Избор на категория
Вашата количка

Stanozolol TL

Производител: Transparent Labs
Съдържание: 60 таблетки по 25 милиграма

Предназначение и ефективност: Повишаване на издържливостта и възстановяването на външния вид. Подобрява релефа и повишава качеството на мускула.

Stanozolol TL - Винстрол на таблетки 60 x 25 милиграма. Стромба е анаболен стероид на хапчета за релеф. Ползва се най-много в сезоните пролет и лято в цикли за нарязване/нацепване (орелефяване). Няма странични ефекти в нормални дози и е напълно безопасен, когато се приема под лекарски контрол.

Продукта е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и повишава азотния баланс.
Не ароматизира - няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия.

Повече за станозолол: Информация за Стромба

Прием на Stanozolol TL

30-40 мг от станозололът е достатъчен за удовлевторение на нуждите. Отличава се по качеството на суровината си и дори 25 мг дневно от състава му работи и се усеща при всички мъже. Дозирането на Stanozolol при жени е наполовина.

Обикновено напредналите атлети ползват до 50-60 мг дневно. Приема на Stanozolol се разделя на две или три части през деня.

Ефективност

Stanozolol подобрява релефа и изчистването на мазнините в тялото. Повишава спортните постижения и възстановяването. Stanozolol TL USA може да бъде употребяван от всички над 21 години.

Резултати от прием на Стромба (Stanozolol)

Изчистен и твърд външен вид, повече издържливост и по-добро възстановяване.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5