Избор на категория
Вашата количка

Masteron E

Производител: Transparent Labs - USA
Съдържание: 2500 мг Drostanolone Еnanthate
(250 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции

Предназначение: Повишава и изгражда мускулната дефиниция, придава релеф, тотализира външния вид

Masteron E (Masteron-TL) e инжекционен анаболен стероид в многодозов флакон от 10 кубика със 2500 мг съдържание на дростанолон енантат - бавноусвобождаващ се естер.

Информация за Masteron E

На практиuа, Мастерон E (Енантат) е със същите свойства, като пропионат, но с разликата, че е бавнодействащ и не се налага честото инжектиране, както при пропионата. Този американски Мастерон е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимулатори.

Masteron E на американската фирма Transparent Labs - USA се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти.

Флаконът съдържа 250 мг пречистен Дростанолон Еньнтьт в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 250 мг активно вещество Drostanolone Enanthate.

Мастерон Е 250 TL е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стероиди и спортни храни. Мастабол е особено подходящ за атлети, чувствителни към естрогена!

Masteron TL с активна съставка Дростанолон енантат се използва предимно от спортисти, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си.

Продукта на Транспарънт лабс - Америка с активна съставка дростанолон е производен на дихидротестостерон като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан.

Действие на продукта Masteron E - Transparent Labs

Мастерон е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини.

Masteron Ти Ел не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex.

Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер.

Мастерон е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията.

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация.

Дозировка на Masteron E

Дозите обичайно са 250 мг на седмица. Тъй като субстанцията Drostanolone енантат e с дълъг полуживот, не са необходими чести поставяния на инжекции.

Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици.

Продукта на TL - USA е особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол, Параболан TN (Trenbolone hexa), Primobol (Примоболан депо), амeрикански Анавар TN и Тестовирон TN (Testosterone enanthate).

Странични ефекти от Мастерон E 250 - TL USA

Мастерон Е има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.