Избор на категория
Вашата количка

Methandienone (Biotech) – Метандростенолон 100×10мг

Methandienone (Biotech) – Метандростенолон 100×10мг
Methandienone (Biotech) – Метандростенолон 100×10мг
Methandienone (Biotech) – Метандростенолон 100×10мг
Не се предлага вече
Methandienone (Biotech) – Метандростенолон 100×10мг
37.00 лв.

  Метан, Бионабол на Бейджинг-Биотех с код за проверка на продукта от официалния сайт - верификация на медикамента от фармацевтичната компания Beijing Pharmaceuticals Biotech в Спортни храни (SH | Sportnihrani).

  Един от анаболните андрогенни стероиди, които се използват в спорта е Метандростенолон, метандиенон. Другите му често срещани имена са Дианабол, Дана, Бионаол, Бионабол, Акрихин-Русия, Дабол, Данабол и т.н…

  Метандиенона е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид. Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите. Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико. Метандиеона е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

  Биотех Метандиенон, дианабол/метандростенолон с активен състав в таблетка 10,1 мг метан/бионабол от Biotech Beijing Laboratories в SH | Sportnihrani

  Употреба на метандиенона

  Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект. В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти. Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат.
  Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосроната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

  Дозировка на метандиенон

  Оптималната дневна доза на метандиенона е от 20-50 мг на ден.
  Има разногласия за определянето на дозата. Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа. Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата. Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка.

  Информация за Limited Edition Biotech

  Ето как изглежда лимитираната серия на Биотех Станозол. Пуснати са за продажба по-малко от 10 000 бройки в цял свят. SH | Спортни храни разполага с ограничени количества. Цената е без промяна, а качеството максимално!

  Лимитирана серия на Beijing Biotech - Limited Edition

  Различна форма и размер на таблетките от лимитираното издание 2015

  Лимитирана серия на Beijing Pharmaceuticals Biotech

  Формата на таблетките Biotech Beijing Pharmaceuticals - Limited Editoin е с продълговата форма

  Откриване при употреба на метандиенон при допинг тест

  Метандиенона е обект на чернодробна биотрансформация от различни ензимни пътища. Основните метаболити се откриват в урината до 4 дни, а наскоро открит метаболит хидроксиметил, се открива в урината до 19 дни след еднократна перорална доза от 5 мг. Някои от метаболитите са уникални за метандростенолона. Методите за откриване в урината обикновено включват газова хроматография - масова спектрометрия.

  Отрицателни страни

  Във високи дози над 40 мг или повече на ден може да започнат да се появяват странични ефекти. При мъжете се получава гинекомастия, високо кръвно налягане, акне и плешивост. Препаратът може да причини тежки нежелани реакции при жените дори и при ниски дози. В допълнение той се метаболизира в метилестрадиол от ароматаза. Това означава, че без прилагане на ароматазни инхибитори като Анастрозол или Аминоглутетимид страничните ефекти при мъжете ще се появят с течение на времето. Много от потребителите се борят с естрогенните странични ефекти с Нолвадекс или Кломид. Продължителният прием на метандиенон може да доведе до увреждане на черния дроб. Той също така намалява сексуалната функция.
  В заключение може да се каже, че положителните ефекти на метандиенона са по-малко от нежеланите реакции, които причинява. Ако не сте професионални културисти, по-добре би било да наблегнете на правилното хранене, приема на хранителни добавки като протеини и аминокиселини.

  Бърз преглед:

  • Активен живот: 6-8 часа
  • Клас на препарата: анаболен/андрогенен стероид (орален)
  • Средна доза: мъже 15-50 мг/ден….жени 5 - 10 мг/ден
  • Акне: Да , особено при високи дози
  • Водна задръжка:Да , подобна на от тестостерон
  • Високо кръвно налягане:Да
  • Токсично за черния дроб: Да
  • Ароматизация: Да
  • Дхт преобръщане: Не
  • Намаляване на функцията на HPTA: Да, в зависимост от дълготрайността и дозите на цикъла

  История на Метан

  Дианабол е старото “Ciba” марково име за оралният стероид метандростенолон. Дериват е на тестостерон, изразяващ силни анаболни и средно андрогенни свойства. Първо става достъпен през 1960-та, и бързо става най-любимият и разпространен анаболен стероид във всички форми на атлетиката. Това е поради факта, че е лесен за използване и много ефективен.

  В Щатите дианабол има “метеорична” история, експлодира за известно време, после бързо изчезва. Много са нервните през 80-те когато полседните Щатски приложения са отстранени от фармацевтиката и медицината забранява използването на Дианабол. Но факта, че дианабол няма в Щатите за над 30 години не го прави по-малко популярен. Той остава най-често изпозваният стероид на черния пазар в Щатите. От както има страни, в които се произвежда сигурно и така ще си остане.

  Странични ефекти на Метан

  Подобен на тестостерон и анадрол 50, дианабол е силен стероид, но и причиняващ личими странични ефекти. За начинаещи метандростенолон е доста естрогенен. Гинекомастия е често срещан проблем по време на цикъл, и може да се развие още в началото(особено като се изпозват големи дози). Също така и водната задръжка може да се превърне в проблем, приичиняваща “омазняване” на релефа на мускулите. За това чувствителните биха държали естрогенът под контрол с добавянето на анти-естрогени като нолвадекс и/или провирон. По-добрият избор обаче са армидекс,фемара,аромазин.

  В допълнение, при андрогенните странични ефекти често се наблюдава мазна кожа, акне и окосмяване(тяло/лице). Агресията също се увеличава с такъв силен стероид, така че внимавайте да не се промените към по-лошо по време на цикъл. Оплешивяването също може да е проблем, особено за предразположените. За това по-добре да го избегнат и да изберат по-слаб анаболик като дека-дураболин. Въпреки дианабол да се преобразува в по-силен стероид поради взаимодействието му с ензима 5-алфа редуктаза(същият ензим, който превръща тестостерон в дехидротестостерон), той има много малък афинитет към това преобразуване в човешкото тяло.

  Примерни дози Метан

  Поради средната си андрогенност дианабол е само пополярен сред мъжете. Ако се изпозва при жените, силни симптоми за вирилизация са възможен резултат. Някои обаче експериментират в ниски дози(5мг) и го смятат за изключително мощен за качване на нова мускулна маса. Ефективността му се сравнява с тестостерон и анадрол 50 и също така е популярен за качване на маса. Дневна доза от 20-40 мг е достатъчна да даде на почти всекиго драматични резултати. Някои използват много по-големи дози, но тази практика довежда до много по-изразени странични ефекти.

  С какво можем да комбинираме Метан

  Добре се съчетава с други стероиди като дека-дураболин, с който могат да се очакват изключителни резултати, със странични ефекти не много по-големи от колкото изпозлването само на дианабол. За повече маса дълготраен тестостеронен естер катотестостерон енантат може да се използва, но поради подобните (естрогенни/андрогенни) свойства на този андроген, страничните ефекти могат да са доста силни с тази комбинация. Както казахме по-рано помощни препарати(като нолвадекс и/или провирон) могат да се добават при такава комбинация.

  Колко време трябва да приемаме Метан и какво трябва да правим през това време?

  За да може да се изпозва орално, този препарат е ц17-алфа алкилиран. Знаем че тази алтернатива предпазва стероида да бъде деактивиран от черния дроб( позволяваща почти цялото вещество да навлезе в кръвта), но и е токсично за него. По-дългото изпозване на ц17-алфа алкирилирани вещества може да доведе до серизони щети на черния дроб - дори образуването на определени видове рак. Със сигурност е добре да се посещава доктор от време на време по време на цикъл да преглежда чернодробните ензими и функции. Циклите също така трябва да са кратки, обикновени по-малко от 8 седмици за избягване на сериозни щети. Жълтеницата обикновено е пурвият видим знак за проблеми с чения дроб. Това състояние продуцира жълтеене на кожата, може дори ретината на окото да пожълтее, ясен показател за неприятности. Ако това се появи , веднага да се спре препарата и да се прегледа от докотр. Тук е момента, в който по-нататъчни проблеми могат да бъдат избегнати.

  Сравнение на Болденон с Метан

  Интересно е, че структурата на метансростенолон е идентична с тази на болденон(EQ), освен че има добавена ц17-алфа алкализация. Този факт показва разликата при добавянето на ц17алфа алкализация, тъй като болденон и дианабол действат по различен начин в тялото. Основната разлика е скоростта за естрогенни странични ефекти, доста по-изразени при дианабол. Болденон е доста “мек” в този случай, поради което често потребителите нямат нужда от анти-естрогени. Дианабол е много по-естрогенен, не защото по-лесно ароматизира, всъщност ц17-алфа метиловата група и ц1-2 двойна връзка забавят процесът на армоатизацията. Проблемът е, че метандростенолон се преобразува в 17алфа метиллестрадиол, биологично по-активна форма на естроген от от нормален естрадиол. Дианабол се оказва и по-силен в изграждането на маса в сравнение с болденон, подкрепящ идеята, че естрогенът играе важна роля в анаболизма. Всъщност болденон и метандростенолон са толкова анаболно различни, че рядко се смятат за свързани един с друг. Като резултат дианабол се иползва за качване на маса, докато болденон е перфектен за орелефяване и покачване на качествена маса.

  Как трябва да приемаме Метан и по кое време през деня?

  Полуживотът на дианабол е само около 3-4 часа, което означава, че няма да са балансирани нивата му в кръвта през целия ден. Потребителя може да взима таблетките разделени на няколко приема или на веднъж. Обикновено се препоръчва да се взимат разделено за да се регулира концентрацията в кръвта. За сметка на това обаче ще е по-малък върхът на нивата на кръвта, така че може и да се замени тази опция. Изследователя на стероида Бил Робертс смята, че взимането на веднъж дозите през деня ще има по-малко драматичен ефект върху функциите на хипоталаммуса/хипофизата/тестисите (HPTA), тъй като всеки ден има определен период когато нивата на хормоналните стероиди не са толкова преувеличени.

  От както знаем, че кръвната ни концентрация ще достигне върха си след 1,5 до 3 часа след приема, все още се чудим кога ще е най-добре да вземем таблетките. Излгежда логично да се вземат рано през деня , за предпочитане известно време преди тренировка, което ще даде оптимален ефект. Така няколко часа през деня ще имат богат на андрогени метаболизъм за да се ускори усвояването на храната, особено при критичните часове след тренировка.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5