Избор на категория
Вашата количка

Testoviron Enanthate 250 mg/ml

Производител: TN pharma
Съдържание: 2500 мг тестостерон енантат
Многодозов флакон - 10 мл, 250 мг/мл

Предназначение:
При културизъм и бодибилдинг за мускулна маса и като заместителна терапия при недостиг на тестостерон.

Testoviron TN Pharma - многодозов флакон със съдържание 2500 мг Тестостерон енантат, в съотношение 250 мг/мл, 10 мл е анаболен андрогенен стероид, който се освобождава постепенно в организма и затова има по-дълъг полуживот от други препарати. Много хора използват този препарат за поддържаща терапия при ниски нива на тестостерон.

Информация за Testoviron TN (Тестостерон енантат)

Аптечен тестостерон депо - Testoviron TN Pharma, за изграждане на масивна мускулатура. Стимулатор, чиeто дейстие е изключително ефективно! Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който често е използван от атлетите и прилича на останалите анаболни стероиди. Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб.

Независимо какво си мислите за Биoнабол (Dianabol), Анаполон (Anadrol) и други химикали, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон - е бил и остава препарат номер едно! Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate.

Тестостерон Енантат е синтетичен тестостерон депо (с удължено действие). Постъпвайки в тялото, тестостеронът, поради присъствието на етерния остатък, се натрупва в тъканите и постепенно се освобождава в кръвния поток. Лекарството има изразени анаболни свойства. Това предполага, че може да се използва за ускоряване на процесите на производство на протеинови съединения.

В допълнение, тестостеронът води до много положителни промени в тялото. Тъй като тестостеронът е прохормон, той неактивно взаимодейства с андрогенните рецептори. Активната форма на тестостерон се нарича дихидротестостерон и се превръща в него под въздействието на ензима 5-алфа редуктаза. В спорта, енантат (Testoviron TN) е много популярен.

Въпреки това, да се купи от аптеката е възможно, но не и в България. Мислите ли си откъде да купувате анаболни стероиди в България и цяла Европа, при положение, че тези лекарства не се предлагат в аптеката? Ако искате да купите тестостерон енантат с възможно най-високо качество, можете да направите поръчка от Zob.BG.

Комбиниране на депо тестостерон - Testoviron TN

Този продукт е подходящ за комбинация с всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулната маса.

Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на този препарат. Testosterone Enanthate също е ценен и в спортове при които качества като груба сила, агресивност се смятат за желателни. Дан Дъчейн в своята книга „Справочник на стероидите-2” препоръчва дозите да достигат 2000-4000 мг седмично.

Това съвсем не е обичайно, защото такива дози прилагат предимно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг. За бодибилдерите задържането на вода свързано с приема на Testosterone Enanthate е двуяко.

Препоръчителната доза е 200 мг седмично.

Всеки който до сега не е употребявал стероиди трябва да отложи употреба на тестостерон до момента в който другите „леки стероиди” вече не действат. За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Anadrol, Dianabol, Дека- дураболин и Параболан.

Пример: 50-100 мг Анаполон дневно, 200 мг Дека-дураболин седмично и 300-400 мг Testosterone Enanthate (Testoviron TN) седмично. След 6 седмици може да замените Анадрола с 30 мг Dianabol. По принцип Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре почти с всички стероиди (съществува синергизъм).

Странични ефекти от Testoviron TN

Страничните ефекти от употребата на препарата Testoviron TN са характерни за всички силни андрогени. Задържане на вода, високо кръвно налягане в резултат на това, акне, особено забележимо в областта на гърба, раменете и ръцете.

Тези странични ефекти са характерни при продължителна употреба, но при преустановяване на употребата сравнително бързо изчезват. Проявите на феминизация и особено на гинекомастия се блокират с приемана антиестрогени. В началото на приема се забелязва сексуална хиперстимулация с чести ерекции.

При млади атлети се наблюдава вирилизация, преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване. Наблюдават се и други обичайни странични ефекти: атрофия на тестисите, снижение на сперматогенезата и повишаване на агресивността. Важно е да насочите своята агресивност в тренировките, а не към околните. За съжаление това не се удава на много от атлети приемащи Testosterone - Testoviron TN.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5