Избор на категория
Вашата количка

Anavar Vial - 700 mg

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 10 мл многодозов флакон 70mg/ml
700 мг Оксандролон за мускулни инжекции

Предназначение: Мускулен релеф, издържливост и изгаряне на мазнини

Anavar 70 mg/ml (инжекционен Анавар) на американската компания TN Pharma с активно вещество Оксандролон, e нова, революционна разработка на водна основа за мускулно инжектиране!

Фармацевтичен продукт, Анавар - made in USA, гарантира изключителни резултати и напълно елиминира риска за черния дроб.

Информация за Инжекционен Анавар TN Pharma

Оксандролон на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), популярен под търговското име Анавар, е синтетичен препарат, дериват на DHT (дехидротестостерон).

Този инжекционен анавар на водна основа за мускулни инжекции - Anavar 70 mg/ml е революционна разработка на ТН ФАРМА!

Анавара се предпочита заради много причини, но най-важните три са:

  • Предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауърлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.
  • Втората причина,поради която Anavarе любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.
  • Третата причина е, чеAnavar дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси.

С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса -за разлика от приема на повечето други стероиди - да се намали или да бъде прекратено производството на гонадотропния хормон (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

В заключение: С Анавар на Tn Pharma - 70 mg/ml няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести.

А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

Този американскиинжекционен Anavar 70 mg/ml е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимулатори и спортни храни.

Препоръчва се употребата му в предсъстезателна подготовка и в стероиден цикъл за релеф.

Когато се комбинира със силни андрогенни химикали като Тестовис (Testosterone propionate) или Дианабол TN (Methandienone) може успешно да се приложи и в цикли за мускулна маса.

Дозиране на Инжекционен Anavar 70 mg/ml - TN Pharma USA

Препоръчваният от специалистите прием е от 1 до 3 мл седмично в зависимост от това, дали сте напреднал или начинаещ бодибилдър.

Анаварът на Tn Pharma е продукт с реално съдържание на активното вещество Oxandrolone и можете да бъдете напълно сигурни в качеството на този анаболен стероид.

Единствения недостатък на този Анавар е високата цена и болката при инжектиране, защото е на водна основа.

Странични ефекти на Инжекционният Anavar 70 mg/ml

Тъй като Оксандролон (Tn Pharma - Anavar 70 mg/ml за инжектиране) е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употребява от много атлети за по-дълги периоди от време.

Инжекционата форма на Оксандролон, развита от ТиЕн Фарма, напълно елиминира риска от натоварване на черния дроб, което е типично за всички 17-алфа-алкилирани стероиди.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани