Избор на категория
Вашата количка

Parabolan HEXA - 1000 mg

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 1000 мг Тренболон Хексахидробензилкарбонат
(100 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции

Предназначение: Повишава релефа и мускулната маса

Parabolan TN - Тренболон Хексахидробензилкарбонат е произведен за пръв път от NEGMA във Франция и за известно време остава последния най-нов инжекционен анаболен андрогенен стероид за цял свят, със съдържание на изключително мощният тренболон. Тази модифицирана версия на тренболон - Хексахидробензилкарбонат (Hexahydrobenzylcarbonate) e с изключителни качества, някои от които са: по-висока чистота на Тренболон, по-дълго действие и занижение на страничните ефекти от тренболон, някой най-чести от които са: повишена агресия и други Странични ефекти.

На черния пазар е рядко да бъде срещнат продукт с истински състав хексахидробензилкарбонат (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate)/Parabolan. TN Pharma предлага този продукт с изцяло идентичен състав, изследвания и пълна документация. Масленият разтвор на известнияТренболон хекса в концентрация от 100 мг в 1 мг в 1 мл е най-мощният стероид, използван от културистите днес и представлява флакон от 10 мл за мускулно приложение. Параболан е многоцелеви препарат. Не ароматизира и не води до естрогенно натрупване.Този американски параболан е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболи.

Описание на Parabolan TN (Тренболон хексахидробензилкарбонат)

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate често би могъл да се сбърка с ветеринарния стероид Тренболон ацетат, който е популярен в САЩ през 1980 година. Тренболон ацетат е много бързодействаща форма на това лекарство, за разлика от тренболон Хексахидробензилкарбонат, който е активен в продължение на повече от две седмици и е по-подходящия за хумана употреба. В каталога на SH | Спортни храни такъв продукт е Тренболон Хексахидробензилкарбонат.


Какво представлява Parabolan TN

Parabolan TN - Тренболон е много мощен андроген със силна анаболна активност. Подходящ е за бързо натрупване на мускулна маса и сила. Обикновено осигурява на пациента изключителни резултати в кратък период от време. Анаболния ефект на този медикамент е често сравняван с популярните Тестостерон, Дианабол, Анаполон - с една разлика: Parabolan TN Pharma (Тренболон Хексахидробензилкарбонат не се конвертира в естроген!)

Това е наистина много уникално съединение, тъй като масовите анаболни лекарства почти винаги ароматизират или причиняват други проблеми свързани с естрогена. Когато се ползват леки стероиди по отношение на естроген, са очаква обикновено много по-слаб растеж на мускулите, но не и с Parabolin NASpharma. Тук не трябва да има притеснения за естрогенни странични ефекти, но резултатите са на изключително силно лекарство за мускулна маса и сила.

Не се забелязва задържане на вода, така че масата, придобита по време на цикъла с Параболин ще бъде с ниски нива на мазнини, изградена качествено и за трайно време. Гинекомастията също не е проблем, така че не би трябвало да има нужда от допълнителни антиестрогени, ако Тренболин е единствения стероид, който се ползва.

Високото ниво на андроген в резултата от този стероид, в отсъствието на излишък от естроген, може да ускори изгарянето на телесните мазнини. Резултатът от Параболан ще бъде много строга физика, без необходимост от екстремни диети. Parabolin може да допринесе за една невероятно трудно, изтръгната физика и е идеален продукт за конкурентни културисти. Това разбира се не е тайна, и когато е наличен на пазара, оригиналния Parabolin е най-търсеният при подготовка за конкурси и състезания.

Тренболон е значително по-мощен от тестостерон и има ефект, който е колкото е три пъти по-силен на милиграм за милиграм. По същия начин можем да очакваме да видим някакво ниво на андрогенни странични ефекти при употребата на това съединение. Следователно мазна кожа, агресивно поведение, акне и косопад не са рядкост по време на цикъл с този стероид. Андрогенния характер на този препарат, разбира се, е много рисков елемент за жените които решат да го използват, защото шансът засимптоми на вирилизация са изключително високи с такъв силен андроген.

И тъй като hexahydrobenzylcarbonate естера ще увеличи активността на лекарството в продължение на седмици, кръвните нива могат да бъдат много трудно контролируеми. Тъй като много от мъжествени нежелани реакции, свързани с употребата на стероиди могат да бъдат постоянни, жените, които обмислят използването на това съединение трябва да приемат изключителна предпазливост.

Trenbolin е и много по-силен от тестостерон при потискане на ендогенната продукция на андрогени. Това става ясно от факта, че естроген не е единственият виновник с отрицателна обратна връзка за инхибиране, като тук не съществува натрупване на този хормон. Има обаче някои активности като прогестин присъщ на това съединение, като тренболон е 19-нортестостерон, подобен на нандролон - характерна черта на тези съединения. Въпреки това изглежда вероятно, че голяма част идва от мощното си андрогененно действие.

Със силен тренболон въздействието на ендогенен тестостерон, разбира използването на стимулиращи лекарство като HCG и/или Clomid®/Нолвадекс/Кломифен цитрат/Серпафар се препоръчват при комбинация със стероидни препарати - стероидна терапия. Без тяхната употреба може да бъде отнет продължителен период от време, за хормоналния баланс, за да се възобнови, като тестисите може в началото да не са в състояние да реагират на възобновеното от изхода на ендогенните гонадотропини поради атрофиралото си състояние.


Дози и комбиниране на Parabolan TN Pharma

Тези, които са използвали Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) редовно ще твърдят, че са абсолютно доволни. Седмичната доза от една или две инжекции е най-популярната гама, когато се прави цикъл, обаче много атлети го намерит ефективен и в по-малки дози. За начинаещ атлет 100 мг седмично биха могли не само да са напълно достатъчно, но и дори да са прекалено. За по-напредналите атлети дозите са до 200 мг тренболон.

Докато Parabolan е доста силен, когато се използва самостоятелно, в съчетание с други стероиди, ефекта е по-голям. Успешните комбинации са с Winstrol® или Primobolan®. Такива комбинации ще предизвикат по-голяма плътност и твърдост за натрупването на драматичен външен вид!

Основният проблем с Parabolin в исторически план е, че този препарат винаги е бил изключително трудно намираем. Търсенето му винаги е било огромно.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани