Избор на категория
Вашата количка

Revatio (Pfizer) – Реватио, таблетки силденафил

Revatio (Pfizer) – Реватио, таблетки силденафил
Revatio (Pfizer) – Реватио, таблетки силденафил
985.00 лв.
1 020.00 лв.
 • Производител: Pfizer
 • Revatio Pfizer е с активна съставка Силденафил. Sildenafil e лекарство, което се ползва в няколко направления. Най-много е известно като сексуален стимулатор за по-силна ерекция и свръх удоволствие при съвокупление (сексуално проникване). С цел за още по-приятно изживяване при сексуалния кеф от видимо реалната свръх надървяне на пениса.

  Силденафил е сексуален стимулатор, който предизвиква мощна ерекция (качествено надървяне) дори в ниски дози. Медикамента се използва за лечение на еректилна дисфункция и Белодробна артериална хипертония(БАХ). Открит е за пръв път във Pfizer от Андрю Бел, Дейвид Браун и Никола Тере. Става достъпен през 1998 г. - Силденафил е знаков фактор във фармацевтичната индустрия за лечението на еректилна дисфункция.

 • Филмираните таблетки Ревацио са бели и с кръгла форма.

  Ревацио се използва за лечение на белодробна артериална хипертония. Понижава кръвното налягане посредством разширяване на тези съдове. Ревацио принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори ан фосфодиестераза тип 5.

  Преди да започнете да приемате Ревацио

  Не трябва да приемате Ревацио:
  - Ако имате свръхчувствителност към силденафил или някое от помощните вещества на Ревацио.
  - Ако приемате лекарства, съдържащи нитрати или такива като амил нитрат /забранен сексуален стимулант/. Тези лекарства често се дават за облекчаване на заболяване, протичащо с различни форми на нарушено кръвоснабдяване на сърцето. Ревацио може да причини сериозно засилване на ефектите на тези лекарства.
  - Ако наскоро сте прекарали инсулт, миокарден инфаркт или имате сериозно чернодробно заболяване или ниско кръвно налягане
  - Ако приемате лекарство, съдържащо кетоконазол или итраконазол или съдържащо ритонавир.

  Обърнете специално внимание при Ревацио:

  • Ако имате тежък проблем със сърцето
  • Ако имате пигментозен ретинит
  • Ако имате сърповидно-клетъчна анемия, левкемия, мултиплен миелом, заболяване или деформация на пениса.
  • Ако в момента страдате от стомашна язва, повишена склонност към кръвоизливи или проблеми с кървене от носа
  • Ако заболяването Ви се дължи по-скоро на запушена или стеснена вена в белите дробове, отколкото на запушена или стеснена артерия.

  Ревация не трябва да се прилага при деца и подрастващи на възраст под 18 години.

  Бременност:
  Ако сте бременна или предполагате, че може да сте бременна, поискайте съвет от Вашия лекар преди прием на Ревацио. Не трябва да се употребява по време на бременност, освен при строги показания.

  Кърмене:
  Спрете да кърмите, когато започнете лечение с Ревацио. Не трябва да се прилага при кърмещи жени, тъй като не се знае дали лекарството не преминава в майчиното мляко.

  Как се приема Ревацио

  Винаги приемайте Ревацио, спазвайки точно указанията на Вашия лекар. Консултирайте се с Вашия лекар, ако не сте сигурни в нещо. Препоръчваната доза е 20 мг три пъти дневно, приети с храна или на гладно.
  Ако имате впечатление, че ефектът на Ревацио е твърде силен или твърде слаб, обърнете се към Вашия лекар.

  Възможни нежелани реакции

  В клинични проучвания са съобщавани много често следните нежелани лекарствени реакции: главоболие, зачервяване на лицето, нарушено храносмилане, болка в гърба, диария и болка в крайниците.
  Нежеланите лекарствени реакции, съобщавани често в клинични проучвания са следните: грипоподобни оплаквания, нарушения на съня, зрителни ефекти, кашлица, кръвотечение от носа, мускулни болки, повишена телесна температура, зачервяване на кожата, стомашно възпаление, синуит, изтръпване, хрема, безпокойство, анемия, подуване на корема, гастроентерит, промени в цветното виждане, бронхит, световъртеж, стомашни киселини и мигрена.

  Ревацио съдържа същото активно вещество както Виагра, което се използва за лечение при мъжка еректилна дисфункция - МЕД / наречена още импотентност/.Силденафил принадлежи към клас лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5. При употреба с цел лечение на МЕД в редки случаи се съобщава за следните нежелани зрителни ефекти на инхибиторите на ФДЕ5, включително силденафил: частично, внезапно, временно или трайно намаление или загуба на зрение на едното или и двете очи.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5