Съществуват препарати, които не са предназначени единствено за състезатели. Те могат да се употребяват без проблеми и опасност от странични ефекти и водна задръжка, заради ниските андрогенни свойства и същевременно високата анаболна активност в организма. Факт е, че се употребяват и от жени - без странични ефекти или риск и угроза на здравето им. Анавар, Стромба, Прима и Пропионат. Това са наистина "меки", както са свикнали да ги наричат многократно рояци от спортисти по фитнес залите.

Тези анаболни стероиди се употребяват от хора, които просто имат желание да се държат в кондиция и водят натоварен начин на живот, в стресовото ежедневие. Разглеждайки всеки един поотделно, те могат да бъдат използвани и заедно (не наведнъж всичките изброени) или единично, като в минимални дози ефекта е също толкова мощен или почти, както ако се употребяват в по-високи дози.

"Стромбата е мьекичка" казват самоуки специалисти от почти половин България, но не бива да бъде пренебрегван факта, че тя може и да е опасна, ако се употребява безразборно.

Препоръчителни дози на SH | Sportnihrani

Ако се употребяват всичките заедно, дозите са:

Една ампула Тестостерон пропионат на седмица
30 мг станозолол дневно, разделен на три приема - сутрин, обед, вечер
Една ампула Примоболан депо на седмица
30 мг оксандролон дневно, разделен на три приема

Примоболан и Тестостерон в една спринцовка

За повече удобство, ние препоръчваме да слагате заедно пропионата и примоболана, като изтегляте от шишенцата и двата препарата в една и съща спринцовка. В германия, Италия и Франция лекари и фармацевти препоръчват тази комбинация заедно, тъй като действа успешно при редица цели, някои от които по-добра кондиция в спорта, повече издържливост и сила, както и стимулиране на будността и забързване на метаболизма, също така усвояването на по-качествена храна, за сметка на останалото, с което се храните.

Цикъл с анаболни стероиди в ниски дози

Звучи логично за разумните и запознати с материята състезатели и странно за онези, които са непросветени. Безпросветността в спорта донася до травми и несполуки, които спортиста заплаща със своето здраве. Ниските дози употреба на анаболни стимулатори понякога могат да доведат до същите резултати или дори по-добри от системи с големи дози и тежки препарати за мускулна маса или сила и орелефяване.