Избор на категория
Вашата количка

TN-Tropin 45 IU (rDNA origin)

Хормон на растежа HGH - Somatropin
Производител: TN Pharma USA

Съдържание: 15.0 мг (45 единици HGH) прах и разтворител.
1 шишенцe с 45 единици хормон на растежа
1 шишенце бактериостатична вода TN Pharma

Информация за Тн Тропин

 

Синтетичният растежен хормон TN-Tropin е медикамент, който се приема от широк спектър хора. Главно това лекарство се ползва за подмладяване и подобряване на постиженията в спорта, като: издържливост, сила, по-добро възстановяване и др.

Допълнителна информация за продукта може да прочетете в по-долните редове на тази страница.

SH | Спортни храни препоръчва този продукт като надежден и висококачествен. Отзивите от нашите клиенти са изцяло положителни!

Растежният хормон TN Tropin на американската компания TN Pharma USA подпомага растежа и задебеляването на костите, мускулите и други тъкани.

Този хормон има мощен анаболен ефект, стимулирайки протеиновия синтез при мускулната тъкан, както и метаболизма на мазнини, мобилизирайки мастните киселини от клетките като източник на енергия.

Смесване на хормона и дозиране - таблица

Изтеглете от флакона с бактериостатичната вода една цяла инсулинова спринцовка и внимателно добавете съдържанието й в шишенцето с прахообразното вещество - соматропин. Повторете още два пъти, за да преместите общо 3 мл вода от шишето с водата в шишето с хормона.

Разклатете с леки въртеливи движения, за да смесите хормона. По този начин вече имате съдържание на 3 мл бактериостатична вода в шишето с хормона, които се равняват на 45 международни единици соматропин.

  
Мл в спринцовкаEдиници хормон (IU)
  
3.0045.0
1.5022.5
7.5011.25
3.755.625
1.8752.81

 

Какво означават числата в таблицата,
как се пресмята съдържанието на хормона

На таблицата най-отгоре в ляво 3 означава 3 мл или три инсулинови спринцовки по 3 мл, които след смесването отогварят на 45 единици хормон.

Вместимостта на една стандартна инсулинова спринцовка е 1 мл, или 10 х 10 деления - общо 100 за спринцовка.

Ако 3 мл (три пълни спринцовки) са 45 единици хормон, то 1.5 мл са 22.5 IU.

Образно нарисувано върху спринцовката - 2 от 10 деления за всяка спринцовка са 3 единици хормон!

Връзката на растежния хормон с дълбокия сън 3 и 4-та фаза

Една от значимите връзки между хормона на растежа и съня е, че значително количество GH (Growth Hormone/Растежен хормон) се освобождава по време на дълбок сън, известен също като сън с бавни вълни или етап 3 и 4 сън.

Дълбокият сън е възстановителна фаза на съня, характеризираща се с бавни мозъчни вълни, отпуснати мускули и намален сърдечен ритъм и дишане. Смята се за основен за цялостното здраве и благополучие.

Освобождаването на растежен хормон по време на дълбок сън се регулира от хипоталамуса, област от мозъка, която контролира различни хормонални процеси. По-конкретно, хипоталамусът освобождава хормон, освобождаващ растежен хормон (GHRH), който стимулира хипофизната жлеза да отделя растежен хормон в кръвта. Това освобождаване на GH става на импулси, като най-големите и значими импулси се случват по време на дълбок сън.

Връзката между дълбокия сън и растежния хормон е двупосочна!

От една страна, растежният хормон насърчава дълбокия сън. Смята се, че подобрява качеството и продължителността на дълбокия сън чрез стимулиране на регенерацията и възстановяването на телесните тъкани, като мускули и кости. Хормонът на растежа също допринася за възстановителните функции на съня, включително синтеза на протеини, деленето на клетките и попълването на енергийните запаси.

От друга страна, дълбокият сън е необходим за оптималното освобождаване на хормона на растежа. Изследванията показват, че хората, които изпитват лишаване от сън или имат нарушен режим на сън, може да имат по-ниски нива на растежен хормон. Нарушенията на дълбокия сън, като нарушения на съня или неадекватна продължителност на съня, могат да попречат на нормалното пулсиращо освобождаване на растежен хормон и да доведат до потенциален дисбаланс.

В обобщение, хормонът на растежа и дълбокият сън са тясно свързани помежду си.

Дълбокият сън насърчава освобождаването на растежен хормон, докато растежният хормон подобрява качеството и възстановителните функции на дълбокия сън.

Поддържането на здравословни модели на сън, включително достатъчна продължителност и качество на дълбокия сън, е важно за нормалната секреция на хормона на растежа и цялостното благосъстояние.

От къде се купува TN-Tropin TN Pharma

Растежния хормон на TN Pharma сам по себе си е по-особен препарат, заради съхранението му. При по-високи температури често препарата може да изгуби свойствата си. Много хора твърдят, че хормона е добре да се съхранява в хладно пространство (хладилник, хладилна чанта) само след като се разтвори, но всъщност ако един растежен хормон е стоял повече от два или три месеца (преди да се разтвори), той със сигурност губи от действието си. Всеки сам избира от къде да се снабди с качествен хормон на растежа. Пазарувайте от места, на които имате доверие или близки хора, които познавате лично.

Какво представлява TN-Tropin (rDNA origin)

Хормон на растежа (Somatropin) също се предписва на здрави застаряващи хора. Много лекари са на мнение, че употребата му при стари хора помага за забавянето на уврежданията, свързани със стареенето. Като се има предвид неговите ефекти върху метаболизма, растежния хормон предизвиква ефект върху мускулната маса, сила, енергия, регенерация на клетките и загубата на мазнини. За предписването му обаче като лекарство за възрастни в САЩ, пациентът трябва да има поставена диагноза на заболяване на хипофизата или анамнеза за недостиг на растежен хормон. Съгласно федераните закони в САЩ, предписването на хормон на растежа извън целите по предназначение е незаконно. За такова предназначение се счита употребата на растежен хормон в културизма.

Информация за TN-Tropin допълнително

Соматотропин или наречен още растежен хормон - Хормон на растежа (rDNA origin) е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите, както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на тумор на хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежът на костите е приключил, се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5