Избор на категория
Вашата количка

Цикъл за релеф през зимата - 2019

Съдържание на пакета за релеф през зимата:

2 х STANOVAR® T-ON
2 х Primobolan T-ON
2 x Testovis (Тестостерон пропионат) T-ON

Анаболно стероидния цикъл за релеф през зимата 2019 включва три продукта, единият от които е с две съставки - Анавар, Станозолол, Примоболан и Тестостерон пропионат. В комбинация всички препарати работят за успешно представяне в посока повече релефен външен вид, издържливост и качествена мускулна маса.

Описание и действие на продуктите

ТЕСТОСТЕРОН ПРОПИОНАТ

Тестостерон пропионат на T-ON е мастноразтворим инжекционен анаболен андрогенен стероид за интрамускулно инжектиране. Естера в един флакон от 10 мл на ТИОН е със съдържание 1000 мг тестостерон (100 мг/мл). Тестостерон пропионат Т-ОН е с любезни качества и притежава важни особености, които се оценяват. Има репутация на анаболен стероид, който придава релефен вид на тялото и очертава мускулите в детайли. Освен за външен вид, тестостерон пропионат на Т-ОН се употребява за издържливост, сила, мускулна маса и бързина.

АНАВАР (ОКСАНДРОЛОН)

Oxandrolone или познат също като АНАВАР е високо анаболен и ниско андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия. Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини.

СТАНОЗОЛОЛ (СТРОМБА)

Stanozolol, който е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот.
Не ароматизира - няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества). Прочетете повече в "Пълна информация за Станозолол".

ПРИМОБОЛАН (ТАБЛЕТКИ)

Methenolone Acetate не е 17-алфа алкилиран и е един от малкото стероиди за перорален прием, с малка чернодробна токсичност. Също така той показва качества като средно ефективен анаболен стероид с ниска андрогенна и неестрогенна активност. Употребява се основно във фазите за релеф, когато основната цел е чиста и твърда мускулатура. Primbolan (Метенолон ацетат) на T-ON Pharmaceutical Ltd. е орален анаболен стероид, който не образува никакви естрогени. Заобикаля черния дроб и е напълно безобиден. Има висок процент на оцеляване в организма. Таблетките Примаболан ацетат са бързодействащи и краткотрайни. Техния живот в организма е значително по-малък от инжекционната версия Primobolan Depot.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5