Избор на категория
Вашата количка

Bionica CJC-1295

Производител: Bionica (Швейцария)
Съдържание: 10 шишенца с прах по 2 мг - CJC-1295

Информация: Bionica CJC - 1295 / DAC е дълго действащ /GHRH/ соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон, известен още като фактор за освобождаване на растежен хормон ( GRF или GHRF ) или somatocrinin, е 44 - амино киселинен пептиден хормон , произведен в хипоталамуса от дъговидно ядро.

Bionica CJC-1295 e полипептиден хормон. Ползва се повече за релеф през пролетта и лятото. Информация за приема и допълнителни сведения четете по-долу на тази страница.

Дозиране на CJC-1295

Стандартно приетата средна доза на CJC-1295 e от 50-100 микрограма веднъж дневно или два пъти на ден - сутрин на гладно, след тренировка или преди лягане.

Инжектиране: подкожно.
Полуживот на лекарството: 7 - 8 дни

Информация

Bionica CJC-1295 / DAC е дълго действащ /GHRH/ соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон, известен още като фактор за освобождаване на растежен хормон ( GRF или GHRF ) или somatocrinin, е 44 - амино киселинен пептиден хормон, произведен в хипоталамуса от дъговидно ядро. GHRH стимулира секрецията на хормона на растежа (GH ) от хипофизата.

GHRH се освобождава чрез пулсации, съответно стимулирайки пулсациите се освобождава хормон на растежа. Това пулсиращо освобождаване на различни пептиди, се дължи на отрицателна обратна връзка, която е част от HGH ос и контролира количеството на HGH, така че това което е произведено от тялото ви да се държи в хомеостатична среда.

Чрез прилагане на технологита Drug Affinity Complex (DAC) като фактор за освобождаване на хормона на растежа, пептида избирателно и ковалентно се свързва с циркулиращия албумин след приема , по този начин се удължава периодът на полуразпад.

Тези връзки са от ключово значение за увеличаване на цялостния полуживот на CJC - 1295 и в тях се крие причината, защо полуживота е удължен на повече от 7 дни.

След еднократно инжектиране на CJC-1295 DAC, концентрацията на хормона в кръвта се увеличава с 2-10 пъти за 6-7 дни, концентрацията на IGF-I се увеличава с 1,5-3 пъти за 10 дни.

Положителни качества на Bionica CJC-1295 DAC:

  • Увеличение на телесната мускулна маса
  • Увеличава се броя на клетките
  • Увеличава енергията, силата и издръжливоста
  • Действа подмладяващо
  • Полуживот до 8 дни

Негативни страни на CJC-1295 DAC

  • Малки червени подутини на мястото на инжектиране
  • Зачервяване на лицето и малки главоболия, които могат да възникнат 10-20 минути след инжектирането
  • Изтръпване на ръцете и краката.

Препоръки за прием и употреба на Bionica CJC-1295

Препоръчва се приемът на BionicaCJC-1295 DAC да е поне 3 до 6 месеца.

Една инжекция седмично от най-малко 2 мг CJC-1295 DAC, за предпочитане в съчетание с GHRP (GHRP-2 или GHRP-6), 100-200 мкг на ден. (Можете също така да добавите IGF 1 LR 3).

Всички пептиди могат да се смесват и се инжектира в една и съща спринцовка без никакви проблеми. Много атлети смесват 2-3 или повече пептиди в една и съща спринцовка за да се намали броя инжекции дневно.

Това няма да намали ефективността на продукта или да причини проблемни взаимодействия.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5