Избор на категория
Вашата количка

Cut Mix - 375 mg/ml

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 3750 мг микс от четири препарата
Многодозов флакон - 10 мл, 375 мг/мл

Предназначение:
При културизъм и бодибилдинг, като препарат за изгаряне на мазнини и релеф за кратко време.

Tn Cut Mix е анаболен микс за мускулeн релеф и изчистване от излишните мазнини (при мъже) на американската фармацевтична компания TN Pharma. Съдържа бленда от Нандролон Фенилпропионат, Тренболон ацетат, Станозолол и Дростанолон пропионат в концентрация 375 мг в 1 мл сусамово масло с безкомпромисно качество за европейския пазар.

Съдържанието на препарата е:

  • Nandrolone Phenylpropionate 75 mg/ml (Нандролон Фенилпропионат)
  • Trenbolone acetate 75 mg/ml (Параболан ацетат, Тренболон)
  • Stanozolol 75 mg/ml (Станозолол, Винстрол маслен)
  • Drostanolone propionate 150 mg/ml (Мастерон, Дростанолон пропионат)

Информация за TN CUT Mix

Tn Cut Mix на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) e за всички, които търсят мощно средство за изчистване на мазнините и мускулен релеф, предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимулатори.

Културисти, пауърлифтъри и професионални спортисти ще оценят качествата на уникалната формула ТН КЪТ Микс на TN Pharma.

Tn Cut Mix e в ТОП 3 на най-поръчваните продукти от SH | Спортни храни

Действие на TN CUT Mix

Tn Cut Mix е анаболен микс - гордостта на технолозите в TN Pharma. Този продукт е за всички, които искат да се „изрежат“ предсъстезателно, без да е задължително да спазват строга диета. Блендата от 4 стероидни естера е най-добрата комбинация за изчистване на мазнини и постигане на безупречно релефна мускулатура.

Допълнително предимство е удобството да се инжектира само веднъж седмично, като по този начин вие съвсем спокойно ще извлечете ползите от този невероятно силен синергичен стак от четири мощни естера - Нандролон, Тренболон, Станозолол и Дростанолон!

Дозиране и стероидни схеми

Препоръчваме приема наTn Cut Mixда не надвишава 2 мл седмично, дори при най-опитните атлети. За среднонапреднали и начинаещи спортисти, препоръчителната седмична доза е 375 мг или 1 кубичен сантиметър от спринцовката за мускулно инжектиране

Странично действие

Страничните ефекти са както при всеки от гореспоменатите съставки на TN CUT. При нормална употреба, няма да имате проблем с нежеланите действия на препаратите от съдържанието на микса. Не препоръчваме употребата на този Cut mix да надвишава 12 седмици.

Видео

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5