Избор на категория
Вашата количка

Медицински комплект 2018 (стероиден цикъл)

Комплекта включва: 6 медицински патрона Тестостерон Циклопентилпропионат и 3 кутии Розови хапчета от 2 мг Winstrol (аптекарски медикамент).

Анаболния цикъл с тези лекарства е подходящ за всички атлети. Тази комбинация осигурява едновременно мускулна маса, плътност и релеф! Цената за клиенти на SH | Спортни храни е в сила до 30 април 2018.

Това е стероиден цикъл, който според запознати е най-универсалният. Комбинацията от станозолол и тестостерон е класическа, но тук важното е, че медикаментите са с реална чистота.

Какво представлява пакета "Медицински комплект 2018"

Включва:

  • 3 кутии Winstrol 2 mg
  • 6 патрона медицински тестостерон

Начин на употреба

Клиентите на SH | Спортни храни получават индивидуално отношение и съвети относно приема на медикаментите, но при среднонапреднал 30 годишен атлет с тегло от 90 кг, приема е следния:

Ампулите се инжектират веднъж седмично, като през първата и последна седмица се слага пололвината от съдържанието (1 мл). През останалото време се поставя инжекция всяка седмица по една ампула (2 мл).

Таблетките със станозолол се приемат до 18 мг дневно, като през първите и последни дни е желателно дозата да бъде по-ниска, например 10 мг.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5