Двата сигурни компонента на медикаментозното щастие – генотропин и тестостерон.

Сигурно помните как Митьо Очите, легендарният бургаски силовак, беше прострелян в скандал на Слънчев бряг. При приемането му в болницата, лекарите установяват необичайно високи нива на растежен хормон – в кръвта му има IGF-I (инсулиноподобен растежен фактор) над 1000 ng/ml. Нормалното за човек на неговата възраст е около 100 ng/ml. Според лекари това означава, че Очите си е инжектирал поне по няколко единици Генотропин дневно.

Генотропин - хормон на растежа

Това е търговското име на соматотропин - човешки растежен хормон. Наричат го още "Чичо Генчо".

Растежният хормон участва в метаболизма на мазнините, особено на т.нар. висцерални (кафяви) мазнини. Това е мастната тъкан, която се трупа около вътрешните органи и причинява вредите по кръвоносните съдове.

Genotropin 16IU - PfizerСинтетичният растежен хормон - соматотропин е велико изобретение! Това е допинг, който сякаш няма странични ефекти. Ако се употребява в рамките на разумното, при минимални дози до 2 единици дневно всичко изглежда супер – кожата е изпъната и бръчките изчезват, мазнините се премахват и т.н. От него нарастват всички телесни части и органи, в които няма кости. Естествено мускулите растат.

Пенисът се удължава и по-важното – се удебелява. Човек видимо се подмладява. Подобрява се глюкозната обмяна. Пациентът се чувства силен и енергичен, сякаш отново е на 13 години. Няма умора. Даже някои твърдят, че и кариесите се затварят и бялата коса възвръща естествения си цвят!

И не може да си истински олигарх, ако не си слагаш растежен хормон. Колкото и да блъскаш в залата, без анаболни стероиди и растежен хормон няма никакъв видим ефект, а с чичо Генчо промяната е бърза и тренировката лека.

Главният недостатък, но и преимущество, е неговата висока цена. За да поддържаш нивата на Митьо, това означава над 2000 лв на месец. Трябва да си голяма мутра, за да си го позволиш.

Чичо Генчо е един от двата фактора, върху които плува съвременната мутра – растежен хормон и продукти с тестостерон! Но тоталната фиксация върху безупречния външен вид и безкрайната жизнена енергия е вид психопатия.

Идеята, че може да имаш най-свежите мускули, да се наспиваш и възстановяваш по-бързо и да се чувстваш и изглеждаш тонизиран е съблазнителна. Стремежът да удължиш безкрайно младостта е бензинът на консуматорското пиршество.

Огром­ното количество хранителни добавки, козметични препарати, модата, диетите продават това – стремеж към вечна хубост.

Мечтата на алхимиците за lapis philosophorum е сублимирана от българските силни момчета. Растежният хормон (Информация за соматотропин) дава вечна младост и сила, а тестостеронът концентрация, либидо, сила и издържливост. Тоест пълното щастие го придобиваш само чрез тази комбинация. Малко аминокиселини и много пържоли. Всичко обаче изглежда прекрасно и затова е тренди. Вечната младост и безкрайният кеф са постигнати, само ако имаш достатъчно пари да си ги позволиш.