Избор на категория
Вашата количка

Testosteron Enanthate - Neo Meds

Производител: Neo Meds

Съдържание: 10 ампули по 1 мл/250 мг енантатов тестостерон

Предназначение: Широкоспектърно

Други търговски наименования: Депо тестостерон

Testosteron Enanthate е анаболен андрогенен стероид, който се освобождава постепенно в организма и затова има по-дълъг полуживот от други препарати.

Много хора използват това лекарство за поддържаща терапия при ниски нива на тестостерон.

Информация за Tестостерон енантат - Нео Медс

Ползва се за изграждане на масивна мускулатура. Стимулатор, чиeто дейстие е изключително ефективно! Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който често е използван от атлетите и прилича на останалите анаболни стероиди.

Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб.

Независимо какво си мислите за Биoнабол (Dianabol), Анаполон (Anadrol) и други химикали, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон е бил и остава препарат номер едно!

Някои атлети разказват, че Testosteron Enanthate (Тестостерон eнантат) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Истината е, че и двата са почти еднакви като действие и полуживот.

Тестостерон Енантат е синтетичен тестостерон депо (с удължено действие). Постъпвайки в тялото, тестостеронът, поради присъствието на етерния остатък, се натрупва в тъканите и постепенно се освобождава в кръвния поток.

Лекарството има изразени анаболни свойства. Това предполага, че може да се използва за ускоряване на процесите на производство на протеинови съединения.

В допълнение, тестостеронът води до много положителни промени в тялото. Тъй като тестостеронът е прохормон, той неактивно взаимодейства с андрогенните рецептори.

Активната форма на тестостерон се нарича дихидротестостерон и се превръща в него под въздействието на ензима 5-алфа редуктаза.

В спорта, енантат (Testosteron Enanthate - Neo Meds) е много популярен. Въпреки това, да се купи от аптеката е възможно, но не и в България.

Мислите ли си откъде да купувате анаболни стероиди в България и цяла Европа, при положение, че тези лекарства не се предлагат в аптеката? Ако искате да купите тестостерон енантат с възможно най-високо качество, можете да направите поръчка от SH | Спортни храни.

Комбиниране на депо тестостерон - Testosteron Enanthate

Този продукт е подходящ за комбинация с всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулната маса. Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на този препарат.

Testosterone Enanthate също е ценен и в спортове при които качества като груба сила, агресивност се смятат за желателни. Дан Дъчейн в своята книга „Справочник на стероидите-2” препоръчва дозите да достигат 2000-4000 мг седмично. Това съвсем не е правилно за начинаещи атлети, защото такива дози прилагат предимно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг.

За бодибилдерите задържането на вода свързано с приема на Testosterone Enanthate е двуяко. Препоръчителната доза е 250 - 500 мг седмично.

Всеки който до сега не е употребявал стероиди трябва да отложи употреба на тестостерон до момента в който другите „леки стероиди” вече не действат. За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Anadrol, Dianabol, Дека- дураболин и Параболан.

Странични ефекти на Testosteron Enanthate Neo Meds

Страничните ефекти от употребата на препарата Testosteron Enanthate са характерни за всички силни андрогени. Задържане на вода, високо кръвно налягане в резултат на това, акне, особено забележимо в областта на гърба, раменете и ръцете.

Тези странични ефекти са характерни при продължителна употреба, но при преустановяване на употребата сравнително бързо изчезват. Проявите на феминизация и особено на гинекомастия се блокират с приемана антиестрогени. В началото на приема се забелязва сексуална хиперстимулация с чести ерекции. При млади атлети се наблюдава вирилизация, преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване. Наблюдават се и други обичайни странични ефекти: атрофия на тестисите, снижение на сперматогенезата и повишаване на агресивността. Важно е да насочите своята агресивност в тренировките, а не към околните. За съжаление това не се удава на много от атлети приемащи Testosteron Enanthate - Neo Meds

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

    166.60 лв. 199.00 лв.