Избор на категория
Вашата количка

Antiage 55+ (програма с растежен хормон и тестостерон)

Продукти за AntiAge 55

Редовна цена: 3589.00 лв

  Информация за тази система

  Стероиден цикъл за мъже над 50 годишна възраст, който подобрява и удължава качеството на живот.

  Предназначение: За антиейдж терапия при мъже над средната възраст.

  AntiAge (Антиейдж) терапията за мъже над 55 годишна възраст на SH | Спортни храни включва тестостерон, растежен хормон и Анавар.

  Нивата на тестостерон и соматропин (хормон на растежа) при мъжкия организъм след 45-55 годишна възраст намалят или дори при някои почти спират да се произвеждат.

  Затова терапията с тестостерон и растежен хормон не само подпомага функциите на тялото, но и удължава живота. Думата Антиейдж терапия произлиза от ефекта, който забавя процесите на стареене.

  Тестостеронова терапия против стареене

  Щастлив мъж на средна възрастТестостеронът не само, че се съдържа в лекарствата против стареене и мъжко здраве, науката е произвела този синтетичен мъжки хормон за мъже като средство, което работи като "вълшебна пръчка".

  Потребителите над 50 годишна възраст съобщават за „повишена енергия, повече мускулна маса, намалени телесни мазнини, по-голямо сексуално желание и общо чувство за благополучие“.

  Защо всички мъже не приемат тестостерон, когато достигнат средната възраст?

  Може би скоро ще го направят.

  По анекдотичните доказателства, събрани в безброй изследвания и социологически тестове, всеки мъж над 50 години със сигурност би трябвало да приема тестостерон.

  Намалява ли нивото на тестостерон с възрастта?

  С напредването на възрастта нивото на тестостерон в тялото ви постепенно намалява.

  Това може да доведе до различни промени, като намалено сексуално желание, различни проблеми със здравето и други. Ниските нива на тестостерон може да предизвикат загриженост, но това е естествена част от стареенето.

  Приема на тестостерон кара ли ви да изглеждате по-млади?

  Въздействието на тестостерон е широко разпространено.

  Някои експерти смятат, че хормонът може да има положително въздействие върху това колко добре остаряваме - ефектът на този хормон играе роля за поддържането на кожата ви да изглежда по-млада и тялото във форма.

  Хормон на растежа за AntiAge при мъже 50+

  Мъжко здраве в напреднала възрастЧовешкият хормон на растежа (hGH) е естествен хормон, който се произвежда от хипофизната жлеза.

  Важен е за редица процеси в организма - включително за растежа, регенерацията на клетките и репродукцията на клетъчната система.

  HGH помага да се поддържа, изгражда и възстановява здрава тъкан в мозъка и други органи.

  Този хормон може да помогне за ускоряване на заздравяването след нараняване и възстановяване на мускулната тъкан след тренировка.

  Това помага за изграждане на мускулна маса, засилване на метаболизма и изгаряне на мазнини.

  HGH също благоприятства за качеството и външния вид на кожата.

  Забавя процеса на стареене и лекува свързани с възрастта заболявания.

  HGH действа чрез стимулиране на метаболитните процеси в клетките, за да активира метаболизма.

  Той стимулира черния дроб да произвежда инсулиноподобен протеин, който произвежда хрущялни клетки.

  Това играе роля в растежа на костите и органите, както и синтеза на мускулни протеини.

  Законна ли е употребата на растежен хормон през 2021 г.?

  HGH - растежните хормони са законни за употреба при възрастни. Въпреки това, когато приемате HGH - хормон на растежа е важно да го приемате само според препоръките. Приемането на твърде висока доза няма да презивдика желаните резултати, както и обратното.

  Кога мъжа има нужда от растежен хормон - HGH

  Единствено кръвните изследвания и резултатите от референтните стойности могат да дадат яснота дали е необходим приема на растежен хормон за AntiAge!

  Колко е продължителността на терапията с растежен хормон при AntiAge?

  Три месеца - веднъж или два пъти годишно се счита за нормално прием на HGH при мъже над 50 годишна възраст.

  Информация за Анавар в цикъла Antiage 55+

  Щастлив мъжАнаварът в цикъла Antiage 55+ в допълнение към горните два продукта допринася за издържливостта и жизнеността при мъжете, които спортуват и водят активен начин на живот.

  Anavar или Oxandrolone е орален анаболен стероид, който се използва от 60-те години на миналия век - широко при лечение на редица проблеми като кахексия и остеопороза в ранните дни, но и като допълнение за възстановяването на спортисти и състезатели.

  В анаболния цикъл Antiage 50+ терапевтичните дози Оксандролон биха оказали изключително благоприятно действие. Допълнителна информация за Оксандролон - Анавар (Oxandrolone) може да прочетете в Енциклопедията на стероидите

  Общото и разликите между анавар, растежен хормон и тестостерон

  Anavar има много по-висок потенциал за насърчаване на анаболни ефекти върху човешкото тяло, като увеличаване на мускулния размер, сила, задържане на азот, намаляване на отлагането на мазнини и индуциране на протеинов синтез в сравнение с тестостерона.

  Докато тестостеронът също така ще насърчава андрогенните ефекти, Anavar е проектиран да намали нежеланите андрогенни ефекти и да насърчи повече анаболните свойства.

  Как влияе комбинацията Oxandrolone (Anavar) и Тестостерон?

  Използването на Anavar ще намали естествената ос на хипофизата, необходима за поддържане на производството на тестостерон.

  Мъжете, които използват Anavar, ще получат понижение на LH, FSH, SHBG и общия и свободен тестостерон.

  Изключително ефективна комбинация при мъже с хронична загуба на мускулна маса или хепатит да комбинират Anavar заедно с Тестостерон.

  Доказано е, че употребата на Anavar намалява глобулина, свързващ половите хормони (SHBG). Намаляването на SHBG увеличава количеството свободен тестостерон (активен) в организма.

  Има ли странични ефекти оралния прием на Оксандролон?

  В терапевтични дози приема на Анавар (Oxandrolone) напълно изключва странични ефекти и всякакви нежелани реакции от лекарството. Качеството на препаратите също е от особено значение!

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5