Избор на категория
Вашата количка

Deca-Durabolin Organon - Nandrolone (Жълта Дека)

Deca-Durabolin Organon - Nandrolone (Жълта Дека)
Deca-Durabolin Organon - Nandrolone (Жълта Дека)
Deca-Durabolin Organon - Nandrolone (Жълта Дека)
165.00 лв.

Производител: Organon

Съдържание: 5 ампули по 200 мг с нандролонов деканоат

Жълта дека е най-разпространеното наименование на инжеционен анаболен стероид, чиято активна съставка е нандролоновият деканоат или също познат като Ретаболил.

Deca-Durabolin е с търговски имена като ДЕКАДУРАБОЛОН на T-ON, Дека-дураболин, Декабол, Ретаболил, Норма Дека (синя), Дурабол, Нандролон деканоат и др. Произведен е за първи път през 1959 година от Organon.

Информация за Deca-Durabolin - Жълта дека

Активната съставка на Жълта Дека е нандролон деканоат. Първоначалното му предлагане е в ампули от 1 мл със съдържание на 50 мг от генеричната съставка. Днес най-широко предлагане има 2 мл. шишенце/флакон с активна субстанция 200 мг, а все по-често се появява и в 10 мл.

На пазара има над 20 вида лекарства, който съдържат тази съставка.

Повечето от тях не съдържат истинското количество нандролон деканоат, въведено в етикета и опаковката/кутията. Купувайки стероиди, трябва да бъдете сигурен в източника, от който поръчвате, защото има голяма вероятност да попаднете на неистински фабрикат.

Заради многобройните запитвания дали този продукт е с листовка и оригинален, ние искаме да ви припомним, че повечето нови партиди на медикаментите от продуктовият каталог на SH | Sportnihrani са изследвани от лекар в лаборатория с клинична среда, съобразно световните фармацевтични стандарти.

Нандролон (Deca-Durabolin) се комбинира успешно с Метан

В началото на производството за Deca-Durabolin се e говорело, че олимпийските комитети и националните спортни организации спонсорират разработването на препарата, но тези твърдения се оказват слухове.

Кога започва да действа?

Просто трябва да изчакате да се достигне необходимото количествено натрупване на веществото в клетките. Това се случва обикнковено около десетата седмица. Тогава ще усетите прилив на сила. Деката започва да работи още след втората инжекция, но ефекта се усеща едва след няколко седмици, тъй като нандролона е бавен инжекционен стероид, който работи с натрупване.

Deca-Durabolin (Жълта Дека) се комбинира с почти всички останали анаболни стероиди. Най-често характерен цикъл се прави с Метандростенолон, Тестостерон енантат и Болденон. Дека, метан и тестостерон е класическа система за повишаване на мускулна маса и сила, която действа през годините назад във времето безотказно!

Жълта дека се използва предимно в периоди за маса

Ретаболилът е използван от спортистите по цял свят предимно за трупане на маса в основния период. Основен негов плюс е, че повишава белтъчния синтез, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото, също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Дека-дураболин оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по - трудно, отколкото при други такива, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

Ампулите Nandrolone се инжектират интрамускулно.

Сигурно много от вас вече се питат къде и за колко могат да си закупят този препарат, но нека преди това поговорим за страничните му ефекти.Повечето от тях са стандартните за стероидите. При продължително прилагане е възможно да се наблюдават гадене, повръщане, загуба на апетит, промяна в половото влечение, акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, задръжка на течности, повишено ниво на калций, нарушения в растежа на костите.

При жени, ако се приемат високи дози, е възможна засилена проява на характерните мъжки белези, включително промяна на гласа, окосмяване и липса на менструация (аменорея).

При мъже е възможно намаляване количеството на спермата, уголемяване на млечните жлези или пениса и чести ерекции в предпубертетната възраст.

След спиране на употребата тези симптоми изчезват спонтанно.
Пробните изследвания на чернодробната функция могат да дадат положителни резултати, в редки случаи има съобщения за поява на тумори на черния дроб при продължително лечение с анаболни стероиди.

Още информация за Deca-Durabolin

Терапията с Жълта Дека (Дека-дураболин) не влияе върху функцията на жизненоважните органи (черен дроб, бъбреци). Deca-durabolin трябва да се прилага с повишено внимание при пациенти със сърдечно-съдови, чернодробни и бъбречни заболявания, както и при болни с епилепсия, мигрена или глаукома. Поради опасността от задръжка на натрий и вода, по време на лечението с Deca се препоръчва по-засилен контрол на вътреочното налягане.

Възможно е да има отклонения от нормалните стойности в резултатите от чернодробните проби (напр. бромсулфалейн), ето защо показателите за чернодробната функция трябва да се проверяват на всеки четири седмици от лечението. Ефектът след първата инжекция на Дека започва след 3 дни, достига пик след 7 до 9 ден и продължава три седмици. Важно е да знаем това при изготвянето на стероидната схема.

Как се приема и комбинира жълта дека?

Повечето запознати билдери приемат 300 до 500 мг седмично, което излиза доста скъпо. Според някой лекари не е толкова важна дозата, колкото времето и начина на приемане. Затова тук е моментът да напомня да не се доверявате на съмнителни схеми, получени от съмнителни спортисти, така най-малко рискувате да си дадете парите за нищо. Препоръчва се цикълът да е 6 до 8 седмици, като комбинирането му с други препарати е много удачно.Една от най-старите и разпространени схеми е комбинирането с Метан ( Вionabol, Methandrostenoon, Methandienone) и тестостерон естери (Омнадрен, Sustanon, Testosterone propionate, enantate и др.).

Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Дека-дураболинът се изчиства от организма изключително трудно, дори 18 месеца след поставянето на последната ампула може да дадете положителен допинг тест. Затова, ако има вероятност да минавате такъв, по-добре не рискувайте.

Деката се съхранява на тъмно и хладно място. Когато е на прекалено хладно, на дъното се образува утайка. Важно е да се инжектира само прозрачен разтвор, затова загрейте ампулата в топла вода, докато кристалите се разтворят. Понеже, както споменахме, Жълта дека е изключително използван препарат, негови ментета на черния пазар не са изключения. Датата на производство трябва да е очевидно отпечатана на ампулата. Друга хитрост е заличаване датата на срока на годност.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  290.00 лв. 354.00 лв.
   186.00 лв. 210.00 лв.
    199.00 лв. 280.00 лв.

    Последно разгледани