• Андрогенен потенциал  100
  • Анаболен потенциал  100
  • Стандарт стандартен
  • Химични наименования  4-androsten-3-one-17beta-ol, 17beta-hydroxy-androst-4-en-3-one
  • Естрогенна активност  средна
  • Прогестеронова активност  ниска

Testosterone Suspension (тестостерон суспензия)

Описание на Testosterone Suspension (тестостеронова суспензия)

Testosterone Suspension (тестостеронова суспензия) е инжекционен анаболен стероид, съдържащ тестостерон (не естер) на водна база. Сред културистите "тестостероновата суспензия" е известна като изключително мощен стероид за маса. Често се казва, че той е най-мощният инжекционен стероид, предлагащ много бърз прираст на мускулна маса и сила. Това до голяма степен се дължи на много бързото действие на стероида. При употребата на инерционен стероид на маслена основа като "Странични ефекти".

Приложение (Основно)

Testosterone Suspension (тестостеронова суспензия) съдържа неразтворени частици тестостерон, които образуват краткодействащо депо в мускула след инжектиране. В зависимост от размера на частиците и други съставки, вложени в разтвора, инжектирането на този стероид може да причини локално възпаление, болка и зачервяване. Ветеринарните суспензии на тестостерон може да използват по-големи частици, които изискват употребата на по-голяма игла (21). Съвременните суспензии за хуманна употреба често съдържат микрокристални стероидни частици. Тези кристали са високо рафинирани и твърде малки за да бъдат видяни с невъоръжено око. Този тип обработка осигурява по-голям комфорт при инжектирането на стероида.

Приложение (Мъже)

За лечение на андрогенна недостатъчност ранните предписания посочват инжектиране на дози от 25-50 мг, 2-3 пъти седмично. В културизма обичайно прилаганата доза е 100-200 мг през2-3 дни. Атлетите, които искат да постигнат екстремно бързо нарастване на мускула инжектират 100мг дневно. Тези, които търсят мощен стероид за маса често остават много доволни от резултатите при употребата на тестостеронова суспензия. Но тези, които търсят не само количество, а и качество ще останат разочаровани, тъй като придобитата мускулатура не е твърда и плътна. Всъщност атлетите се сблъскват с голямо задържане на вода и мазнини и след това често употребяват стероиди за изчистване на вида. Алтернативно тестостероновата суспензия може да се инжектира в по-малки дози, която ще осигури по малко натрупване на естрогени. В този сценарий атлетът може да включи в употребата друг по-малко ароматизиращ или неароматизиращ стероид в зависимост от търсения ефект.

Приложение (Жени)

Testosterone Suspension (тестостеронова суспензия) рядко се назначава на жени в клиничната медицина. За целите на спорта този стероид не се препоръчва на жени поради силната му склонност към изразяване на вирилизиращи странични ефекти и инерционния му метод на приложение, който прави контролирането на кръвните нива трудно.

Наличност

Фармацевтични препарати, съдържащи тестостерон във водна суспензия остават ограничени. По-голямата част от разпространението на този стероид се осигурява от и за черните пазари.