Избор на категория
Вашата количка

Stanozolol Tn Pharma

Активна съставка на продукта: Stanozolol
Производител: Tn Pharma USA

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг Станозолол за орален прием

Stanozolol TN Pharma е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот.
Не ароматизира - няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

  • Вижте другите продукти с активен състав СТАНОЗОЛОЛ
  • Вижте също подробна информация за СТАНОЗОЛОЛ

Информация за Стромба - Stanozolol TN Pharma

Stanozolol (Станозолол) е субстанцията (активната съставка) в лекарството. Медикамента може да бъде приеман орално (на хапчета) или инжекционно (интрамускулно вкаран). Съставките на стромбата са: Станозолол и помощни вещества.

Таблетки Станозолол 10мг

Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol, Stanobolon е много популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл на физкултурниците (спортуващите активно атлети) заради факта, че след Оксандролона (Анавар), стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

Той не ароматизира и е нищожно андрогенен. Приема на Стромба не се свързва с водна задръжка. Обратното на това - Станозолол изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на консуматора.

Редицата удобни качества на Стромба изграждат неговото еталонно име. Известен е на 98% от трениращите в салонни помещения - зали за щанги, бойни спортове, гимнастика и стадиони на открито, дори зимни спортове. Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър е в съотношение 95/5 в положителна посока.

Stanozolol TN Pharma е безопасен дори при високи дози. Също вижте за конспирацията. Неговите качества са познати на стотици хиляди хора по планетата и потреблението му расте в рутинното изобилие от позитивните му ефекти. Станозолол е един от най-популярните стимулатори в спорта и масовото му потребление на различни групи хора го прави препарат за видимо завършен външен вид и свойствено-резултатни постижения в различни нормативи и цели.

С допълнителен благодат в придобити по времето на курса качества като издържливост, сила, твърдост, плътност, абсолютна сепарация, обем и съвършено завършена основа на главната анатомична единица в организма на човека - Стромбата работи положително.

Стромбата анабол ли е?
Да, стромбата е анаболен андрогенен стероид.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5