Избор на категория
Вашата количка

Stanozolol - P.R.L. - 10 ампули х 1мл суспензия

Stanozolol - P.R.L. - 10 ампули х 1мл суспензия
Stanozolol - P.R.L. - 10 ампули х 1мл суспензия
Stanozolol - P.R.L. - 10 ампули х 1мл суспензия
Stanozolol - P.R.L. - 10 ампули х 1мл суспензия
Не се предлага вече
 • Ампулите Stanozolol - P.R.L. са особено ефикасни в изграждането на издръжливост, мускулен релеф и ефективна мускулна маса и сила за късо време. Твърди се, че инжекционната версия на този стероид дава по-добри резултати от таблетките Станозолол.

 • Stanozolol - P.R.L. е инжекционен стероид, който съдържа активна субстанция Stanozolol на водна основа. Водната основа на тази субстанция се усвоява от системата на организма много по-бързо от оралната или други подобни със същата градивна част. Това изисква често инжектиране, за да се поддържат нивата в кръвта стабилни и постоянни. Продуктът е аптечен оригинален анаболен продукт.

  Информация

  Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на мускулно умножаване, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Stanozolol - P.R.L. e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време - в цикъл от 30 до 45 дни.

  Дозировка на Stanozolol

  Най-добри резултати показва дозата от 50мг. през един или два дни. Оригиналният Винстрол с реално съдържание в ампулата от 50 мг може да се инжектира и по-рядко, тъй като е депо и ефекта е сигурен.

  Действие на Stanozolol

  Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

  Предимства при комбиниране на Stanozolol

  Винстрол се комбинира с Тестостеронпропионат, Тестостерон енантат, Дека-Дураболин, Тренболон (Параболан), Метенолон (Примоболан).

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани