Избор на категория
Вашата количка

Andropen - 3750 mg

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 3750 мг Тестостерон (5 естера)
(375 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон

Предназначение: За мускулна маса, сила и обем,
за интрамускулно приложение - мускулни инжекции

Andropen TN Pharma USA е американско производство анаболен стероид за инжектиране,
на фармацевтичната компания: TN Pharma (Trusted Nutrients).

Продукта представлява флакон от 10 мл със съдържание 3750 мг маслен разтвор от пет различни тестостеронови естери - нова, уникална формула за мускулно приложение, която работи при хора целящи мускулна маса и повишаване на теглото си.

Информация за Andropen TN Pharma

Пет различни тестостеронови препарата (естери) заедно в уникална формула от 3750 мг общо количество във флакона:

 • Testosterone Acetate 40 mg/ml
 • Testosterone Decanoate 110 mg/ml
 • Testosterone Propionate 65 mg/ml
 • Testosterone Phenylpropionate 65 mg/ml
 • Testosterone Cypionate 95 mg/ml

Андропен 375 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители. Флаконът съдържа пет естера тестостерон бленда от 375 мг в 1 мл.

Този американски Тестостеронов комплекс е с висока чистота и е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимулатори и спортни храни.

Андропен 375 е бързодействащ препарат и високо ценен в културизма и бодибилдинга, защото същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта от пет тестостерон естери осигурява постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта за период от 1 месец.

Andropen TN предлага значителни предимства в сравнение с други тестостеронови препарати. Андропен ТN е уникална комбинация - нова формула със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.

Действие и ефект на Andropen TN Pharma USA

При Андропен TN наличието на естера ацетат позволява на тестостерона да даде бърз физиологичен отговор.

Другите четири естера, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор със сравнително плавна абсорбция с цел по-дълъг живот в кръвта.

Тестостеронът е синтетичен мъжки полов хормон с ясно изразено андрогенно действие, който притежава биологичните и терапевтични свойства на естествения хормон. При жените той се произвежда от яйчниците, но в 10 пъти по-малки физиологични количества.

В допълнение на специфичното действие, което определя половите белези на мъжа, тестостеронът също притежава високи анаболни качества, които се проявяват в увеличаване на протеиновия синтез.

Под действието на тестостерона се увеличава телесното тегло и намалява отделянето на уреа.

 • Тестостеронът променя вида и броя на мускулните влакна;
 • Защитава организма от катаболните процеси;
 • Увеличава еритропоезата (образуването на червени кръвни телца или еритроцити в организма);
 • Повишава издръжливостта поради по-доброто окисляване на кръвта.

Атлетите обикновено използват Андропен, за да покачат мускулната маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон като Cypionate и Enanthate, Andropen 375 не се свързва със задържане на вода в организма и показва значително по-малко странични ефекти.

Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон.

Намаленото задържане на вода прeвръща Andropen TN в желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.

Дозировка на Андропен TN Pharma - Америка

Може да приемате Andropen 375 TN от 375мг до 1000мг седмично т.е. от 1 мл до 3 мл Въпреки че Andropen TN остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с Андропен ТиЕн Фарма като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа и работи страхотно.

Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Andropen 375. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен.

Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко както и за тренировки и спорт.

Тези, които употребяват за първи път Andropen TN, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само един път седмичо. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект.

Странични ефекти от Andropen ТН Фарма

Андропен 375 е сравнително безопасен стероид освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген.

Превишаването на предписаната дозировка, която за всеки спортуващ е строго индивидуална, може да доведе до следните отклонения:

 • раздразнителност
 • агресивност
 • задържане на соли
 • акне или дори вирилизация.

С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone).


Информация за различните естери в АНДРОПЕН Tn Pharma

Тестостерон ацетат

Тестостерон ацетат, или тестостерон етаноат, известен още като androst-4-en-17β-ol-3-one 17β-ацетат, е андроген и анаболен стероид и естер на тестостерон.

Лекарството е описано за първи път през 1936 г. и е един от първите андрогенни естери и естери на тестостерон, които се синтезират.

Полуживота му е сравнително по-бърз от този на ципионат и енантат.

Тестостерон детаноат

Тестостерон деканоат е андрогенен и анаболен стероид, както и естер на мъжкия хормон тестостерон. Той е компонент на лекарството Сустанон, заедно с тестостерон пропионат, тестостерон фенилпропионат и тестостерон изокапроат.

Лекарството не се предлага на пазара със самостоятелна активна съставка, а почти винаги е в бленда с други естери.

Тестостерон пропионат

Тестостерон пропионат, продаван под различни търговски марки, например Тестовис, е андроген и анаболно стероиднен медикамент, който се използва главно за лечение на ниски нива на тестостерон при мъжете.

Използва се и за лечение на рак на гърдата при жени.

Тестостерон фенилпропионат

Тестостероновият фенилпропионат или тестостероновият фенпропионат, известен също като тестостеронов хидроцинамат, е синтетичен анаболно-андрогенен стероид и андрогенен естер - по-конкретно, C17β фенилпропионатният естер на тестостерона - който преди се е продавал в Румъния.

Тестостерон ципионат

Бавен естер, който се усвобождава постепенно и държи високи нивата на тестостерон в тялото. Подобен е на тестостерон енантат с почти минимални разлики в химичната структура.

Тестостерон ципионат се продава под марки като Depo-Testosterone, наред с други, е андроген и анаболен стероид, който се използва главно за лечение на ниски нива на тестостерон при мъжете.

Използва се и в хормонална терапия за транссексуални мъже.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5