Избор на категория
Вашата количка

TL HGH 72 IU

Хормон на растежа - TL HGH 72
Производител: TL Pharma

Съдържание: 24.0 мг (72 единици HGH) прах и разтворител.
1 шишенцe с 72 единици хормон на растежа
1 шишенце бактериостатична вода Transparent Labs

TL HGH - растежният хормон е анаболен хормон, произвеждан и секретиран от хипофизната жлеза.

Growth Hormone е едноверижен полипептид, който директно и индиректно подпомага растежа, стимулирайки отделянето на растежни фактори от черния дроб — най-вече инсулин-подобен растежен фактор 1 (IGF-1).

Какво представлява TL HGH

Синтетичният растежен хормон Transparent Labs е медикамент, който се приема от широк спектър хора. Главно това лекарство се ползва за подмладяване и подобряване на постиженията в спорта, като: издържливост, сила, по-добро възстановяване и др.

Допълнителна информация за продукта може да прочетете в по-долните редове на тази страница. SH | Спортни храни препоръчва този продукт като надежден и висококачествен. Отзивите от нашите клиенти са изцяло положителни!

Растежният хормон TL HGH на американската компания Transparent Labs подпомага растежа и задебеляването на костите, мускулите и други тъкани. Този хормон има мощен анаболен ефект, стимулирайки протеиновия синтез при мускулната тъкан, както и метаболизма на мазнини, мобилизирайки мастните киселини от клетките като източник на енергия.

От къде да купите TL HGH

Растежния хормон на TL Pharma сам по себе си е по-особен препарат, заради съхранението му. При по-високи температури често препарата може да изгуби свойствата си.

Много хора твърдят, че хормона е добре да се съхранява в хладно пространство (хладилник, хладилна чанта) само след като се разтвори, но всъщност ако един растежен хормон е стоял повече от два или три месеца (преди да се разтвори), той със сигурност губи от действието си.

Всеки сам избира от къде да се снабди с качествен хормон на растежа. Пазарувайте от места, на които имате доверие или близки хора, които познавате лично.

Още информация за хормона TL HGH (rDNA origin)

Хормон на растежа (Somatropin) също се предписва на здрави застаряващи хора. Много лекари са на мнение, че употребата му при стари хора помага за забавянето на уврежданията, свързани със стареенето. Като се има предвид неговите ефекти върху метаболизма, растежния хормон предизвиква ефект върху мускулната маса, сила, енергия, регенерация на клетките и загубата на мазнини.

За предписването му обаче като лекарство за възрастни в САЩ, пациентът трябва да има поставена диагноза на заболяване на хипофизата или анамнеза за недостиг на растежен хормон. Съгласно федераните закони в САЩ, предписването на хормон на растежа извън целите по предназначение е незаконно. За такова предназначение се счита употребата на растежен хормон в културизма.

Допълнително за хормона на Transparent Labs HGH

Соматотропин или наречен още растежен хормон - Хормон на растежа (rDNA origin) е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите, както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът на TL HGH 72 се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm).

Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на тумор на хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежът на костите е приключил, се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5