулатор работи при хора с подобни проблеми сполучливо и резултатно заради неговото диоретично действие (да изхвърля излишната вода в тялото), като едновременно с това стимулира метаболитните процеси на организма, които от своя страна осъществяват всичко, което всеки иска - по-малко мазнини и повече мускули.

Станозолол подобрява растежа на мускулите, производството на червени кръвни клетки, стимулира апетита при изтощени и отслабнали хора и увеличава плътността на костите. Релефа и подобреният външен вид са допълнителни положителни качества на това химическо/синтетично анаболно средство за употребяващите го индивиди.

Химическа структура, молекулен състав и формула

Химическото изографисване (формулата на Winstrol):
17-methyl-2′H -5 (alpha) - androst-2-eno [3, 2- c] pyrazol-17 (beta) - ol

Молекулното му тегло е 328,497 грама/мол в база. Молекулната формула на Stanozolol е C22H36N2O и има активен живот на почти осем до девет дни.

 

Допинг проба и показатели със Стромба/Станозолол

 • Орален Winstrol може да бъде открит в продължение на период от три седмици;
 • Инжекционен Winstrol може да бъде открит в продължение на период от осем до девет седмици.

Приложението на Стромбата в спорта

Спортисти в разнородни сфери, особено културисти, черпят Winstrol обикновено с тестостеронбазирани стероиди, тъй като води до значително увеличаване на телесната сила и мускулна маса, без резон и тенденция за излишък на телесно тегло от допълнителни мазнини или кух обем.

Този мощен и изключително качествен спортен медикамент насърчава ресурсите за кръвоснабдяване и подчертава дефиницията на мускулите. Ползването на този синтетичен анаболен стероид не е свързано с излишък от задържане на вода. Много спортисти се възхищават на диуретичния ефект на Winstrol върху телата си.

Това не е всичко.

Winny (Стромба) при ползващите го състезатели осъществява чиста мускулна маса - при вдигане на тежести в бодибилдинг и културизъм, лека атлетика или дисциплини като спринт, маратонско бягане, включително покриване на сложни нормативи за издържливост (тест в СОБТ), жилавост, комплектно привършена ефективност на телесния потенциал, мускулна сила и реална мощност на човешката якост.

Запазвайки чистото мускулно тегло, докато метаболизирането на мастната тъкан е трансформирана в качествена маса и предотвратявайки излишъка от мастни натрупвания - транспортирайки извън тялото вредните запаси от излишни мазнини- поправено и изменено в мускулни фибри и тъкан, използването на този стероид, за период от шест до осем седмици, се свързва с драматични подобрения по отношение на синтеза на протеини.

Съхранен азот, мускулна функция, силно тяло, мускулно измерение, и ефективност в специализираната спортна подготовка.

Освен съживяването на простагландин Е2, фибробласти, и ДНК функции - фактите сочат, че ефектите на Станозолол са 95/5 в положителна посока.

Дози при мъже и жени - инжекционен/орален Станозолол

 • Максимална дозировка на орална стромба (таблетки) 50 - 60 мг дневно
 • Максимална дозировка на инжекционен Winstrol 50 - 100 мг дневно

Инжектиране на Винстрол - обзорен преглед

Winstrol - правилни похвати за инжекционно приложение (интрамускулен прием)

 • <♥> Станозолол и абсолютно всички останали  инжекционни анаболни стероиди се прилагат единствено интрамускулно! (информация за инжектирането на стероиди и начин с подробно описание и напътствия)
  • <♥> Инжекциите в рамото (наричан накратко средно рамо или страничен делтовиден мускул - pars acromialis) се бодат с подкожни игли, тъй като този мускул има по-малка едрина от горния външен глутеус. Дължината на тази игла за инжектиране е 1.5 см и се вкарва докрай. Важно е разтвора да попадне дълбоко в мускула, не подкожно. Подкожно Винстрол не се усвоява истински.
  • Инжекциите в задника/седалищен мускул (мястото за инжектиране е горен външен квадрант) - иглата е интрамускулна, най-често със син цвят (информация за инжектиране).

Оптимален дневен и седмичен количествен състав за прием на Станозолол

 • Мъже на възраст 20 - 40 години:
  • Инжекционен прием - мъжепрепоръчителна дневна доза на Winstrol (Stanozolol) инжекционна суспензия за мъже: 25-100 мг,

Препоръчителна доза за мъже: през ден - 50 мг Stanozolol.
При тези количества са установени резултати за най-продуктивно действие!

 • Орален прием мъже: От 30 до 60 мг на ден, разделени на три приема - сутрин, обед и вечер (Цикъл за солов прием)

Дози на Стромба за жени

 • Жени на възраст 20 - 40 години:
  • Инжекционен прием - жени: препоръчителна дневна доза на Winstrol (Stanozolol) инжекционна суспензия за жени: 25 мг, два пъти седмично или на всеки 4 дни - интрамускулно.
   Двата седмични приема с ниска доза при жени от 25 милиграма е предвидена заради нуждата от често мускулно поставяне на препарата. Общоприето медицинско уточнение е, че два пъти по 25 мг е по-редно от един път с 50 мг. Инжекциите (виж интрамускулно инжектиране) се поставят в средното рамо или глутеуса.

Ако ампулата е със съдържание 50 мг Stanozolol, 1 мл (един кубик в спринцовката) - инжектира се половината съдържание (0.5 кубика или 25 мг) и спринцовката с останалата част от разтвора се съхранява в хладилник.

При следващото инжектиране иглата се сменя с нова, за повече стерилност.

Когато разтвора инжекционен Winstrol остане неподвижен се образува утайка и преди инжектиране е необходимо леко разклащане, за да се възстанови плътността на водната суспензия по цялото пространство в спринцовката с кристалите Stanozolol.

  • Орален прием жени: 5-10 мг на ден (перорален прием с таблетки Stanozolol)
   дозата е разделена на два приема - 5 мг на обед и 5 мг вечер (първите и последните дни от цикъла приема е занижен, пирамидално - 5 мг само на обяд).

Бременност и кърмене

Stanozolol не трябва да се използва от бременни и кърмещи жени, деца или потребители с алергия към Winstrol или някоя от неговите съставки.

Той също така не трябва да се използва от тези, които страдат от здравословни усложнения като рак на гърдата, рак на простатата, инфаркт, инсулт, мултиплен миелом (туморно злокачествено заболяване), освен ако изрично е препоръчано от лекар.

Употреба на Винстрол във ветеринарната медицина

Анаболният стероид Станозолол се използва във ветеринарната медицина за увеличаване на апетита, което довежда до повишаване на теглото и за лечение на някои видове анемия.

Ползва се с повишено внимание при котките. Това може да доведе до тежко чернодробно заболяване при тях. Винстрол се ползва най-често при кучетата, също така се инжектира при коне, с цел повече издържливост при конни състезания.

Съхранение на Станозолол (Stromba/Винстрол)

За ефективното поддържане на срока на годност и ефикасност, станозолол трябва да се съхранява при контролирана стайна температура от 20° до 25° С (68° до 77° F) с изключения от 15° до 30° С (59° до 86° F) и трябва да бъде защитен срещу топлина, влага, пряка светлина, домашни любимци, деца и неоторизирано използване! Важи за орален и инжекционен вариант.