Избор на категория
Вашата количка

Winstrol 5 mg

Активна съставка на продукта: Stanozolol
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd., произход: Швейцария
Орален Анаболен стероид
Съдържание: 100 таблетки по 5 мг Винстрол на таблетки

Winstrol 5 mg Т-ОН е високо анаболен и умерено андрогенен.

Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот.

Не ароматизира - няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия.

Winstrol 5 mg - Информация и характеристики

Винстрола на таблетки от 5 мг е високо анаболен и умерено андрогенен.

Winstrol причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот.

Не ароматизира, няма странични ефекти, които са свързани с естрогена и не задържа вода, както и не предизвиква гинекомастия.

Жените често вземат 5-10 mg дневно. Комбиниран с Анавар - Oxandrolone (Анавар), дамите могат да постигнат отлично качество и абсолютно чиста мускулна маса.

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо.

Таблетките са по-малко предпочитани от инжекционната версия заради фармакокинетиката. Инжектирането на Винстрол достига по-бързо в кръвта и заобикаля черния дроб. Именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната форма.

В същото време оралния Винстрол - станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл” с ААС (Анаболни андрогенни стероиди).

Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони) - значейки, че хапчетата вистрол донякъде и в умерени дози са по-добър вариант от интрамускулното инжектиране.

Още за Винстрол на таблетки

Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2 мг на килограм, теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%.

Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.

Използването на оралния станозолол е необходимо по време на стероидинте цикли с ААС, продължителността на които надвишава 8 седмици (препарата трябва да се приема в продължение на 7-10 дни на всяка 4-6 седмица от цикъла).

Винстролът се предлага в опаковка от 100 таблетки по 5 мг за орална употреба на хапчета.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5