Избор на категория
Вашата количка

Testosterone Cypionate 2500 mg

Производител: TN Pharma USA

Съдържание: 2500 милиграма тестостеронов ципионат за мускулно приложение, съотношение 250 мг/мл - многодозов флакон от 10 кубика

Предназначение: Тестостеронът на шампионите

Cypionate TN Pharma USA тестостероновия естер е "тестостеронът на Шампионите". Продукта на TN Pharma представлява флакон от 10 мл тестостерон ципионат за мускулно приложение. Тестостерон TN съдържа 250 мг тестостерон ципионат в 1 мл масло от гроздови семки. Този американски тестостерон е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни препарати.

Информация за Cypionate TN Pharma

Testosterone C 250 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) съдържа 250 мг тестостерон ципионат в 1 мл масло и се отличава качествено от познатите анаболни продукти. Препарата се води за най-дългодействащия и най-бавно усвоимия, което прави неговото действие изключително дълготрайно. Действието му е от порядъка на повече от 10 дни от всички познати тестостерон продукти на световния пазар. Този американски Тестостерон депо на Ти Ен Фарма е за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимулатори. Тестостероновия Ципионат не случайно се счита на "тестостерон на Шампионите".

Американските спортисти имат дълга и силна връзка с тестостерон ципионат. Докато Тестостерон Енантат е широко разпространен предимно в Европа, ципионата изглежда е почти изцяло американски артикул. Ето защо не е изненадващо, че американските спортисти отдават особено внимание на този химикал. Често за ципионата се говори като за един извънмерен продукт, който осигурява по-добри резултати в сравнение с Тестостерон Енантат. В същото време е доказано, че има малко по-висока степен на задържане на вода, но не достатъчно, за да бъде лесно забелязана. Разбира се, когато погледнем към ситуацията обективно, виждаме че тези два стероида наистина са взаимозаменяеми и тестостерон ципионата е по-правилния избор за елита.

Действие

Тестостерон ципионат е естер на естествено срещания в човешкото тяло тестостерон. Ципионат е бавен тестостерон, с много силно андрогенно и силно анаболно действие. Използва се от атлети, които искат за по-дълго време да изградят качествени мускули и значителна сила. Предпочита се от професионалните спортисти. След мускулното инжектиране на Testosterone Cypionate 250, следва бавно, за седмици пълно усвояване от организма. Тестостерон ципионат се разгражда на тестостерон и мастни киселини. На тесто ципионат залагат масово спортуващите и културистите в САЩ. В Европа по-широко се използва Енантата. И двата тестостерона са с продължително действие и принадлежат към средноверижните тестостерон естери.

Стероидни схеми: Testosterone Cypionate TN принадлежи към стероидите, които значително ускоряват възстановяването на организма и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много спортисти и културисти да намалят почивките между тренировките. Ципионат или т.нар. бавен Тестостерон често се комбинира с други стероиди като Нандролон (Дека дураболин), Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дианабол (Methandienone, Methandrostenolone). Антикатаболни субстанции като Кленбутерол (Clenbuterol hydrochloride) или Eфедрин също се препоръчват като комбинация.

Странични действия

Увеличаването на телесната маса не се дължи само на качването на мускули, а и на задържане на вода, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген. Вследствие на това могат да настъпят някои странични действия, дължащи се на естрогена, като например гинекомастия. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с ароматаза протектори или антиестрогени като например Clomifene citrate, Провирон. Може да се изпробва и естествения ароматаза протектор цинк в дозировка от 75 до 100мг. дневно. При продължително и високодозирано приложение на Тестостерон ципионат може да се прояви обратимо намаляване на сперматогенезата.

Предозиране с тесто ципионат би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе Ципионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

Проба и допинг тест на Cypionate TN

При допинг тестове Тестостерон ципионат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5