Кога се пренасищат рецепторите от стромба (Stanozolol)

При всеки приемащ орален станозолол е различно времето, което е необходимо да бъдат наситени стероидните рецептори в тялото. Това насищане и пренасищане зависи и от милиграмите на прием за ден, от възрастта и опита на спортиста, както и още фактори. Средно насищането става за осем седмици, а понякога и по-малко. Продължителността на прием е средно от шест до осем седмици. Количеството на ден е от 30 до 50 мг. Три пъти на ден е най-оптималната вариация - сутрин, следобед и вечер (няма значение дали е преди, по време или след хранене). Усвояването на суровината Станозолол (Stanozolol/Stromba), Стромба не зависи по никакъв начин от храненето, като в никакъв случаи не бива да бъде заместител на храната. Приема на станозолол предизвиква твърде засилен обмен на белтъчини и усвояването им при приемане е завишено, а това предразполага набавяне на по-големи количества храна, богати на белтъчини/протеин в хранителния режим на атлетите, които употребяват Stromba.

Продължителност на прием - Стромба (Stanozolol)

По-дълъг период от осем седмици или два месеца е безмислен, защото рецепторите се запушват след шестата до десетата седмица, като това е индивидуално при всеки. Препоръчително е употребата на Стромба (Stanozolol/Stromba) да бъде или в края на анаболния цикъл, ако се комбинира с други анаболни стимулатори или когато е самостоятелно да не превишава курс от 60 дни.

Какво може да се постигне с осемседмичен курс на прием единствено със Stromba (Станозолол)

Много млади мъже, които желаят бързи и резултатни видими ефекти искат повече, отколкото е възможно да се направи с цикъл с орална Стромба, а други са доволни и дори повече от това. Качественото наддаване на мускулна тъкан и изграждане на стабилна маса са преимуществата, които предоставя този орален анаболен стероид - не количествено, а по-скоро качествено. Заради ниските андрогенни свойства и изключването от задръжка на подкожна вода, Станозолол (Stromba) на таблетки придава чист телесен вид, определено релефен и "нарязан". Думата нарязан или нацепен значи тяло, лишено от мазнини и вода - чисто и качествено мускулно тегло. Издържливостта, желанието за тренировки и самочувствието са още качества, които се усещат по време на употреба на този популярен анаболен орален стероид.

От 3 до 6 килограма мускулна маса е най-честият резултат от приема на станозолол в дневни дози от средно 40 мг за продължителност осем седмици.

Ефектите и видимата външна промяна се усещат след десетия ден от започването на стероидна програма включваща Stromba (Станозолол).