Избор на категория
Вашата количка

Teston Nasal Spray - Tn Pharma

Производител: Tn Pharma

Съдържание: Назален спрей (за впръскване в носа с тестостеронова база)

Търговско наименование: TESTON Nasal Spray

Предназначение: Най-бързата и най-мощната тестостеронова суспензия за бодибилдинг и културизъм.

Teston Nasal Spray на американската фармацевтична компания Tn Pharma е революционен продукт на европейския пазар, който представлява назален спрей (за пръскане в носа) с активна субстанция Тестостеронова база!

Изключително ефективен и функционален препарат, който има моментно действие и субстанцията Тестостерон база прониква през лигавицата на носа, като по този начин не се налага интрамускулно инжектиране.

Информация за Тестостерон База - активната субстанция на продукта

Tn Pharma - Тестон Спрей е мощно и бързо средство за изключителни резултати - осигурява увеличаване на мускулната маса и забележителна сила, в най-кратък период от време.

Тестостерон суспензията е особено интересна за всички, които се стремят към елитна кондиция и бързо възстановяване след тежки тренировки и състезания. Тя стимулира мускулната тъкан да задържа азот, което служи като основа за създаването на протеин.

Тестостерон база е тестостерон суспензия, която действа много бързо и мощно. Този продукт ускорява и засилва мускулния растеж неимоверно и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности за изключително кратко време.

Резултати от Teston Nasal Spray - TN Pharma

Резултата който може да очаквате от употреба на Тестостерон е бързо развитие и увеличаване на масата и силата, повишена физическа способност, активност и свръх възстановяване (ще усетите, че с много по-малко часове и по-бързо се наспивате и възстановявате).

Това е така, защото с приема на тестостероновата база, организма ви работи на по-високи обороти – главно в метаболитните си процеси и същевременно с това се възстановявате идеално. Но наред с хубавите неща може да очаквате и нежелани реакции, в резултат от умерената ароматизация на тестостерона. Така, мускулатурата ще остане твърда, без меката подпухналост.

По този начин, Тестостеронът може успешно да се използва за „втвърдяване“ или в цикъл за релеф. Някои хора предпочитат водната задръжка, понеже знаят, че тя предпазва и защитава съединителната тъкан от стресовото натоварване с големи тежести.

Прием и дозиране на Тестон Назален спрей - Тн Фарма

До две впръсквания дневно - с нанасяне върху различни части на тялото е напълно достатъчно за спортуващи със среден интензитет.

За състезатели, дозите могат да бъдат и по-високи.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

    164.00 лв. 233.00 лв.