Избор на категория
Вашата количка

Nandrolone D - TL

Съдържание: 3000 мг Нандролонов деканоат
Nandrolone 300 mg/ml в многодозов флакон от 10 мл

Производител: TL - USA

Предназначение: За бодибилнидг и културизъм,
повишава мускулната маса и издържливостта.

Nandrolone 3000 mg e индустриален нандролон деканоат (Deca) на TL - USA. Веществото е в многодозов флакон от 10мл за мускулни инжекции.

За разлика от повечето познати анаболни андрогенни стероиди на пазара за спортни храни, Дека дураболин TL съдържа 300 мг - Нандролон деканоат в 1 мл.

Американската дека е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стероиди и спортни храни.

Nandrolone 300 mg - TL (Дека дураболин) е инжекционен анаболен стероид с активен състав нандролон деканоат. Съединение с много добро анаболно действие и минимален риск от поява на странични ефекти. Продукта Nandrolone Decanoate се използва от спортисти за подобряването на спортните постижения и повишаване на чистата мускулна маса.

Нандролон на американската фирма TL, познат на българския пазар под търговското име Дека-Дураболин се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители: флаконът съдържа 300мг.

Нандролонов деканоат в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 300мг. активно вещество Nandrolone decanoate.

Този продукт е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти.

Deca Durabolin (Нандролон 300 мг) е търговско име с много продукти (Анаболни андрогенни стероиди - AAS), а съединението (активния състав) на продукта е:
Нандролон, към което е прикрепен дълъг естер - деканоат, за да се увеличи времето за освобождаване и неговия полуживот.

Съществуват и други формати на дека дураболин, като например: нандролон с бързият естер Фенилпропионат (Phenylpropionate), който се освобождава и действа бързо.

Въпреки това, Деката, както е познат в спортните среди и фитнес залите, е най-общата и най-популярна форма на нандролон, използвана за покачване на мускулна маса.

Действие на Nandrolone E - TL

Нандролон илипросто Декае отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата.

Основните предимства, заради които Нандролон е толкова популярен стероид, са две.

Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото.

Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб.

Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

Нандролон TL намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Нандролон (Тръстед нутриентс) оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати.

Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма.

При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много атлети създадоха уникални тела с Нандролон 300 mg.

Deca-durabolin има малко по-силно анаболно действие от тестостерона, притежава анаболен индекс 125, докато Тестостерона има анаболен рейтинг 100.

Положителната страна на нандролон се крие в много ниският му андрогенен рейтинг - 37, докато Тестостеронът има андрогенен рейтинг - 100, доста по-андрогенен в сравнение с Nandrolone.

Ниската андрогенна активност на деката се дължи в голяма степен на факта, че нандролон се превръща в Dihydronandrolone, който е много по-слаб андроген.

Прием и дозиране на Nandrolone 300 mg

Нандролон се инжектира мускулно като най-широко разпространеното правило за дозировката е следното: 4 мг Нандролон на 1 кг. телесно тегло за седмица.

Впоследствие приемът трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 300 мг и 1000 мг седмично в зависимост от теглото на спортуващия.

Тъй като нандролон продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.

Примерен стероиден цикъл с Nandrolone 300 TL

    • Нандролон деканоат: 400-600 мг седмично
    • Тестовирон TN (Testosterone enanthate): 500-750мг. седмично
    • Дианабол (Methandienone):30-45 мг дневно

Странични ефекти с Nandrolone 300 mg

Нандролон е сравнително безопасен и добър препарат за мускулна маса, но при продължителен прием и висока доза е възможно да възникнат странични ефекти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани