Избор на категория
Вашата количка

Drostanolone - Neo Meds

Drostanolone - Neo Meds

Дростанолон, също с търговско име като Masteron (Мастерон) е най-известното име на инжекционния анаболен стероид drostanolone propionate (дростанолон пропионат), получен от дихидротестостерон (DHT).

Тук дихидротестостеронът е модифициран с добавяне на 2-метилова група за увеличаване анаболните свойства на стероида. Тази модификация насърчава по-ефективно растежа на мускулна тъкан, в сравнение със своя неметилиран родител.

Drostanolone propionate (дростанолон пропионат) е описан като стероид с мощни анаболни и антиестрогенни свойства. Неговите анаболни свойства обаче са сравнително умерени в сравнение с други анаболни андрогенни стероиди.

Masteron (Мастерон - информация за Drostanolone) се употребява най-често от бодибилдъри и спортисти, които целят солиден прираст на чиста мускулна маса и сила, придружени от намаляване нивото на мазнини в тялото и минимални странични ефекти.

В много кръгове, този препарат го ползват като протектор, но това е грешно, защото въпреки силната прогестеронова съпротива, продукта има силно изразени и анаболни, както и андрогенни симптоми.

Странични ефекти (Естрогенни)

Drostanolone propionate (дростанолон пропионат) не се ароматизира в тялото и не е измеримо естрогенен. При употребата на този стероид не е необходимо допълнителното приемане на антиестрогени. Гинекомастията не трябва да бъде грижа дори и за хора с повишена чувствителност. Тъй като естрогенът е обичайният виновник за задържането на вода, този стероид произвежда жилава и качествена мускулатура без притеснения от излишно подкожно задържане на течности.

Поради това Masteron (Мастерон) често се използва в цикли за орелефяване, когато задържането на вода и мазнини са особено нежелани. Както неароматизиращ DHT дериват, Drostanolone може да има антиестрогенен ефект, конкурирайки се с други (неароматизиращи) стероиди за свързване с ензима ароматаза.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  119.00 лв.
   127.00 лв.
    224.00 лв. 390.00 лв.
     150.00 лв.

     Последно разгледани

      188.14 лв. 276.00 лв.