Избор на категория
Вашата количка

HARDBIG® - за уголемяване

Активни съставки: Тадалафил, Йохимбин и помощни вещества
Производител: T-ON Pharmaceuticals Ltd.

Съдържание: 15 капсули по 100 мг

Предназначение: Предизвиква ерекция 4 часа след приема му. Продукта е създаден с удължено освобождаване и работи по-дълго от други подобни препарати.

Hardbig e продукт за уголемяване на пениса, който съдържа две основни активни съставки: Тадалафил (Циалис) и йохимбин.

Употребили този продукт, клиенти споделят, че е по-силен от Силденафил (Камагра, Виагра и други стимуланти за сексуалност), но без да получават повишаване на кръвното, червени очи и други странични ефекти.

Останалите помощни съставки са:
Варденафил (Левитра) в минимални дози, научно тествани билкови концентрати с висока потентност, мъжки витамини и сексуални нутриенти, които стимулират ерекцията и уголемяването на пениса.

Сто милиграма в капсула - химикалите в Хардбиг® са микс от няколко компонента на билкова основа и синтетични субстанции за максимално представяне в леглото.

Продукта е 2 в 1. Уголемява пениса и едновременно действа като стимулатор за любовно представяне.

Как работи и какво представлява HARDBIG®

ХАР ДБИГ - Тадалафил и помощни в-ва

Едната от активните съставки на Хард биг: Тадалафил стимулира сексуалното желание и засилването на ерекцията. Важно е да се отбележи, че когато продукта се ползва за ерекция е желателно да бъде приета една капсула минимум 4 часа преди полов акт.

Циалис (тадалафил) има ефективно въздействие върху мъжката ерекция, като при стимулиране действието му започва до 3 часа от приемането му и трае до над 18 часа. Тадалафилът в този продукт е с удължено освобождаване и допълнително насищане, ако се приеме втора таблетка след два дни, примерно.

Циалис или Тадалафил е един от най-успешните продукти за мъжка ерекция на пазара.

Йохимбин - ХАРДБИГ

Йохимбинът е натурален афродизиак и селективен алфа2- рецепторен агонист. Блокирайки пресинаптичните алфа2-адренергични рецептори, стимулира освобождаването на адреналин и норадреналин в синаптичните цепки на адренергичните синапси.

Йохимбин е афродизиак, който води до подобрено кръвонапълване на кавернозните тела на пениса, водейки до ерекция и подържане на детумесценцията, но не повишава сесксуалното желание. Действието му започва 1-2 часа след прием.

Други съставки на HARDBIG

Останалите съставки подпомагат разтягането на кожата на пениса за допълнителен растеж. Варденафилът е подобен на тадалафил, но в намалени дози, съдържащи се във всяка капсула HARDBIG®. Другите активни вещества на капсулите са мъжки витамини и натурални нутриенти, които предизвикват растеж на пениса с времето, постепенно и сигурно.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5