Избор на категория
Вашата количка

Кломифен - Anfarm Hellas

Производител: Anfarm Hellas

Съдържание: 50 таблетки от 25 мг кломифен цитрат

Предназначение: Антиестрогенен компонент, който стимулира овулацията, също се използва за лечение на някои видове безплодие при жени, като предизвиква бременност.

Кломифен се ползва като прокектор, подобен на Proviron, но с коренно различни свойства.

При бодибилдърите се приема за предотвратяване на странични ефекти от стероидите, като задръжка на вода или гинекомастия.

Може да бъде използван и при някои случаи на менструални разстройства.

При мъже се прилага също, за лечение на олигоспермия (намалено количество на сперматозоидите).

Информация за Кломифен цитрат

Препарата Clomifene в бодибилдинга се използва като антиестроген и за протектор от страничните ефекти на анаболните андрогенни стероиди, както и за предотвратяване на водна задръжка.

Може да бъде срещнат и под името Кломид/Clomid.

Потиска нивата на естроген, като едновременно с това стимулира производството на тестостерон.

Значително ускорява процеса на производство в организма на фоликулостимулиращите и лутеинизиращите хормони!

Обикновено се приема в края на анаболния цикъл.

Оригинален Кломифен цитрат от Гърция (2022 г.), Clomipfene Citrate - Anfarm Hellas - SH | Спортни храни

Как да приемате Clomiphene

След десетия ден по половин таблетка

След двадеестия ден по една талбетка (таблетката може да се приеме на два приема - сутрин и вечер, като се раздели)

Приема е до последния ден от цикъла.

Clomiphene citrate - Anfarm Hellas се препоръчва за прием, с андрогенни стероиди като например Тестостерон, Анадрол, Метандростенолон и по-тежки препарати, за да бъде предотвратен риска от страничните ефекти.

Допълнителна информация за Clomiphene citrate®

Обикновено се понася добре от повечето билдери, но такива с проблемен черен дроб е по-добре да ползват по половин таблетка всеки ден или през ден.

Медикамента блокира естрогена и повишава ендогенния тестостерон.

За бърз тласък на тестостерона, понякога културистите комбинират Кломифен с Прегнил.

Употреба на Кломифен за други нужди

Clomiphene citrate също се използва с други асистирани репродуктивни технологии за увеличаване на успеваемостта на тези модалности.

Clomiphene citrate понякога се използва при лечението на мъжки хипогонадизъм като алтернатива на заместителната терапия с тестостерон.

Лекарството се използва в доза от 20 до 50 mg три пъти седмично до веднъж дневно.

Установено е, че повишава нивата на тестостерон от 2 до 2,5 пъти при хипогонадни мъже при такива дози.

Любопитна информация за Clomiphene Citrate

Поради дългия си полуживот, зукломифен може да бъде открит в урината най-малко 261 дни след прекратяване (261 дни след прекратяване с полуживот от 30 дни, все още има 0,24% от пиковото ниво на зукломифен, който се екскретира, докато при полуживот от 10 часа, енкломифенът достига същото ниво от 0,24% за по-малко от 4 дни).

Въпреки че според сравнителни статистики, резултатите за заместителна терапия с тестостерон е поставено под въпрос, заради по-ниската цена на кломифен, терапевтичните ползи са реални и с истинска стойност за подобряване на хипогонадизма.

Кломифенът се състои от два стереоизомера в равни пропорции: енкломифен и зукломифен.

Зукломифенът има проестрогенни свойства, докато енкломифенът е проандрогенен, т.е. насърчава производството на тестостерон чрез стимулиране на оста HPG.

Поради тази причина е установено, че пречистеният изомер на енкломифена е два пъти по-ефективен за повишаване на тестостерона в сравнение със стандартната смес от двата изомера.

Освен това, енкломифен има период на полуживот само 10 часа, но зукломифен има полуживот от 30 дни - следователно, ако целта е да се повиши тестостерона, приемането на обикновен кломифен може да доведе до много по-дълготрайни проестрогенни ефекти от проандрогенните ефекти.

Лечение на гинекомастия с Clomiphene citrate

Установено е, че е полезен при лечението на някои случаи на гинекомастия, но не е толкова ефективен като тамоксифен или ралоксифен за това показание.

Той показва различни резултати за гинекомастия (вероятно защото изомерът на зукломифена е естрогенен) и следователно не се препоръчва за лечение на състоянието.

Чистият енкломифен изомер вероятно ще бъде по-ефективен от Clomiphene citrate при лечение на гинекомастия, поради липсата на зукломифен изомер (както е отбелязано по-горе).

Поради потенциала си за повишаване на тестостерона, кломифенът е посочен като забранен за употреба от състезателни спортисти, както по време на състезание, така и извън него, от Световната антидопингова агенция, при липса на органична етиология на първичен хипогонадизъм.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5