Избор на категория
Вашата количка

Прегнил, Pregnyl 5000 IU гонадотропин

Прегнил, Pregnyl 5000 IU гонадотропин
Прегнил, Pregnyl 5000 IU гонадотропин
Прегнил, Pregnyl 5000 IU гонадотропин
63.00 лв.

  В културизма и спорта Pregnyl (Прегнил) се използва от мъжете за увеличаване производството на ендогенен тестостерон обикновено по време или след приключване на стероидния цикъл, когато естественото производство на тестостерон е било потиснато.

  Лекарството е заместител на Хориомон.

  Съдържание: 5000 IU гонадотропин

  Pregnyl / Прегнил е търговското име на препарат, произвеждан от MSD. Съставът му е човешки хорионгонадотропин (ЧХГ) - глюкопротеин, отделящ се в плацентата на бременните жени и синтезиран от урината им. В синтетичен вид е високо пречистен бял или почти бял аморфен прах, много лесно разтворим във вода.

  Заместител на Pregnyl / Прегнил е продукта Хоримон (Chorimon 5000 IU), подобен продукт е Хумегон - търсете в аптеките (Humegon).

  Инжектиране на Pregnyl / Прегнил (напътствия и описание с видео)

  Действие на Прегнил

  Хипофизният лутенизиращ хормон стимулира производството на гонадни стероидни хормони чрез стимулиране на Лайдиговите клетки в тестисите да произвеждат повече андрогени и яйчниците да произвеждат повече прогестерон. ЧХГ действа почти идентично на него и имитира действието на лутенизиращия хормон в тялото - който сигнализира за производството на тестостерон от тестисите. За жените човешкият хорион-гонадотропин е съвсем малко приложим, но за мъжете той има едно много интригуващо свойство.

  Когато в тялото се вкарат прекалено много полови хормони (напр. анаболни андрогенни стероиди или естрогени), чрез обратната връзка се подава фалшив сигнал до мозъка да спре да отделя лутенизиращ и фоликостимулиращ хормон. При продължителни цикли (и по принцип повече от седмица) тестисите остават подтиснати и започват да атрофират: видимо се свиват заради това, че не се използват. Тук на сцената излиза прегнилът: чрез приема на имитиращ действието на ЛХ препарат те сравнително бързо възвръщат функциите и размера си, както и производството на тестостерон. Това е и главното предимство на Pregnyl / Прегнила и то е много важно след цикъл, особено ако искате да запазите повечето от трудно качената маса (а кой не иска това?).

  Още информация за Прегнил

  В рамките на 2 часа концентрацията му нараства, достига пик в рамките на 6 ч и се задържа приблизително 36 ч (достигайки втори пик в рамките на 2 до 4 дена), след което почва да спада и след 72 ч е неоткриваем. Хорион-гонадотропинът се разпределя основно в тестисите и яйчниците. Важно е да се отбележи, че той не оказва влияние върху мобилизацията на мазнините, апетита или усещането за глад, както и върху разпределението на мазнините в тялото. Това е лоша новина за мнозина, които си мислят, че ЧХГ е удачен за прием преди състезания, тъй като дава твърдост и разлага подкожната мазнина, като така нацепеността и вените стават по-видими. Pregnyl донякъде може да повиши качеството на тренировката, но обикновено не много.

  Инжектиране (подробна информация)

  Как се инжектира Прегнил / Pregnyl - практическо ръководство с напътствия

  Информацията на SH | Sportnihrai е подготвена за правилно приложение/инжектиране (отвори тук за справка) на този хормон, който за много анаболни цикли е качествен протектор и защита за страничните ефекти от анаболните стероиди. За сигурността в спорта и употребата на допинг препарати, Pregnyl е задължителен при сериозните анаболни системи, най-вече с темперамент към андрогенни стимулатори.

  Приложение на практика с Pregnyl - информация

  Показания, противопоказания и внимание за различни групи хора

  Противопоказания: преждевременен пубертет, рак на простатата, алергия към ЧХГ. Тъй като андрогените могат да предизвикат задържане на течности, ЧХГ трябва да се използва с повишено внимание от хора със сърдечни или бъбречни заболявания, епилепсия, мигрена или астма.

  Странични ефекти на Прегнил

  Те са подобни на тези от тестостерона на инжекции - главоболие, увеличено либидо, раздразнителност, безпокойство, умора, депресия, гинекомастия и болка в мястото на инжектиране. Възможни са известни андрогенни прояви като акне, косопад и хипертрофия на простатата, но тъй като Pregnyl се използва по 3-4 седмици, те не трябва да са в някаква по-сериозна степен. Ако приемът на хломид е почнал и нивото на произвеждания тестостерон вече се е увеличило, заради повишеното му преработване в естроген е възможна тенденция към отлагане на мазнини около таза.

  За тийнейджърите пък има опасност от преждевременно затваряне на епифизата - т.е. по-ранно спиране на растежа. Възможно е увеличаване на кръвното налягане и съсирване на кръвта. Много билдери и силови трибойци свидетелстват за намалено сексуално желание в края на трудния работен цикъл - точно преди или след състезание и особено към края на стероидния цикъл. Ако сте вземали стероиди и преди, знаете, че това е временно състояние.

  Комбинации с други препарати

  Минус на Pregnyl е, че ЧХГ също подтиска производството на природен тестостерон, тъй като заема мястото на ЛХ. И тъй като имитиращият ЛХ препарат се доставя отвън, обратната връзка сигнализира на хипоталамуса да спре да произвежда (чрез ред поредни процеси) ЛХ. В резултат естрогенът се увеличава и затова прегнилът винаги се използва в комбинация със силен естрогенен антагонист като хломид или нолвадекс.

  Когато нивото на андрогените спадне, тези антагонисти ще намалят естрогенния отговор, създавайки стероиден дефицит, който сигнализира на хипоталамуса да почне отделянето на гонадотропен хормон. Стане ли това, след приема на прегнил размерът на тестисите започва да се увеличава и малко след това производството на собствен тестостерон трябва да се върне в нормалните граници.

  Така че Pregnyl е важен след дълги цикли, но не трябва да се използва без хломид или нолвадекс (тамоксифен цитрат), а освен това приемът му трябва да спре поне 2 седмици преди спирането на хломида или нолвадекса - иначе ще подтисне производството на тестостерон от тялото, с което ще ви направи зависими от него, подобно на цитомела, до края на живота ви. Трябва да знаете и че прием на Pregnyl за твърде дълъг период от време или в прекомерно високи дози може да направи тестисите нечувствителни и да ви върне там, откъдето тръгвате.

  Дозировки

  ЧХГ обикновено се избира за ползване след дълъг - обикновено 8 седмици или повече, стероиден цикъл. Може и да се използва при по-малки - стандартните 6-7-седмични цикли на начинаещите, но при тях атрофията на тестисите няма да е напреднала до степен, при която Pregnyl да е наложителен. Във всички случаи обаче трябва да се вместите в около 3 (не повече от 4!) седмици в края на цикъла и по-малко от месец вътре в него с общо около 4 инжекции - по една на всеки 5-6 дена.

  Дозата е по усмотрение и се определя на базата на предишния стероиден прием и силата на ползваните стероиди. Хора, вземащи стероиди повече от 3 месеца или ползващи предимно високоандрогенни стероиди като анадрол, сустанон, ципионат, бионабол и др., трябва да вземат сравнително високи дози. Започвате напр. с една инжекция от 3000 до 5000 IU някъде през последната седмица от стероидния цикъл, 5 дена след това следва втора пак с 3000-5000 IU, следва намаляване на 1500-3000 IU след още 5 дена и последната е след още 6 дена - пак от 1500-3000 IU. Някъде след втората или третата инжекция трябва да започне приемът на нолвадекс и да продължи 4-5 седмици.

  Между отделните цикли с Pregnyl трябва да мине поне месец. След като приемът на ЧХГ спре, трябва да минете през период на приспособяване, който при стероидите е обичаен, но просто е забавен от Pregnyl. Затова по-напредналите често вземат хломид и кленбутерол след приема на ЧХГ или веднага почват друг стероиден цикъл.

  Допълнителна информация

  С всяка ампула Pregnyl върви и ампула от 1 ml стерилен разтворител. Последният се инжектира в ампулата с ЧХГ, смесва се чрез леко въртене (не се друса и клати рязко) така, че разтворът да е чист и без частици и е готов за вътрешномускулна инжекция. Съхранява се на тъмно при 15 до 25° - ако се инжектира само част от получения разтвор, остатъкът е стабилен до 30 дена при съхранение 2 до 8°С (в хладилника).

  Продава се в ампули от по 500, 15000 и 5000 IU (на тези от 1500 IU има две сини кръгчета, а на тези от 5000 IU - едно жълто), но най-удачен и икономичен за билдери и трибойци е вариантът с 5000 IU. В момента има много малко ментета на Pregnyl. Тъй като сухата му субстанция е донякъде сходна с тази на соматотропина, често „евтиният" Pregnyl на черно се продава като „скъп" хормон на растежа.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5