Избор на категория
Вашата количка

Hasles (Виагра) - 10 таблетки

ХАСЛЕС Viagra съдържа Силденафил цитрат под формата на таблетки за перорален прием.

Опаковка: ХАСЛЕС ВИАГРА 10 хапчета по 100 мг.
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.

Хейсълс (Hasles®) е препарат за ерекция.

Продукта е изключително успешна разработка на съвременната медицина и работи страхотно.

Информация за Хейсълс (Hasles®)

Принципът на действие на препарата е следният: Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията.

Sildenafil възпрепятства PDE-5.

Докато е активен Силдеанфил задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Сексуалната стимулация е задължителна, за да може Sildenafil да бъде ефективен.

Активната съставка - силденафилът - е ензимен инхибитор, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до ерекция. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани.

Действие на Хейсълс

Съдържащият се в таблетките Sildenafil цитрат (Hasles®), познат като активната съставка на Виагра, започва да действа от 10 до 15мин. след прием. С него ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Sildenafil цитрат принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5).

Действието се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса, което улеснява кръвонапълването му при сексуална възбуда.

Sildenafil ще Ви помогне да получите ерекция, само ако сте сексуално стимулиран.Не трябва да упортебявате Sildenafil, ако нямате еректилна дисфункция. Не трябва да приемате Силденафил, ако сте жена.

Допълнителна информация за HASLES®

Sildenafil е лечение за мъже с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност.

Тя означава, че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

Sildenafil (Hasles®) е отличен секс стимулант. Продуктът е на гел сажета и работи при всички мъже без изключение. Ефектът му не зависи от степента на еректилната дисфункция или възрастта.

ХАСЛЕС е продукт от бъдещето. Всяка опаковка съдържа 10 таблетки по 100 милиграма силденафил, приготвени от най-добрите фармацевти в света. Произхода на продукта е Швейцария.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5