Избор на категория
Вашата количка

Програма за отслабване лято 2018

Пакета включва:

Винстрол, Анавар, Редуктил

Продуктите са селектирани от медицински екип на SH | Спортни храни.

Как работят различните препарати в този цикъл:

  • Станозололът често е използван от атлетите и бодибилдърите за загуба на телесни мазнини комбинирана със запазване на чистата мускулна маса. Често се използва в цикли за релеф, макар и да не е доказано красноречиво да има специални свойства за горене на мазнини.
  • Сибутраминът е с доказан резултат в ускорение на метаболизма при хуманна употреба. Има ефект в рязко отслабване с изгаряне на масттни натрупвания при коремна област. Продукт с удължено освобождаване - работи денонощно.
  • Оксандролон (Oxandrolone) се използва масово, заради излишъка от андрогенни ефекти и странични действия. Този анаболен стероид не ароматизира и има реален анаболен ефект в комбинация най-често с Винстрол. С много ниска чернодробна токсичност, за която проучванията показват, че с дневна доза от 20 до 60 милиграма за 12 седмици ми могло да бъде реализирано сравнително качествена трансформация на тялото и външния вид с видимо рязък релеф.

  • Вижте другите продукти с активен състав СТАНОЗОЛОЛ
  • Вижте също подробна информация за СТАНОЗОЛОЛ

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5