Избор на категория
Вашата количка

ATRENOL - NEGEN

ATRENOL - NEGEN
ATRENOL - NEGEN
119.00 лв.
160.00 лв.
 • Производител: NEGEN

ATRENOL - Параболан таблетки (NEGEN) е със съдържание 100 таблетки по 10 мг - реална субстанция Тренболон ацетат.

Този орален анаболен стероид е използван от ветеринарните лекари за добитък с цел увеличаване растежа на мускулите.

АТРЕНОЛ стимулира плазмените пилази след разцепването на естерната група в кръвта, оставяйки свободен тренболон. Увеличава телесната маса ефективно и качествено, изгаря мазнините и напомпва мускулите с нови влакна и плътност.

Atrenol NEGEN - Trenbolone Acetate e фин анаболен медикамент, който се свързва с рецепторите на андрогена с пет пъти по-висок стадии от този на тестостерона, като същевременно андрогенните му ефекти са изключително ниски и се води за крайно безопасен анаболен препарат. Любопитно за параболана е, че активира сателитните клетки.

Информация за ATRENOL NEGEN

Ползва се успешно за подобряване на релефа и увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода (характерни за тестостерона или руския Метан).

Търговско наименование на продукта: ATRENOL
Тренболон (Параболан) на таблетки се предлага единствено под формата на Ацетат естера (Trenbolone Acethate). Все по-голяма рядкост е да се попадне на продукт, с реално съдържание на конкретната субстанция - Trenbolone Acethate.

Още по-голямо изключение е да се намери анаболен стероид на таблетки Тренболон (Параболан таблетки).

Trenbolone Acethate - Negen

Вижте също: Etastanol Negen (Стромба)

Какво представлява Параболан таблетки - Trenbolone

Parabolan дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренираност, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани. Параболан (Trenbolone) притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура.

Дозиране и комбиниране на Trenbolone (ATRENOL)

В организма живота му е 2-4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично по 76 - 100 мг. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от една ампула (76 мг) на всеки 2 - 3 дни. Много добра комбинация е 76 мг Parabolan на всеки два дни и 50 мг Winstrol (инжекционен Станозолол) през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни. Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30 мг Methandrostenolone на ден.

В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория. Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози.

При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла.

Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolan - Trenbolone Acetate не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост.

На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека.

Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара. Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

Странични ефекти от Тренболон ацетат

Както при повечето анаболни стероиди, страничните ефекти са дозовозависими и могат да включват:

 • Драстично увеличаване на силата
 • Сексуално желание
 • Повишена сърдечна честота и високо кръвно
 • Допълнителна агресия
 • Тежко дишане
 • Повишена телесна температура
 • Нощни изпотявания
 • Тъмен цвят на урина
 • Безсъние и кошмари
 • Еректилна дисфункция
 • Намален апетит
 • Параноя

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  124.00 лв. 150.00 лв.
   115.00 лв. 145.00 лв.

   Последно разгледани

    119.00 лв. 160.00 лв.