forearms_sh Канадската борба е спорт, за който са необходими комплексни качества, които включват техника и не на последно място сила. За този спорт са нужни подготовка и най-вече тренировки, а анаболните стероиди могат да помогнат доста в тази насока. Продуктите за орален прием, които най-често се употребяват за този спорт са Анавар (Oxandrolone), Метилтестостерон и Метандиенон. Много добри впечатления са споделени през последните няколко месеца от фирмите NASpharma и Biotech. Не бива да се пренебрегва факта, че за канадската борба, както и всеки спорт, който изисква сила и професионална подготовка са необходими редовни тренировки,  постоянство и дисциплина. Анаболните стимулатори са помощно средство, което не може да замени напълно възстановяването със сън, храна и почивка.

Прочети тренировка за предмишници ако имаш нужда от съвет и повече сведения относно тази важна мускулна група в човешкият организъм и анатомия на тялото.

Инжекционните стероиди за прием в канадската борба са тестостерон, болденон и примоболан.

Задължителна комбинация на висок клас протеин от типа MUTAИT WHEY освен стероиди!

Дозите са ежедневно до 50 мг от оралните препарати и един или два пъти седмично в комбинация с един до два инжекционни стероиди от горепосочените.

cw

Продуктите, които ще видите долу са предназначени за употреба освен в културизма и фитнеса и в канадската борба. Състезание, в което малцина успяват да покажат сила и качества.