Избор на категория
Вашата количка

Стероиден цикъл пролет 2017

За 2017 година SH | Спортни храни предложи отличен избор за бърз, но качествен начин да покажеш най-добрата си физическа форма.

Комбинацията от качествен тестостеронов естер със Станозолол е често употребявана в професионалния спорт, също така това действа на външния вид положително.

Като добавка метенолонът (Rimobolan) придава допълнително изразен вид и увеличава релефа. Същевременно на лице е повече напомпаност и качество на мускулите.

Всеки, закупил набора от продукти по желание може да поиска индивидуална схема за прием. Това може да стане чрез формата за контакти, скайп, електронна поща или чрез съобщение във нашата фейсбук страница.

Комплектът включва
  • 8 х тестостерон ципионат, 250 мг/мл ( 2000 мг общо)
  • 8 х Rimobolan Bayer, 100мг/мл (800 мг общо)
  • 2 x Etastanol NEGEN , Станозолол/Стромба (200 таблетки общо)
  • 1 х Прегнил 5000 IU (1 ампула от 1мл + 1 ампула разтворител)

Стероиден цикъл Пролет 2017 е предназначен за хора с над минималния стаж в бодибилдинга.


Как действат различните медикаменти, всеки поотделно

Тестостерон ципионат
От многото видове инжекционни тестостерони, ципионатът е един от най-предпочитаните от атлетите, заради способността му да предизвиква значителен прираст в мускулната маса и сила. Произвежда се по естествен път биологично от организма. Ципионат е бавнодействащ естер. Естерифицираните форми на тестостерона са предназначени за удължаване на терапевтичния прозорец след приложение, което дава възможност за разреден график на инжектиране в сравнение с неестерифицираните стероиди. Полуживотът на тестостерон ципионат е около 8 дни след инжектирането. В комбинация със станозолол и Примоболан релефът се забелязва още след втората седмица от курса.

 
 
Станозолол

В средите на спорта Станозололът (Стромба) е един от най-търсените и предпочитани анаболни стероиди за увеличаване на силата и масата без проява на естрогенните странични ефекти, характерни за повечето анаболни андрогенни стероиди. Познат на почти всички спортисти, заради незаменимите му качества. Приеман самостоятелно Станозололът се използва изключително много в периодите на "чистене" на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите. Считан е за най-безобидния анаболен стероид.

 
 
Метенолон (Примоболан)

Най-лекият анаболен инжекционен стероид, подходящ дори за жени. Безопасен е дори при неопитни състезатели и непрофесионалисти. С високи анаболни свойства и видимо отражение върху физиката. Той е умерено силен анаболен стероид с много ниски андрогенни свойства. Анаболният му ефект се счита за по-слаб от този на Deca-Durabolin® (нандролон деканоат), сравнено милиграм за милиграм. Примоболан самостоятелно се употребява най-често в циклите за релеф, където чистата, но качествена мускулна маса е търсен ефект, без задържането на излишна вода.

 
 
Прегнил 5000 IU

В културизма и спорта Pregnyl (Прегнил) се използва от мъжете за увеличаване производството на ендогенен тестостерон обикновено по време или след приключване на стероидния цикъл, когато естественото производство на тестостерон е било потиснато.

Схема за прием на продуктите от цикъла

Примоболан на инжекции: Инжектира се веднъж на седмица по един кубик, мускулно. Най-правилното място е в глутеуса - в задника. Горен външен квадрант. Тъй като цикъла е с два инжекционни продукта, примоболанът се инжектира в понеделник, а другия продукт - тестостерон ципионат се инжектира в петък.

Етастанол (Stanozolol) на таблетки: Първата седмица по 2 таблетки - една сутрин и една вечер, без значение дали е преди, по време или след хранене/тренировка.
След първата седмица приема се увеличава на 4 таблетки, на три приема - сутрин 1, следобед 2 и вечер 1 таблетка.
Последната седмица приема става както в началото по две таблетки дневно - веднъж сутрин и веднъж вечер.

Тестостерон ципионат на инжекции: Тестостеронът се инжектира веднъж седмично мускулно както примоболанът, но не в един и същи ден. Тестостеронът е добре да се инжектира в петък примерно, ако инжекцията с примоболан е поставена в понеделник.

И двата инжекционни препарата се инжектират веднъж седмично от началото до края, докато свършат, по 1 мл (или 1 кубик) в спринцовка с игла за интрамускулни инжекции.

Прегнилът се инжектира след края на цикъла, 10 дни след последната инжекция или хапче.


  • Вижте другите продукти с активен състав СТАНОЗОЛОЛ
  • Вижте също подробна информация за СТАНОЗОЛОЛ

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5