Избор на категория
Вашата количка

Stanozolol - Canadian

Активна съставка на продукта: Stanozolol (Стромба)
Производител: Canadian Pharmaceuticals (Канада)

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг Станозолол за орален прием

Stanozolol (Станозолол) на Canadian Pharmaceuticals е Винстрол на таблетки в опаковка със 100 таблетки по 10 милиграма. Стромба е анаболен стероид на хапчета за релеф. Ползва се най-много в сезоните пролет и лято в цикли за нарязване/нацепване (орелефяване). Няма странични ефекти в нормални дози и е напълно безопасен, когато се приема под лекарски контрол.

Stanozolol Canadian е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и повишава азотния баланс.
Не ароматизира - няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

Прием на Stanozolol Canadian

30-40 мг от станозололът е достатъчен за удовлевторение на нуждите. Отличава се по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи и се усеща при всички мъже. Дозирането на Stanozolol при жени е наполовина. Обикновено напредналите атлети ползват до 50-60 мг дневно. Приема на Stanozolol се разделя на две или три части през деня.

Ефекти от Стромба (Stanozolol Canadian Pharmaceuticals)

Stanozolol подобрява релефа и изчистването на мазнините в тялото. Повишава спортните постижения и възстановяването. Stanozolol Канада може да бъде употребяван от всички над 21 години.

Резултати от прием на Стромба (Stanozolol)

Изчистен и твърд външен вид, повече издържливост и по-добро възстановяване.

Допълнителна информация за Stanozolol Canadian

Стромба, Stanozolol е търговско име на продукти със субстанция Станозолол/Stanozolol (активен състав) - синтезиран е синтетично и е класифициран като анаболен стероид.

Стромба е най-често срещаното име за оралния стероид. Stromba, Stanozolol се свързва със спортисти, които изглеждат като Лазар Ангелов - стромбата се ползва предимно за релеф.

Stanozolol (Станозолол) е субстанцията (активната съставка) в лекарството. Медикамента може да бъде приеман орално (на хапчета) или инжекционно (интрамускулно). Съставките на стромбата са: Станозолол и помощни вещества.

Той не ароматизира и е нищожно андрогенен. Приема на Стромба не се свързва с водна задръжка. Обратното на това - Станозолол изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на консуматора.Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol е много популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл на физкултурниците (спортуващите активно атлети) заради факта, че след Оксандролона (Анавар), стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

Редицата удобни качества на Стромба изграждат неговото еталонно име. Известен е на 98% от трениращите в салонни помещения - зали за щанги, бойни спортове, гимнастика и стадиони на открито, дори зимни спортове. Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър е в съотношение 95/5 в положителна посока.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5