Избор на категория
Вашата количка

Оксандролон (Анавар) в продукти на SH | Спортни храни

Оксандролон (Oxandrolone), познат на повечето като Anavar е орален анаболен стероид, получен от дихидротестостерон и е разработен с цел силно разделяне на анаболния от андрогенния ефект. Няма значима естрогенена или прогестеронова дейност.

Продуктите, които виждате на тази страница са с реално съдържание на Оксандролон - Оригинален, истински Анавар!

Той се характеризира с това, че е сравнително лек анаболен стероид, в сравнение с другите анаболни препарати. Пригоден е за насърчаване на растежа, плътността и качеството на мускулната тъкан без значителните Странични ефекти, присъщи за повечето анаболни стероиди.

В анализи, милиграм от препарата показва шест пъти по-висока анаболна активност от тестостерона като същевременно има значително по-малка андрогенност. Този стероид е един от любимите в диетата на културисти и лекоатлети, които се стремят към чиста и качествена мускулна тъкан без мазнини или задържане на вода.

Четете всичко за Оксандролон (Anavar) тук:
Информация за АНАВАР

Бърза и сигурна доставка до области:
София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

от 1 до 14 от общо 14 резултата (1 стр.)
 • Съдържание: 50 таблетки Анавар от 10 мг
173.00 лв.
  2 833.00 лв. 3 589.00 лв.
   475.00 лв. 680.00 лв.
   Oxandrox (Анавар)
   Не се предлага вече