Избор на категория
Вашата количка

Dianabolic Vial - 1000 mg

Производител: TN Pharma USA
Търговско наименование: Dianabolic TN
Съдържание: 1000 мг Метандиенон (Маслен Метан)
(100 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции
Инжекционен Метандростенолон или Метандиенон (едно и също)

Предназначение: Повишаване на мускулна маса и тегло

Dianabolic Tn е инжекционен метан/метандростенолон/метандиенон.

Дианаболик - TN Pharma е американски Метандиенон (Methandrostenolone) в маслен разтвор, който гарантира безболезнено инжектиране и страхотни резултати!

Продукта е нова, революционна разработка на маслена основа за инжекции.

Този препарат е 100% фармацевтичен Метан, произведен в Америка и гарантира изключителни резултати с три пъти по-силно действие.

Информация за инжекционен Метан - Dianabolic TN Pharma

Dianabolic TN на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), популярен и под търговското име Метан, е производен на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект.

Този инжекционен метандиенон на маслена основа за мускулен прием е технологично нова разработка на фармацевтичната индустрия.

С Метандростенолон ще увеличите значително мускулната си маса и сила за относително кратко време. Той е мощен стероид със свойства, които го правят изключително ценен.

Това един от най-често употребяваните анаболни андрогенни стероиди. Другите му често срещани имена са Дианабол, Дана, Бионаол, Бионабол, Бианабол, Дабол, Данабол и т.н.

Не забравяйте, че цената не е най-важното нещо за спортните медикаменти, защото е много по-добре да получите качество за малко повече пари, отколкото нула процента ефект за сметка на няколко спестени лева.

Обикновено цената на Метандиенон е почти същата или равна на тази със Станозолола/Стромба на съвременния пазар от спортната фармакология. Нашият дългогодишен опит ни позволи да създадем най-ефективните и в същото време сигурни схеми за неговото използване.

Дианабол ТН Фарма - Methandienone е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан.

Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода.

Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект.

Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Действие на Дианаболик Ти Ен Фарма(инжекционен Метан)

Dianabolic TN Pharma е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила.

Инжекционния метан е страхотен анаболен стероид при основен анаболен цикъл за качване на мускулна маса.

Дозировка и стероидни схеми с маслен Метан - Dianabolic Tn

Оптималният прием на инжекционен Метандростенолон - Маслен метан е на всеки два дни по 100мг.

Много добра е комбинацията с Дека Дураболин (Нандролонов деканоат) от 200мг. до 400 мг. седмично и Тестовис (Testosterone propionate) от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото Ви и интензивността на тренировките.

Допълнителни сведения за Метан - Метандиенон (Dianabolic Tn Pharma)

Methandienone е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Най-често може да бъде срещнат под формата на таблетки за орален прием. „

Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите.

Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико.

Метандростенолон, Метандиенон или просто Метан е един от най-популярните орални анаболни андрогенни стероиди. С този медикамент да получите достатъчно голямо количество мускулна маса от високо качество, ако тренирате съобразно нуждите си и се храните качествено.

Продоктът на TN Pharma може значително да увеличи силовите показатели, както и външния вид на всички атлети, които го употребяват.

Спортистите обикновено правят поръчка на метандиенон за техния стероиден цикъл в съчетание с друг препарат и въпреки че наскоро стана популярно да се критикува метандиенон като „остарял“ стероид, това съвсем не е така.

Ако правилно се състави приема за провеждането на курса с Дианаболик ТН, след един и половина или два месеца можете да покачите тегло от 6 до над 8-10 килограма.

Същевременно ефектът на връщане назад се свежда до минимум и повечето от резултатите се запазват. Много начинаещи спортисти решават да поръчат метан поради формата му на освобождаване.+

Употреба и ефекти на Dianabolic TN Pharma - Methandienone

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект.

В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти.

Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат.

Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосрочната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

  • Бързо увеличаване на мускулната маса
  • Увеличаване на силовите показатели
  • Повишен апетит
  • Умерени свойства в изгаряне на мазнините
  • Укрепване на костната тъкан

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани