Избор на категория
Вашата количка

Rimobolan Bayer

Rimobolan Bayer
Rimobolan Bayer
Rimobolan Bayer
Rimobolan Bayer
45.00 лв.
 • Производител: Bayer

Производител: Bayer

Съдържание: Една ампула от 1 мл, 100 мг Метенолон енантат

Предназначение: Широкоизползван анаболен стероид. Този препарат е с възможно най-малко странични ефекти. Номер едно по безопасност.

Ползва се както за мускулна маса, така и за релеф. Един от най-търсените анаболни стероиди на световния пазар за бодибилдинг.

Rimobolan Bayer - Оригинален турски Примоболан

"Принципно римичката е за нацепване" изричат разни изостанали хора, но донякъде са прави...

Информация за Rimobolan Bayer

Rimobolan (Метенолон) е безопасен анаболен стероид, дори при употреба от неопитни състезатели и непрофесионалисти. Старото име на този продукт е Primobolan Depot. Съставът на Римаболана е същия като на Примоболана - Метенолон енантат, инжекционна субстанция в мастноразтворима среда за интрамускулно инжектиране в тялото.

Rimobolan Bayer тепърва навлиза на пазара, но като разлика няма такава с познатия Примоболан. Двата продукта са съвършено идентични. Rimabolan идва от съседна Турция в опаковка с ампула 100 мг инжекционно депо Метенолон енантат/депо. Продукта се ползва от спортисти и суетни джентълмени с високи възможности.

 • Този инжекционен продукт по никакъв начин не нарушава здравето.
 • С високи анаболни свойства, за видимо отражение върху физиката.
 • Притежава незаменими качества в спорта.

Анаболен цикъл за релеф и мускулна маса "МОЩ" за лятото на 2015 с подбрани медикаменти на SH | Спортни храни за 2015


Rimobolan e в ТОП 3 на най-поръчваните продукти от SH | Спортни храни

Rimobolan Bayer от SH | Sportnihrani.com

Rimobolan Bayer Anabolizan Depot е с естер Метенолон (сиреч с активна субстанция Methenolone) енантат/депо. Това е инжекционен анаболен стероид - умерено депо. Много анаболен и малко андрогенен. Rimobolan (Bayer Schering) е инжекционна версия е Метенолон.

Цикъл в комбинация с други анаболни стероиди: "Комба 2015"

Rimobolan Bayer е дългодействащ анаболен стероид със слаби андрогенни (тестостерон или андростерон-подобни) свойства. Това лекарство е открито за пръв път в надбъбречните жлези на бременните домашни котки и се доставя като ацетат естер за перорално приложение и като енантат естер за интрамускулно инжектиране. Подходящ е в цикли за релеф и се комбинира често с Винстрол, Хормон на растежа, Анавар и почти всички анаболни андрогенни стероиди.

Информация за Метенолон депо - Rimobolan - Баер (Bayer)

Метенолон енантат от Турция - Rimobolan Depot Bayer Schering e мастноразтворим анаболен стероид, който причинява растеж на мускулите в комбинация с видим релеф! Произхода на Rimobolan - Bayer Schering в каталога на Спортни храни (SH | Sportnihrani) се предлага от турската аптечна мрежа (турските аптеки). Ампулите на препарата са със съдържание 100 милиграма в един милилитър (1 кубик), 100мг/мл Метенолон депо, енантат Rimobolan.

Качества на Methenolone (Rimobolan Bayer)

Ампула Rimobolan anabolizan 100mg/1ml metenolon

Метенолон енантат (Rimobolan Bayer) е дехидротестостерон (DHT) базиран анаболен стероид. Естера Methenolone се продава по-често в инжекционна форма. Взаимодейства с ензима ароматаза и не образува абсолютно никакъв естроген (женски полов хормон)! Според медицински цитат, той се използва от хора, които са податливи на естрогенни странични ефекти, заради неговата безопасност при употреба. Инжекционната версия на Rimobolan е с по-висока бионаличност. Енантат естера на Метенолон е с дълго действие. Заобикаляйки чернодробната разбивка на първото преминаване, той има по-висок процент на оцеляване в организма.

Метенолон (Rimobolan) не е 17-алфа-алкилиран. Този негов плюс намалява стреса върху черния дроб и препарати като Силимарин (Карсил - бял трън, Silybum marianum) са излишни при употребата му. При дози от 200 мг седмично кръвното налягане не се променя! Повишава всички процеси за ефективност в спорта. Метенолон - Примоболан енантат (депо/depot) интрамускулно създава красота на излъчване от свойствата му, които трансформират тялото на спортиста по най-добър начин.

Положителни точки на Methenolone Enanthate / Rimobolan

 • Умерено инжекционен анаболен стероид депо
 • Изсушава и намалява мускулната маса, но качествено
 • Повишен апетит
 • Инжекционна форма с активна молекула, която е много повече, отколкото оралната

Негативни реакции на Methenolone Enanthate (Rimobolan)

 • При много високи дози е възможно да има доста вредни последици за бъбреците. SH | Sportnihrani препоръчва да ползвате този продукт в нормални дози - от 100 до 400 мг активна субстанция (1-4 ампули) седмично.

Нежеланите странични ефекти включват тежест и задържане на електролит, хиперкалциемия, увеличаване на растежа на костите и теглото им. Появяват се, ако веществото на медикамента се вкара в тялото с количество над 2000 милиграма за седмица или наведнъж.

Протекторите при приема на Primobolan (Метенолон енантат) са излишни.

При мъже е възможна реакция на приапизъм

Приапизъм (при дози над 1000 мг седмично - 10 ампули Rimobolan Bayer)- постоянна ерекция, дори при липса на психическа и физическа стимулация. Пенисът не може да се върне в отпуснато състояние, което често е болезнено и потенциално опасно за здравето. Изтъкват се неврологични и сърдечно-съдови причини за това състояние. Усложненията включват исхемия, съсирване на кръвта, събрана в пениса и увреждане на кръвоносните съдове в пениса, което води до понижена еректилната функция и импотентност. При тежки случаи на приапизъм се налага ампутация. Приапизмът е сериозно клинично състояние, при което е необходимо своевременно да се обърне внимание и да се потърси квалифицирана медицинска помощ. Приема на Метенолон (Rimobolan Depot) не бива да надвишава седмична доза от 400 мг - 4 ампули с активна субстанция 100 мг/мл Rimobolan Bayer.

Метенолон енантат депо - Rimobolan Depot (Bayer) от Турция

Турски Primobolan - Bayer Schering (100 мг Метенолон депо)

Най-истинската версия на Rimobolan (Methenolone Enanthate) е тази. Това е много слабо андрогенен, силно анаболен препарат и представлява най-безопасният стероид. Внася се от Турция и качествата му го слагат на предни позиции в предпочитанията на мнозина билдери в цял свят. Един малкото стероиди, чието употрелебление от жени се свързва с абсолютен комфорт. Примоболан не е препарат, който води до значително повишаване на силата или мускулната маса, но за сметка на това добавените килограми са съвършено качествени! Този медикамент е много популярен в предсъстезателната подготовка. Primobolan (Прима на Байер) е един от малкото стероиди, които проявяват своята ефективност, дори и при нискокалорийна диета.

Комбиниране на Римоболан Байер

Една от най-добрите комбинации на този продукт е с Stanozolol Aqua и Oxandrolon. Атлетите, които приемат трите продукта в комбинация, постигат успешни резултати с тази система, тъй като това е изпитан метод и е възможно една от най-безопасните схеми. Rimobolan на Баер е мастноразтворим анаболен стероид, чието действие е успешно, без значение от пола и възрастта.

Разгледай също най-безопасните стероиди, със също толкова анаболна активност и меко действие върху организма - изграждайки сила и репродуктивност, издържливост, мускулна маса и растеж на мускулатурата в тялото.

Тези, които биха искали да постигнат мускулна бързо, могат да използват Primobolan-Depot заедно със Sustanon 250 и Dianabol. Тези, които имат повече търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, обикновено ще бъдат много доволни от коминацията 200 мг Primobolan Depot на седмица и 200-400 мг Deca-Durabolin седмично.

Ние вярваме, че най-добрата комбинация е Rimobolan Depot с Winstrol 200 - 400 мг / седмица, плюс 40-100 мг Анавар/Оксандролон дневно за максимално качество и завидни резултати. Тази комбинация е по-малко изгодна откъм финансова гледна точка, но постиженията с тези три препарата са внушителни!

Най-силна форма с качество, което е споделено от повече от сто човека за последния месец, е за продуктът Oxabolon енантат на pharm - tec (орален анаболен стероид). Оксандролона на тази марка е много качествен. Билдери споделят, че това е фирмата на елита.

Инжекционната форма на Rimobolan не задържа вода в тялото, затова е предпочитан от милиони спортисти по целия свят.

Информация Оригиналния Rimobolan Bayer - Methenolone Enanthate

Rimobolan Depot - Bayer 100mg/1ml

Ефектите на Rimobolan Depot, най-често са сходни с тези на таблетки Primobolan: умерено анаболен ефект, сушене и намаляване на мускулна маса, но качествено. Като Primobolan, Rimobolan Depot причинява ненаситен апетит, която насърчава това основание. Rimobolan Depot обаче, се различава в едно важно отношение от своите майки таблетки: естера, който се съдържа в инжекционна форма, енантат, значително удължава срока на действие на Methenolone - остава активен много повече, отколкото оралната форма. Това е разликата от Primobolan таблетки - да се приемат ежедневно, Rimobolan Depot инжекционната форма е достатъча да се слага веднъж седмично.

Формата на таблетки Primobolan, Rimobolan Depot има много малко странични ефекти и те се появяват само в малкото чувствителни атлети. Обичайните ефекти на вирилизация, гинекомастия и задържане на вода, обикновено не се проявяват.

Rimobolan Depot е да се инжектира веднъж седмично. Спортистите, които никога не са взети анаболен стероид, в началото, когато си слагат по 200 мг на седмица, постигат много добри резултати. Докато редовните използват много по-високи дози. С доза от 200 мг на седмица за период от 2 месеца, за начинаещи може да се очаква повишаване от 5 до 8 кг чиста мускулна маса - устойчиво постигната.

Rimobolan (Метенолон енантат) остава номер едно анаболен препарат за външен вид. Това лекарство ще ви направи сексуални и значими. Коремните мускули и ясно изразените бицепси са най-малкото, което можете да очаквате от Rimobolan. Rimobolan депо на Bayer е анаболен препарат за елита, който действа на абсолютно всеки, тъй като активният състав на този анаболен стероид е предназначен за немасова употреба.

Колко дни стои в организма

Инжекционният Rimobolan депо - Метенолон Енантат може да бъде открит в организма от три до четири седмици, а оралната форма на препарата се изчиства от организма за определено по-късо време, в периода от два до шест дни.

Цикъл с Rimobolan в комбинация с орален стероид

Анаболен цикъл (схема) с два анаболни стероида - цена и описание за прием с опция за поръчка
Цена: 320.00 лв

За анаболен цикъл с Rimobolan в комбинация с още едно орално лекарство, подходящ за летния сезон можете да отворите тук:

<-- Цикъл с Primobolan Depot и Stanobolon Depot --->

Rimobolan енантат (депо) е високо анаболен стероид, заради комплексните си свойства. Този медикамент се употребява от личности за престиж. Важно е да бъде отбелязано, че резултатите, които атлетите постигат с този анаболен маслен разтвор, са встъпително мощни.

Суетност, нужда от внимание и комплексираност донякъде е причината за употреба на този продукт. Той работи при всички.

Римоболан Rimobolan Bayer Anabolizan от Турция за чистене от мазнини

Rimobolan е препарат, който се ползва от определени хора за изчистване от мазнини - инжекцията Rimobolan Anabolizan Bayer изчиства мазнините в дълбочина трайно, но за предпочитане е употреба от мъже. Жените, които използват Римоболан Анаболин са застрашени от акне и проблеми с кожата.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани