Избор на категория
Вашата количка

Милдронат 250 мг

Производител: Grindex
Съдържание: Мелдоний - 40 капсули по 250 мг

Милдронат е допинг, употребяван в състезателния спорт от професионални атлети. Ползва се от елитни спортисти за издържливост. Субстанцията Мелдрний е в списъка със забранените вещества в Световната антидопингова агенция. Действа също като мозъчен стимулатор.

Ефекти от употребата на Милдронат е способността му да инхибира Л-карнитина, който при нормални условия транспортира мастните киселини към митохондриите, където те се преобразуват в енергия. Блокирайки този механизъм, тялото е принудено да разчита основно на глюкозата като енергиен източник, което изисква много по-малко кислород. По този начин драстично се намалява оксидативния стрес върху организма, което позволява на тялото да уползотворява енергията по много по-ефективен начин.

Милдронат скъсява времето, което е нужно за възстановяване между отделните тренировки.
Имайки предвид факта, че мозъкът ни се „храни“ основно с глюкоза, тази оптимизация в механизма значително повишават менталния капацитет, концентрацията, способността за запомняне и фокуса, когато е нужно да бъдете мотивирани и да преследвамте високи нива във вашата подготовка.

Дозиране и прием

10 мг на килограм телесно тегло. Ако например тежите 80 килограма, дневната доза необходима за добро представяне в спорта е 800 мг Мелдоний или три капсули от продукта.

Приема е веднъж дневно, 30 минути преди тренировка.

Времето за изчистване от организма е 4 до 6 седмици.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани