Избор на категория
Вашата количка

Sustanon 300 mg/ml Tn Pharma - SH | Спортни храни

Sustanon 300 mg/ml Tn Pharma - SH | Спортни храни
Sustanon 300 mg/ml Tn Pharma - SH | Спортни храни
149.00 лв.
210.00 лв.

Производител: TN Pharma USA

Съдържание: 3000 мг Тестостерон (4 естера, заместител на Омнадрен)
(300 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжектиране

Предназначение: За мускулна маса, сила и обем

Sustanon 300 TN Pharma е инжекционен анаболен андрогенен стероид, който съдържа четири различни естера с тестостеронова субстнанция.

Нова, уникална формула за мускулно инжектиране.

Sustanon TN 300 е подходящ за състезатели от силов трибой и всички силови спортове, както за всички, които предпочитат безкомпромисно качество.

Информация за Sustanon 300 - Tn Pharma

Сустанон 300 на американската фирма TN Pharma е позната комбинация от четири тестостерон естера, подобен на сустанон, но с по-висока концентрация - за бързо освобождаване и за продължително действие, но с нова формула.

Флаконът съдържа 300 мг тестостерон микс от четири естера в 1 мл. Блендата осигурява бързо действие, веднага след инжектиране и тестостеронът продължава да действа до 4 седмици.

Този американски Сустанон е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти.

Действие на Sustanon TN 3000 мг

Sustanon е добре познат на силовите атлети и културисти, които винаги го използват в цикъл за мускулна маса, обем и сила. Съставът и новата, уникална формула на Сустанон 300 имат силен анаболно-андрогенен ефект.

Американският Сустанон на Ти Ен Фарма - Sustanon 300 започва да действа от момента на инжектиране до 3-4 седмици след това като пиковият момент на насищане на клетъчните рецептори е около втората седмица.

Този тестостерон микс силно повишава синтеза на протеини, увеличава мускулната маса и силата, регулира производството на сперматозоиди, засилва сексуалното желание, повишава агресията, чувствителността към болка намалява, стимулира мастните жлези в кожата и стимулира отделянето на сексуален феромон.

Представителите на силния пол и всяка трета жена не различават миризмата на сексуалните феромони. Каква точно информация носи той за жените - все още остава загадка.

- Сексуални и полови феромони със Sustanon 300

Феромон е химическото вещество, което изпускат хората и служи за комуникация с други организми от същия вид. Съществуват най-различни феромони, измежду които: алармиращи феромони; полови феромони; агрегационни феромони и др.

Половите феромони служат за привличане на противоположния пол. Някои комерсиални продукти се рекламират с твърдението, че съдържат такива феромони, които действат като афродизиак. Истината е, че повечето са с плацебо ефект.

Тестостерона е един от най-естествените стимулатори за производството на тези сексуални феромони! Важно е да се отбележи, че Sustanon TN не бива да се употребява от жени! Той е предназначен за мъжкия пол и тези спортисти, които имат възможност и знаят как да го използват.

Установено е, че феромоните не са източник единствено на сексуално послание.

Чрез тях животните променят границите на своята територия, съобщават за надвиснала опасност и необходимостта от събиране на стадото, а също така регулират и родителските отношения.

Мъжките феромони дори са способни да подобрят настроението на някои жени.

Феромоните миришат специфично, защото не се състоят от едно вещество, а са сложен комплекс от поне няколко.

Повечето миризми се улавят с помощта на обонянието, а други не, тъй като те се обработват от лимбичната система на мозъка, отговаряща за това, което наричаме интуиция.

Прием и дозиране на Sustanon TN Pharma

Обичайните дози на приложение със Сустанон 300 варират от 300 мг (1 мл) до 900 мг (3 мл седмично). Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да наддадат до 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само 300 мг Сустанон на седмица.

По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да получат желания ефект. Въпреки че Sustanon TN остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон постоянни.

- Стероидни схеми на прием със Sustanon 300

Сустанон 300 TN е отличен препарат за основен стероиден цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е правилно да се комбинира с орални стероиди като Anadrol TN (Oxymetholone) и Bianabol (Methandienone).

От друга страна, Sustanon TN повишава мускулната маса в съчетание с Параболан TN Pharma (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate), Mastabol 200 TN Pharma (Drostanolone propionate) и Winstrol oil (Stanozolol oil) - маслен Винстрол.

Странични ефекти от Sustanon 300 Tn Pharma

Както всеки анаболен стероид с тестостерон, така и Сустанон 300 има свойството да задържа вода и азот в тъканите.

Sustanon 300 Tn Pharma е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген.

С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone).

Употребата на Sustanon ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 5000 IU (hCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат е препоръчителна в края на стероиден цикъл.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5