Избор на категория
Вашата количка

Cut 325

Производител: Maxpharm Canada
Съдържание: Винстрол, Параболан, Примоболан и Мастерон
Предназначение: Релеф и дефиниция на мускулната основа.

Cut 325 (Cut Maxpharm) e продукт за релеф. Препарата представлява микс от четири вида анаболни стероиди в инжекционна форма на маслена основа.

Информация

Канадският микс на Maxpharm е бленда от няколко много ефективни съставки за изчистване на мазнините и мускулен релеф. В многодозов флакон от 10 мл и концентрация от 325 мг в 1 мл.

Този анаболен стак е за всички, които търсят ефективно средство за предсъстезателна подготовка и предпочитат високо качество. Културисти, щангисти и пауърлифтъри оценяват високо свойствата на Cut Mix 325 - MaxPharm.

Действие на Cut 325 Maxpharm

Cut mix 325 е уникална формула от 4 активни вещества, които в комбинация постигат поразителен синергичен ефект. Този продукт е за всички, които искат да се "изрежат" предсъстезателно, без да е задължително да спазват строга диета.

Блендата от 4 стероидни естера е най-добрата комбинация за изчистване на мазнини и постигане на безупречно релефна мускулатура. Допълнително предимство е удобството да се инжектира само веднъж седмично като се придържате към протеинова диета и обичайния спортен режим.

Cut 325 на MaxPharm e анаболен стак за екстремни резултати без алтернатива!

Дозиране на Кът 325 Максфарм

Препоръчва се приема на Cut Mix 325 да не надвишава 2 мл седмично. Ако изтегляте сместта от флакона със спринцовката за една доза, прецизирайте до 0,9 мл изтегленото количество.

Странични ефекти от Кът-а на макс

Заради своята потентност Cut Mix се препоръчва за напреднали бодибилдъри и професионалисти. Не препоръчваме употребата на канадския Cut Мix да надвишава 12 седмици.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5