Избор на категория
Вашата количка

Testosterone E - TL

Производител: Transparent Labs - USA
Съдържание: Многодозов флакон, 10 мл, 2500 мг

Инжекционен анаболен андрогенен стероид

Предназначение:
За мъжко здраве и употреба в спортна подготовка.

Тестостерон е главния хормон при всички хора от всеки пол. Тестостерона е жизнено необходим при мъже. Той е отговорен за здравето на мъжкия организъм.

Testosterone E - TL Pharma (Transparent Labs) е бавнодействаща форма на основния мъжки андроген тестостерон.

След инжектиране този стероид осигурява бавно освобождаване на хормона тестостерон в кръвния поток за период от 2-3 седмици.

При нормални физиологични нива на тестостерон е необходимо инжектирането на енантат най-малко веднъж на 2 седмици, въпреки че някои го прилагат и веднъж седмично.

Информация за Тестостерон Енантат

Силно анаболен и андрогенен, не ароматизира в нормални дози и не е токсичен за черния дроб. Независимо какво си мислите за Бианабол, Анаполон и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон - е бил и остава препарат №1.

Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate (Тестостерон депо) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Но всъщност двете лекарства са абсолютно еднакви, с разликата че едното е с по-бавна усвоимост (тестостерон енантат).

Период на полуживот - около седмица. Решаващо преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон депо) е че той има силно андрогенно и анаболно въздействие. Поради което всеки използващ препарата за кратко време има голям прираст на мускулна маса и значително повишава силата.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5