Избор на категория
Вашата количка

Mastabol 200 mg/ml

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 2000 мг Drostanolone Enanthate
(200 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции

Предназначение: Повишава и изгражда мускулната дефиниция, придава релеф, тотализира външния вид. Служи също и като протектор и антиестрогенен компонент.

Mastabol TN е с активен състав Drostanolone Enanthate - Бавен Мастерон.
Този продукт е американски на фармацевтичната компания TN Pharma USA и представлява флакон от 10 мл за интрамускулни инжекции.

За разлика от повечето познати анаболни стимуланти, Mastabol TN съдържа 200 мг реален състав на субстанцията Дростанолон пропионат в 1 мл.

Информация за Mastabol 200 на Tn Pharma

Този американски Мастерон е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболи.

Мастабол 200 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients - Америка), познат на българския пазар под търговското име Мастерон, се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти.

Флаконът съдържа 200 мг пречистен Дростанолон пропионат в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 200 мг активно вещество Drostanolone propionate.

Mastabol 200 TN е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стероиди и спортни храни.

Мастабол е особено подходящ за атлети, чувствителни към естрогена!

Мастабол с активна съставка Дростанолон пропионат се използва предимно от спортисти, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си.

Mastabol TN с активна съставка дростанолон е производен на дихидротестостерон като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта.

Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан.

Действие на продукта Mastabol TN Pharma

Mastabol TN Pharma е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини.

Мастабол ТиЕн не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex.

Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер.

Мастабол TN е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията.

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация.

Дозировка на Mastabol ТН Фарма

Дозите обичайно са 100 мг на всеки 3 до 6 дни. Тъй като субстанцията Drostanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции.

Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици. Мастабол TN Pharma е особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол TN (Stanozolol), Параболан TN (Trenbolone hexa), Primobol TN (Примоболан депо), амeрикански Анавар TNи Тестовирон TN (Testosterone enanthate).

Поради това кратко време инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичният прием е в рамките на 400мг. до 500мг.

Странични ефекти от Мастерон - TN Pharma

Mastabol TN има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Допълнителна информация за Дростанолон (Mastabol 200) Дростанолонът или дростаноленолонът е анаболно-андрогенен стероид (AAS) от групата на дихидротестостерон (DHT), който се намира трудно на пазара и истинския дростанолон - Mastabol 200 е истинска ценност.

Mastabol 200 представлява пролекарство на дрогенолон естер на андрогенен естер, дростанолонов пропионат, преди години се е използвал за лечение на рак на гърдата при жени под търговски марки като Drolban, Masteril и Masteron.

Лекарството също е използвано и немедицински с цел подобряване на физиката или работата.

Фармакология и Фармакодиманика на Mastabol

Подобно на други AAS, дростанолонът е агонист на андрогенния рецептор (AR). Той не е субстрат за 5α-редуктаза и е лош субстрат за 3α-хидроксистероид дехидрогеназа (3α-HSD) и следователно показва високо съотношение на анаболна към андрогенна активност.

Като DHT производно, дростанолонът не е субстрат за ароматазата и следователно не може да бъде ароматизиран в естрогенни метаболити.

Въпреки че няма налични данни за гестагенната активност на дростанолон, се смята, че има ниска или никаква такава активност, подобно на други DHT производни. Тъй като лекарството не е 17α-алкилиран, не е известно, че причинява хепатотоксичност.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  119.00 лв.
   127.00 лв.
    224.00 лв. 390.00 лв.
     150.00 лв.

     Последно разгледани