Избор на категория
Вашата количка

Primobolan Depot (Bayer)

Primobolan Bayer е старото име на сегашния Rimobolan.

Той е един от най-безвредните анаболни стероиди.

Римоболан тепърва навлиза на пазара, но като разлика няма такава с познатия Primobolan.

Двата продукта са съвършено идентични. Rimabolan идва от съседна Турция в опаковка с ампула на 100 мг инжекционно депо.

"Принципно римичката е за нацепване" изричат осведомени хора.

  • Този инжекционен продукт по никакъв начин не нарушава здравето.
  • С високи анаболни свойства, за видимо отражение върху физиката.
  • Притежава незаменими качества в спорта.

Primobolan от SH | Sportnihrani.com


Primobolan Depot е с естер Метенолон (сиреч с активна субстанция Methenolone) енантат/депо. Това е инжекционен анаболен стероид - умерено депо. Много анаболен и малко андрогенен. Primobolan Depot (Bayer Schering) е инжекционна версия е Метенолон.

Метенолон е дългодействащ анаболен стероид със слаби андрогенни (тестостерон или андростерон-подобни) свойства. Това лекарство е открито за пръв път в надбъбречните жлези на бременните домашни котки и се доставя като ацетат естер за перорално приложение и като енантат естер за интрамускулно инжектиране. Подходящ е в цикли за релеф и се комбинира често с Винстрол, Хормон на растежа, Анавар и почти всички анаболни андрогенни стероиди.

Primobolan Bayer e в ТОП 3 на най-поръчвани продукти от SH | Спортни храни

 

Информация за Метенолон депо - Прима, Primobolan - Баер (Bayer)

Метенолон енантат от Турция - Primobolan Depot Bayer Schering e мастноразтворим анаболен стероид, който причинява растеж на мускулите в комбинация с видим релеф! Произхода на Primobolan Depot - Bayer Schering в каталога на Спортни храни (SH | Sportnihrani) се предлага от турската аптечна мрежа (турските аптеки). Ампулите на препарата са със съдържание 100 милиграма в един милилитър (1 кубик), 100мг/мл Метенолон депо, енантат Primobolan.

Цикъл с Primobolan в комбинация с орален стероид

Анаболен цикъл (схема) с два анаболни стероида - цена и описание за прием с опция за поръчка
Цена: 320.00 лв

За анаболен цикъл с Primobolan в комбинация с още едно орално лекарство, подходящ за летния сезон можете да отворите тук:

<-- Цикъл с Primobolan Depot и Stanobolon Depot --->

Primobolan енантат (депо) е високо анаболен стероид, заради комплексните си свойства. Този медикамент се употребява от личности за престиж. Важно е да бъде отбелязано, че резултатите, които атлетите постигат с този анаболен маслен разтвор, са встъпително мощни.

Качества на Methenolone (Primobolan depot)

Метенолон енантат е дехидротестостерон (DHT) базиран анаболен стероид. Естера Methenolone се продава по-често в инжекционна форма. Взаимодейства с ензима ароматаза и не образува абсолютно никакъв естроген (женски полов хормон)! Според медицински цитат, той се използва от хора, които са податливи на естрогенни странични ефекти, заради неговата безопасност при употреба. Инжекционната версия на Primobolan е с по-висока бионаличност. Енантат естера на Метенолон е с дълго действие. Заобикаляйки чернодробната разбивка на първото преминаване, той има по-висок процент на оцеляване в организма. Метенолон (Primobolan) не е 17-алфа-алкилиран. Този негов плюс намалява стреса върху черния дроб и препарати като Силимарин (Карсил - бял трън, Silybum marianum) са излишни при употребата му. При дози от 200 мг седмично кръвното налягане не се променя! Повишава всички процеси за ефективност в спорта. Метенолон - Primobolan depot интрамускулно създава красота на излъчване от свойствата му, които трансформират тялото на спортиста по най-добър начин.

Положителни точки на Primobolan / Methenolone Enanthate

  • Умерено инжекционен анаболен стероид депо
  • Изсушава и намалява мускулната маса, но качествено
  • Повишен апетит
  • Инжекционна форма с активна молекула, която е много повече, отколкото оралната

Негативни реакции на Primobolan / Methenolone Enanthate

  • При много високи дози е възможно да има доста вредни последици за бъбреците. SH | Sportnihrani препоръчва да ползвате този продукт в нормални дози - от 100 до 400 мг активна субстанция (1-4 ампули) седмично.

Нежеланите странични ефекти включват тежест и задържане на електролит, хиперкалциемия, увеличаване на растежа на костите и теглото им. Появяват се, ако веществото на медикамента се вкара в тялото с количество над 2000 милиграма за седмица или наведнъж.

Протекторите при приема на Primobolan (Метенолон енантат) са излишни.

При мъже е възможна реакция на приапизъм

Приапизъм (при дози над 1000 мг седмично - 10 ампули Primobolan)- постоянна ерекция, дори при липса на психическа и физическа стимулация. Пенисът не може да се върне в отпуснато състояние, което често е болезнено и потенциално опасно за здравето. Изтъкват се неврологични и сърдечно-съдови причини за това състояние. Усложненията включват исхемия, съсирване на кръвта, събрана в пениса и увреждане на кръвоносните съдове в пениса, което води до понижена еректилната функция и импотентност.

При тежки случаи на приапизъм се налага ампутация. Приапизмът е сериозно клинично състояние, при което е необходимо своевременно да се обърне внимание и да се потърси квалифицирана медицинска помощ. Приема на Метенолон (Primobolan Depot) не бива да надвишава седмична доза от 400 мг - 4 ампули с активна субстанция 100 мг/мл Primobolan.

Метенолон енантат депо - Primobolan Depot (Bayer) от Турция

Турски Примоболан - Bayer Schering (100 мг Метенолон депо)

Най-истинската версия на Primobolan (Methenolone Enanthate) е тази. Това е много слабо андрогенен, силно анаболен препарат и представлява най-безопасният стероид. Внася се от Турция и качествата му го слагат на предни позиции в предпочитанията на мнозина билдери в цял свят. Един малкото стероиди, чието употрелебление от жени се свързва с абсолютен комфорт. Primobolan не е препарат, който води до значително повишаване на силата или мускулната маса, но за сметка на това добавените килограми са съвършено качествени! Този медикамент е много популярен в предсъстезателната подготовка. Primobolan (Прима на Байер) е един от малкото стероиди, които проявяват своята ефективност, дори и при нискокалорийна диета.

Комбиниране

Една от най-добрите комбинации на този продукт е с Stanozolol Aqua и Oxandrolon. Атлетите, които приемат трите продукта в комбинация, постигат успешни резултати с тази система, тъй като това е изпитан метод и е възможно една от най-безопасните схеми. Primobolan на Баер е мастноразтворим анаболен стероид, чието действие е успешно, без значение от пола и възрастта.

Разгледай също най-безопасните стероиди, със също толкова анаболна активност и меко действие върху организма - изграждайки сила и репродуктивност, издържливост, мускулна маса и растеж на мускулатурата в тялото.

Тези, които биха искали да постигнат мускулна бързо, могат да използват Primobolan-Depot заедно със Sustanon 250 и Dianabol. Тези, които имат повече търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, обикновено ще бъдат много доволни от коминацията 200 мг Primobolan Depot на седмица и 200-400 мг Deca-Durabolin седмично.

Ние вярваме, че най-добрата комбинация е Primobolan Depot с Winstrol 200 - 400 мг / седмица, плюс 40-100 мг Анавар/Оксандролон дневно за максимално качество и завидни резултати. Тази комбинация е по-малко изгодна откъм финансова гледна точка, но постиженията с тези три препарата са внушителни!

Най-силна форма с качество, което е споделено от повече от сто човека за последния месец, е за продуктът Oxabolon енантат на pharm - tec (орален анаболен стероид). Оксандролона на тази марка е много качествен. Билдери споделят, че това е фирмата на елита.

Инжекционната форма на Primobolan не задържа вода в тялото, затова е предпочитан от милиони спортисти по целия свят.

Информация Methenolone Enanthate

Ефектите на Primobolan Depot, най-често са сходни с тези на таблетки Primobolan: умерено анаболен ефект, сушене и намаляване на мускулна маса, но качествено. Като Primobolan, Primobolan Depot причинява ненаситен апетит, която насърчава това основание. Primobolan Depot обаче, се различава в едно важно отношение от своите майки таблетки: естера, който се съдържа в инжекционна форма, енантат, значително удължава срока на действие на Methenolone - остава активен много повече, отколкото оралната форма. Това е разликата от Primobolan таблетки - да се приемат ежедневно, Primobolan Depot инжекционната форма е достатъча да се слага веднъж седмично.

Формата на таблетки Primobolan, Primobolan Depot има много малко странични ефекти и те се появяват само в малкото чувствителни атлети. Обичайните ефекти на вирилизация, гинекомастия и задържане на вода, обикновено не се проявяват.

Дозиране

Primobolan Depot е да се инжектира веднъж седмично. Спортистите, които никога не са взети анаболен стероид, в началото, когато си слагат по 200 мг на седмица, постигат много добри резултати. Докато редовните използват много по-високи дози. С доза от 200 мг на седмица за период от 2 месеца, за начинаещи може да се очаква повишаване от 5 до 8 кг чиста мускулна маса - устойчиво постигната.

Primobolan Depot (Метенолон енантат) остава номер едно анаболен препарат за външен вид. Това лекарство ще ви направи сексуални и значими. Коремните мускули и ясно изразените бицепси са най-малкото, което можете да очаквате от Primobolan. Primobolan depot на Bayer е анаболен препарат за елита, който действа на абсолютно всеки, тъй като активният състав на този анаболен стероид е предназначен за немасова употреба.

Колко дни стои в организма

Инжекционният Primobolan depot - Метенолон Енантат може да бъде открит в организма от три до четири седмици, а оралната форма на препарата се изчиства от организма за определено по-късо време, в периода от два до шест дни.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5