Дека-Дураболин, Метандростенолон, Sustanon... все анаболни стероиди със силно андрогенно действие и анаболизъм, които всички използвали анаболни препарати много познават добре или най-малкото са чували за тях. Комбинацията от тези три стероида се прави предимно заради две цели и те са: повишаване на мускулна маса и сила. Метандростенолонът е препарат номер едно за мускулна маса и сила, в комбинация с останалите два, които го допълват - получава се добре планиран и ефективен стероиден цикъл, от който могат да се очакват много добри резултати. Някой атлети споделят, че с тези три препарата постигат над 10 килограма мускулно наддаване, а паралелно с това и силата им е в много повече.

Примерна схема за тези препарати с цикъл от 6 до 8 седмици е:

  • 400 до 600 мг седмично Дека-Дураболин
  • 40 мг дневно Метандростенолон, разпределен на два приема (като в средата на цикъла може да се увеличи до 60 мг)
  • 2 ампули по 250 мг Sustanon седмично (като в началото на цикъла сустанона може да се сложи дори 3 пъти, заради ефекта, който ще забърза вашия метаболизъм) - в началото на всеки един стероиден цикъл е добре да се слага повече тестостерон, заради неговото действие - забързване на метаболизма.

Продуктите, необходими за този анаболен цикъл с три препарата

Metanabol (Methandienone, Methandrostenolone) 50x10mg
Deca-Durabolin (Organon)Sustanon 250 mg (Organon)

Ако се чувствате достатъчно напреднал и имате добри финансови възможности, добавете Turanabol! ;)


Комбиниране с Туранабол (цикъл)

Стероидни цикли от SH | Спортни храни на гореизброените препарати в комбинация с Туранабол е в дневни дози от 25 - 50 мг Туранабол, разделен на два приема през деня (сутрин и вечер).


Митовете за метана

Носят се различни митове за бионабола във фитнес залите, че атлети са приемали по 1500 мг дневно от този препарат, като разбиват в машина за кафе таблетките но това е изключително опасно, дори и за един цикъл. Всички стероиди действат по един и същи начин от вашият организъм, било то предозирани или в нормални количества. Разликата е единствено в това, че ако ги предозирате - единствено ще увредите здравето си и ефекта ще бъде същия, тъй като вие не бихте могли да усвоите повече, отколкото е нормално.

Забележка: Sustanon 250 съвсем спокойно може да бъде заместен с Тестостерон депо (тестостерон енантат). Каква е разликата? Депо тестостеронът дава резултати малко по-късно, но по-силни. Докато Sustanon-ът е с четири различни тестостерон естера и дава малко по-бързи резултати. Като качество и двата варианта са еднакво добри, въпрос на лично предпочитание е кой от тях ще изберете. Като разлика във външния вид на атлета, първия вариант със Sustanon-а дава повече релеф, отколкото мускулна маса и обем, а това е разбираемо заради останалите тестостерони в микса.