Избор на категория
Вашата количка

Кломифен - Anfarm Hellas

Кломифен - Anfarm Hellas
Кломифен - Anfarm Hellas
Кломифен - Anfarm Hellas
58.00 лв.

  Производител: Anfarm Hellas

  Съдържание: 24 таблетки от 50 мг кломифен цитрат

  Предназначение: Антиестрогенен компонент, който стимулира овулацията, също се използва за лечение на някои видове безплодие при жени, като предизвиква бременност.

  Кломифен се ползва като прокектор, подобен на Proviron, но с коренно различни свойства.

  При бодибилдърите се приема за предотвратяване на странични ефекти от стероидите, като задръжка на вода или гинекомастия.

  Може да бъде използван и при някои случаи на менструални разстройства.

  При мъже се прилага също, за лечение на олигоспермия (намалено количество на сперматозоидите).

  Информация за Кломифен цитрат

  Препарата Clomifene в бодибилдинга се използва като антиестроген и за протектор от страничните ефекти на анаболните андрогенни стероиди, както и за предотвратяване на водна задръжка.

  Може да бъде срещнат и под името Кломид/Clomid.

  Потиска нивата на естроген, като едновременно с това стимулира производството на тестостерон.

  Значително ускорява процеса на производство в организма на фоликулостимулиращите и лутеинизиращите хормони!

  Обикновено се приема в края на анаболния цикъл.

  Оригинален Кломифен цитрат от Гърция (2022 г.), Clomipfene Citrate - Anfarm Hellas - SH | Спортни храни

  Как да приемате Clomiphene

  След десетия ден по половин таблетка

  След двадеестия ден по една талбетка (таблетката може да се приеме на два приема - сутрин и вечер, като се раздели)

  Приема е до последния ден от цикъла.

  Clomiphene citrate - Anfarm Hellas се препоръчва за прием, с андрогенни стероиди като например Тестостерон, Анадрол, Метандростенолон и по-тежки препарати, за да бъде предотвратен риска от страничните ефекти.

  Допълнителна информация за Clomiphene citrate®

  Обикновено се понася добре от повечето билдери, но такива с проблемен черен дроб е по-добре да ползват по половин таблетка всеки ден или през ден.

  Медикамента блокира естрогена и повишава ендогенния тестостерон.

  За бърз тласък на тестостерона, понякога културистите комбинират Кломифен с Прегнил.

  Употреба на Кломифен за други нужди

  Clomiphene citrate също се използва с други асистирани репродуктивни технологии за увеличаване на успеваемостта на тези модалности.

  Clomiphene citrate понякога се използва при лечението на мъжки хипогонадизъм като алтернатива на заместителната терапия с тестостерон.

  Лекарството се използва в доза от 20 до 50 mg три пъти седмично до веднъж дневно.

  Установено е, че повишава нивата на тестостерон от 2 до 2,5 пъти при хипогонадни мъже при такива дози.

  Любопитна информация за Clomiphene Citrate

  Поради дългия си полуживот, зукломифен може да бъде открит в урината най-малко 261 дни след прекратяване (261 дни след прекратяване с полуживот от 30 дни, все още има 0,24% от пиковото ниво на зукломифен, който се екскретира, докато при полуживот от 10 часа, енкломифенът достига същото ниво от 0,24% за по-малко от 4 дни).

  Въпреки че според сравнителни статистики, резултатите за заместителна терапия с тестостерон е поставено под въпрос, заради по-ниската цена на кломифен, терапевтичните ползи са реални и с истинска стойност за подобряване на хипогонадизма.

  Кломифенът се състои от два стереоизомера в равни пропорции: енкломифен и зукломифен.

  Зукломифенът има проестрогенни свойства, докато енкломифенът е проандрогенен, т.е. насърчава производството на тестостерон чрез стимулиране на оста HPG.

  Поради тази причина е установено, че пречистеният изомер на енкломифена е два пъти по-ефективен за повишаване на тестостерона в сравнение със стандартната смес от двата изомера.

  Освен това, енкломифен има период на полуживот само 10 часа, но зукломифен има полуживот от 30 дни - следователно, ако целта е да се повиши тестостерона, приемането на обикновен кломифен може да доведе до много по-дълготрайни проестрогенни ефекти от проандрогенните ефекти.

  Лечение на гинекомастия с Clomiphene citrate

  Установено е, че е полезен при лечението на някои случаи на гинекомастия, но не е толкова ефективен като тамоксифен или ралоксифен за това показание.

  Той показва различни резултати за гинекомастия (вероятно защото изомерът на зукломифена е естрогенен) и следователно не се препоръчва за лечение на състоянието.

  Чистият енкломифен изомер вероятно ще бъде по-ефективен от Clomiphene citrate при лечение на гинекомастия, поради липсата на зукломифен изомер (както е отбелязано по-горе).

  Поради потенциала си за повишаване на тестостерона, кломифенът е посочен като забранен за употреба от състезателни спортисти, както по време на състезание, така и извън него, от Световната антидопингова агенция, при липса на органична етиология на първичен хипогонадизъм.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5