Избор на категория
Вашата количка

Цикъл за релеф 2019

Анаболен цикъл с пет медикамента за релеф.

Съдържание:
Дростанолон, Оксандролон, Станозолол и Метенолон,
плюс андрогенен протектор Провирон/Местеролон.

Цикъл за релеф включва:

  • Станозолол - 1000 мг
  • Оксандролон - 1000 мг
  • Мастерон - 3000 мг
  • Примоболан - 1500 мг
  • Провирон - 500 мг Местеролон (20 таблетки по 25 мг)

Цикъл за релеф - Описание и действие

Стромба или Станозолол на таблетки е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот.
Не ароматизира - няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

Анавар или Оксандролон е високо анаболен и ниско андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия. Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини.

Мастерон или Дростанолон на таблетки e високоценен анаболен стероид от състезателите по културизъм, заради ефекта върху външния им вид. Най-често се ползва за релеф. Комбинира се с всички анаболни андрогенни стероиди и ефекта, който се усеща с приема му е сила и орелефяване.

Примоболан или Метенолон енантат е един от най-безопасните анаболни стероиди. Няма андрогенни свойства и е силно анаболен. Не задържа вода и е подходящ за всички, употребяван включително от жени. Това е и един от най-скъпите перпарати в спортната медицина.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5