Избор на категория
Вашата количка

Multi Test - 350 mg/ml

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 3500 мг Тестостерон (4 естера)
(350 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон

Предназначение: За мускулна маса, сила и обем,
за интрамускулно приложение - мускулни инжекции

Multi Test TN Pharma е продукт с четири тестостеронови естера.

Този продукт представлява флакон от 10 мл маслен разтвор и е подобен на Sustanon, но с по-нова и уникална формула за мускулно приложение. За разлика от другите анаболни химикали на пазара, Мулти Тест TN съдържа 350 мг Тестостерон в 1мл.

Информация за Multi Test TN Pharma

Съдържанието е общо 3500 милиграма в 10 кубика флакон със съотношение 350 мг/мл, а съставките на продукта са:

  • Testosterone Propionate 42mg/ml
  • Testosterone Phenylpropionate 84mg/ml.
  • Testosterone Isocaproate 84 mg/ml.
  • Testosterone Decanoate 140 mg/ml.

Мулти Тест 350 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители:

Флаконът съдържа 350 мг тестостерон бленда в 1 мл. Този американски Тестостерон комплекс е предназначен за всички, които предпочитат качество и търсят висок клас анаболни стимулатори и спортни храни.

Мулти Тест 350 е фаворизиран стероид и високо ценен в културизма и бодибилдинга, защото в сравнение с други тестостеронови препарати, предлага значителни предимства.

Мулти Тест TN е уникална комбинация с нова формула от четири тестостеронови естера със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.

Действие на Multitest TN Pharma

Фармакокинтетичните свойства на MultiTest TN имат две положителни страни за атлетите.

Първата е, че поради комбинираното действие и съотношение на съставките, Multi Test TN милиграм по милиграм показва по-добър ефект от тестостерон енантат, ципионат или пропионат самостоятелно.

Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно синхронизирано освобождаване. Мулти Тест 350 действа незабавно и запазва ефективното си действие в тялото няколко седмици.

Заради пропионата продуктът започва действието си веднага на следващия ден след прием и остава активен до 3-4 седмици заради деканоата.

Multi Test TN има изрaзен андрогенен ефект, свързан със много силно анаболно действие! Поради тази причина е подходящ за повишаване на силата и мускулната маса. След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и наддаване на тегло.

Атлети, които си прилагат Мулти Тест 350, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както Тестовирон (Testosterone enanthate) или Testosterone C (Testosterone cypionate).

Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Мулти Тест 350.

Дозировка и прием на Multi Test TN Pharma

Формулата на Мулти Tест 350 TN удовлетворява нуждите на атлетите в бодибилдинга, но в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим, приемът на един кубичен сантиметър от спринцовката седмично ще бъде напълно достатъчен.

Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да повишат теглото си с повече от 10 килограма в рамките на един месец само с 350 мг. По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да постигнат желания ефект.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5